Сира погода - сухі діти. Відкриваємо природу в Softshell

Не потрібно відкладати задоволення

Адже восени природа така красива! І ніяка погода не повинна бути перешкодою для дітей, щоб насолоджуватися іі досліджуванням. Одяг з матеріалу Softshell просто ідеально підійде саме для цього. Завдяки своїм унікальним властивостям, він надійно захищає від вологи і вітру, якими так наповнена чудова осіння пора. У той же час матеріал еластичний і легкий, щоб вашим юним натуралістам був забезпечений повний комфорт рухів. При цьому, він прекрасно дихає, так що навіть при найбільш активних заняттях спітніти в ньому дітям не загрожує. Softshell люблять за його екологічність - адже він абсолютно не містить шкідливих перероблених фторуглеродів. Так що природа, як і батьки, залишаться задоволені.

Дитячий одяг Softshell

Куртки Softshell - коли мами спокійні 

Прогулянок майже ніколи не буває забагато. А наші куртки з Softshell покликані зробити їх комфортними та безпечними. Різноманітність моделей дає можливість вибрати саме те, що до душі вам і вашій дитині. Для шанувальників класики - легкі моделі Espoo та Sipoo, що не продуваються. Вони надійно захищають від зливи і раптового вітру. Спеціальне просочення без вмісту фторуглеродів Teflon ще й відштовхує грязьові краплі, щоб батьки були більше зайняті дітьми, а не пранням. А фліс на зворотному боці такий теплий і затишний, що дитині не забажається його знімати. Для любителів забарвлень і дизайну ми створили лінійку дитячих курток Vantti. Вони не менш функціональні, ніж всі вироби з Softshell, але при цьому яскраві, соковиті і стильні. З ними ваш малюк ніколи не залишиться непоміченим в парку або на дитячому майданчику.

Штани Softshell - те, що потрібне восени!

Штани Softshell - відмінне доповнення до курток. Адже, ноги також потребують особливого захисту та комфорту. Наша модель брюк Idea відмінно підійде для демісезонноі погоди, коли так багато спокуси потопати по калюжах, повалятися в мокрому листі, поганятися за вітром. Адже вони повністю вітронепроникні і, як і куртки, мають водо- та брудовідштовхуюче просочення, що зберігає тепло маленьких ніг і спокій батьків. Для спортивних дітей обирайте брюки Oikotie. Вони просторі, з еластичними манжетами на штанинах і еластичною талією для гарної фіксації при найактивніших заняттях. А завдяки флісу всередині, в них так комфортно в будь-яку погоду.

Одяг для дітей Softshell

Найкраще рішення для найменших дослідників 

Для дослідження природи діткам поменше нема нічого кращого наших стильних і практичних комбінезонів Softshell. В них так зручно і повзати по свіжому листю, і солодко спати в колясці на свіжому повітрі. Модель Mjosa ідеальна для мінливої ​​погоди. Softshell, як правило, добре захищає малюка від стихій, а внутрішній фліс ще ніжніше його власної ковдри. Так чому б не задрімати на прогулянці, поки мама насолоджується осіннім латте? Придивіться також до стильних комбінезонів Nurmes. У них будуть шикарно виглядати як хлопчики, так і дівчатка! Вони вигідно підкреслять індивідуальність вашої дитини. Еластичні резинки на манжетах рукавів, штанів і капюшоні не дадуть жодній крапельці вологи проникнути всередину. Довгу блискавку так зручно застібати, що малюк легко з цим може впоратися і сам. І його не обов'язково постійно прати - наш матеріал відмінно відштовхує бруд, щоб дитина пустувала в своє задоволення.

Маленькі деталі для важливих справ

Набір одягу з Softshell був би не повним без практичних аксесуарів. Рукавички Tehden будуть відмінним доповненням, коли збираєтеся від душі повеселитись на вулиці. Ми посилили їх на долонях, щоб діти могли легко утриматися за будь-яку поверхню. І їх не потрібно знімати, щоб прийняти ваш дзвінок на мобільному телефоні - матеріал відмінно контактує з сенсорними екранами. Для тих, хто трохи менше, ми створили рукавиці Osaten. Їх легко надіти на маленькі ручки, адже матеріал Softshell такий еластичний. А м'яка трикотажна підкладка забезпечить тепло і затишок в будь-яку погоду.

Одяг з Softshell - прекрасний вибір для прогулянок в міжсезоння, щоб діти лишалися активними і набиралися вражень при будь-якій погоді.