Відбиваємо світло – перемагаємо темряву

Вулиці українських міст останні кілька тижнів повсякчас поглинає повна темрява. Коли не працюють ліхтарі та світлофори, наявність світловідбивних елементів на одязі має критичне значення для безпеки дитини. При ввімкнених дальніх вогнях пішохода зі світловідбивачами видно з відстані 650 м, а при близькому світлі – 350 м. Цієї відстані достатньо, щоб водій вчасно загальмував, а ви з малюком продовжили прогулянку неушкоджені та в гарному настрої.

В асортименті магазину дитячого одягу Reima ви завжди знайдете верхній одяг, взуття та аксесуари, що відбивають світло. 

Сяй, як зірка

У спеціальній світловідбивній колекції верхнього одягу з матеріалу Reimatec reflective малюнок з крихітних скляних часточок, що відбивають світло, наноситься по всій площині виробу і міцно закріплюється на мембрані. Прання цій технології також не страшне. Комбінезон Bergen, куртки Silda та Sprig мають привабливий дизайн, а також високі функціональні показники. Це класична якість зимової лінійки Reimatec – з утепленням до -20°C, максимальною водо- та вітронепроникністю, стійкістю до тертя. 

Колекція світловідбиваючого одягу

Доповнити таку дитячу куртку або комбінезон можна зимовими черевиками Reimatec Slither Flash, у текстильну частину яких вплетено світловідбивні нитки. Це утеплене водовідштовхувальне взуття розраховане на температуру до -10°C, має знімні повстяні устілки з малюнком Happy Fit для підбору розміру та автоматичну систему шнурівки Freelock, яка фіксує взуття на нозі одним рухом.

Безпека – це основа

Інші моделі верхнього одягу та взуття Reima також оздоблені світловідбивачами різного типу. Класичні зимові комбінезони для хлопчиків і дівчаток Reimatec Marte та Reimatec Kauhava мають широкі світловідбивні смуги на рукавах, холошах та каптурі, нанесені за тією ж технологію, що і принти на Reimatec reflective.

Підвищити безпеку в сутінках також допомагають мінімалістичні світловідбивні нашивки на рукавах і спині, як от у подовженої куртки Siemaus та пуховика Reimatec+ Wisdom

Дитячий одяг зі світловідбивачами

Кишені та блискавки дитячих курток і комбінезонів Reima мають оздоблення, що сяє. Завдяки їм навіть темний одяг, на зразок міської парки Reimatec Naapuri та гірськолижної куртки Reimatec+ Kulkija 2.0 з мономатеріалу стає помітним у темряві. 

Іноді світловідбивна облямівка вшита всередину шва на спині чи передній частині виробу. Такий тип захисту можна побачити на однотонному унісекс комбінезоні Reimatec Gotland, популярних зимових комбінезонах для дошкільнят Reimatec Puhuri та Reimatec Lappi, приталеній зимовій куртці для дівчат Reimatec Muhvi та інших моделях.

Головна перевага дитячого одягу зі світловідбивними елементами від Reima в тому, що на відміну від брелока, такий захист не можна забути вдома чи загубити. 

Маленькі деталі – велика помітність

Чим більша кількість світловідбивачів, тим вищі шанси бути поміченим на дорозі. Додайте до зимового образу вашої дитини аксесуари Reima, оздоблені деталями, що повертають світло до його джерела.

Дитячі рукавички Reimatec Refle та рукавиці Vilkku з утеплювачем PrimaLoft, водонепроникною вставкою Hipora та флісовою підкладкою виготовлені цілком зі світловідбивного матеріалу та сертифіковані як засіб індивідуального захисту. Для максимальної ефективності їх слід надягати поверх рукавів та протирати від забруднень перед виходом на вулицю.

Дитячі аксесуари зі світловідбивними деталями

Зимова світловідбивна шапка Tuike працює за тим же принципом, а щоб її можна було носити без каптура, має теплу підкладку зі штучного хутра та надійно прикриває вуха.

Крім аксесуарів, виготовлених з мембрани з суцільним світловідбивним покриттям, також є в’язані моделі зі світловідбивною ниткою, вплетеною в основну пряжу. До монохромних шапок з попередніх колецій Weft та Bulo додалися нові моделі вовняних шапок-біні з китицею  у яскравих кольорах – Pilkotus та Pilke

Reima додає світловідбивні нашивки практично на всі моделі зимових головних уборів та рукавичок. Тож у нас є великий вибір привабливих теплих аксесуарів, які дбають про життя і безпеку малюків.