Від пластику до фантастики. Різноманіття матеріалів Reima з перероблених ПЕТ-пляшок

Чим більше пластику ми зможемо переробити, тим менше він забруднить довкілля. Вже не перший рік компанія Reima приймає участь у покращенні екологічної ситуації, використовуючи у своєму одязі перероблений пластик. Так водночас не тільки виробляється матеріал з високими показниками якості, а й бережеться природа.

Чому важлива переробка пластику

ПЕТ – це харчові обгортки, пляшки для напоїв та багато чого іншого, що більшість з людей викидають, не замислюючись. А ПЕТ є формою поліестеру, тому його нескладно переробити у волокна. Reima успішно використовує перероблений пластик у виробництві: 100% усього синтетичного утеплювача складається з переробленого ПЕТ, з нього ж складається 50% поліестеру компанії.

На даний час немає можливості використовувати у виробництві тільки перероблений ПЕТ без додатків, бо так погіршиться зносостійкість речей. А це для компанії Reima неприпустимо. Але навіть ті обсяги переробленого пластику, які використовує компанія нині, грають велику роль у збереженні планети. 

  1. Повторне використання ПЕТ дозволяє сповільнити змінення клімату. Завдяки переробленому пластику викиди вуглеводню можна зменшити на 33%.
  2. При виробництві 7 млн. предметів одягу на рік зберігається 19000 еквіваленту СО2. Це можна порівняти з кількістю викидів СО2 за рік у 2148 мешканців Фінляндії. 

Дитячий одяг з перероблених матеріалів

Матеріали Reima з ПЕТ-пляшок

Волокна переробленого пластику Reima використовує у виробництві тканин для верхнього, проміжного та пляжного одягу. 

Reima poplin recycled

Матеріал використовується в моделях верхнього одягу Reima. Він на 50% складається з переробленого пластику, проте має високий рівень водостійкості – 8000 мм. Куртки з reima poplin recycled підходять для температурного режиму від +5 до -10 градусів, мають проклеєні шви. В каталозі представлені комбінезони для малюків, наприклад, модель Marssi та куртки для дітей старшого віку Reimatec Symppis

Recycled functional brushed

Ця тканина використовується в одязі, який вдягають у якості проміжного шару, наприклад в комбінезонах Olosia або кардиган Toimiva. М’який матеріал приємний до тіла, еластичний, гарно відводить зайву вологу. В одязі Reima з використанням такої тканини є система Play Layers – вона дозволяє з’єднувати ці речі з верхнім одягом бренду за допомогою застібок.

Одяг для дітей з перероблених матеріалів

Recycled jersey и Active jersey

М’які синтетичні матеріали використовуються у одязі для активних дітей, та стануть в нагоді як самостійні речі та у якості проміжного шару. Recycled jersey – еластичний матеріал,який швидко сохне. Один з прикладів – штани Luottaa. Active jersey має ще додатковий начіс. Вони чудово поєднуються з худі з такого ж матеріалу Lupaus.

SunProof recycled jersey

Матеріал використовується для виробництва пляжного одягу, якого в каталозі Reima багато. Купальники, плавкипанами – одяг з SunProof recycled jersey має захист від ультрафіолету SPF 50+, швидко сохне, гарно тягнеться та чудово відводить заяву вологу від шкіри. Тканина відповідає стандартам якості, що важливо, адже вона контактує безпосередньо з дитячою шкірою. Цей варіант – чудовий вибір для захисту дітей на пляжі від сонця, проте на відкритих ділянках шкіри використовувати сонцезахисну косметику також треба.

Перероблений матеріал у дитячому одязі

Весь одяг Reima, у якому використовується перероблений ПЕТ, відповідає стандартам якості та цілком безпечний. Рішенням використовувати перероблений пластик при створенні одягу компанія зробила великий крок до збереження нашої планети!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image