В обіймах природи: м'який бавовняний футер з додаванням Tencel

Ми частина природи, природа частина нас. З дитинства багато хто чув цю фразу від дорослих. Й надалі навчали своїх дітей любити природу, користуючись цією ж фразою.

З кожним роком все більше людей задумуються про важливість захисту й підтримання природи у чистоті. Все більше умів намагаються створити екологічно чисті та безпечні матеріали, які не будуть шкодити як природі, так й тілу людини.

Одяг для дітей з м'якого тенсела

TENCEL™ у круговороті природи

TENCEL™ — це матеріал з волокон ліоцеллу, що виготовляється компанією Lenzing Group. Екологічна альтернатива звичайній бавовні.

Кожне волокно виготовляється з целюлози — натурального компонента. Особливістю є її біорозкладання. У ролі основної сировини виступає екологічно чиста деревина. Технологія виготовлення містить у собі процеси фотосинтезу.

В кінці свого життєвого шляху волокна можуть повторно увійти в екосистему, підготовляючи ґрунт для нових рослин й таким чином послуговуючи на благо озеленення планети.

Природа біля самої шкіри

Унікальні властивості матеріалу забезпечують високу стійкість та еластичність. Контроль проходження повітря й вологи дарує шкірі відчуття м’якості та комфорту. Тканина ніжна й тому не буде викликати ніяких неприємних відчуттів на шкірі. Також плюсом є несприятливість тканини для росту бактерій.

Дитячий одяг з футера тенсел

Для супергероїв, люблячих природу

Reima розробила колекцію на основі тканини з TENCEL™, яка містить моделі як для самих маленьких, так і для старших супергероїв.

Комбінезон Lokoisa — це ідеальний вибір для малюків після купання. Тканина на основі натуральної бавовни та волокон TENCEL™ легка й добре вбирає вологу. Чудово зберігає свіжість та прохолоду на шкірі. Високий коефіцієнт захисту від ультрафіолету 50+ вбереже шкіру малюка від надмірного сонячного проміння. Блискавка на всю довжину комбінезону полегшує одягання, а маленькі кишені будуть надійно берегти всі знайденні на пляжі скарби.

Лонгслів Olokas виготовлений в екологічно чистих умовах лісового господарства. Його створення призводить до практично нульових викидів в екосистему. Прекрасний вибір для супергероїв. Захищаючи та рятуючи планету, супергерой отримує від неї подяку у вигляді лонгсливу Olokas.

Доповнити костюм супергероя можна шортами з футера Rennosti чи Raikas.

Шорти Rennosti довжиною до колін, на талії регулюються за допомогою резинки й мають пасок зі шнурком. Бокові кишені завжди прибережуть щось цікаве для розваг.

Шорти Raikas на відмінну від попередніх, короткі й будуть ідеальним варіантом для ігор у сонячний день як на пляжі, так і просто у дворі. Для більшої зручності — резинка на талії та пасок зі шнурком для регулювання.

Для супергероїнь, які обожнюють сукні, Reima спеціально підготувала сукню з футера Iholla.

Усі моделі володіють високим фактором захисту від ультрафіолету, як і комбінезон Lokoisa для малюків.

Плекаємо мрію разом

Reima вже багато років намагається охороняти природу та вчити інших бережно до неї ставитись. Природа-ненька у людства одна і якщо її шанувати, вона буде оберігати та пестити у відповідь. Якщо її ображати та забруднювати, природа буде страждати. Щоб не завдавати болю матінці природі, давайте разом із Reima вчитися правильно піклуватись та плекати її.