В обіймах природи: м'який бавовняний футер з додаванням Tencel

Ми частина природи, природа частина нас. З дитинства багато хто чув цю фразу від дорослих. Й надалі навчали своїх дітей любити природу, користуючись цією ж фразою.

З кожним роком все більше людей задумуються про важливість захисту й підтримання природи у чистоті. Все більше умів намагаються створити екологічно чисті та безпечні матеріали, які не будуть шкодити як природі, так й тілу людини.

Одяг для дітей з м'якого тенсела

TENCEL™ у круговороті природи

TENCEL™ — це матеріал з волокон ліоцеллу, що виготовляється компанією Lenzing Group. Екологічна альтернатива звичайній бавовні.

Кожне волокно виготовляється з целюлози — натурального компонента. Особливістю є її біорозкладання. У ролі основної сировини виступає екологічно чиста деревина. Технологія виготовлення містить у собі процеси фотосинтезу.

В кінці свого життєвого шляху волокна можуть повторно увійти в екосистему, підготовляючи ґрунт для нових рослин й таким чином послуговуючи на благо озеленення планети.

Природа біля самої шкіри

Унікальні властивості матеріалу забезпечують високу стійкість та еластичність. Контроль проходження повітря й вологи дарує шкірі відчуття м’якості та комфорту. Тканина ніжна й тому не буде викликати ніяких неприємних відчуттів на шкірі. Також плюсом є несприятливість тканини для росту бактерій.

Дитячий одяг з футера тенсел

Для супергероїв, люблячих природу

Reima розробила колекцію на основі тканини з TENCEL™, яка містить моделі як для самих маленьких, так і для старших супергероїв.

Комбінезон Lokoisa — це ідеальний вибір для малюків після купання. Тканина на основі натуральної бавовни та волокон TENCEL™ легка й добре вбирає вологу. Чудово зберігає свіжість та прохолоду на шкірі. Високий коефіцієнт захисту від ультрафіолету 50+ вбереже шкіру малюка від надмірного сонячного проміння. Блискавка на всю довжину комбінезону полегшує одягання, а маленькі кишені будуть надійно берегти всі знайденні на пляжі скарби.

Лонгслів Olokas виготовлений в екологічно чистих умовах лісового господарства. Його створення призводить до практично нульових викидів в екосистему. Прекрасний вибір для супергероїв. Захищаючи та рятуючи планету, супергерой отримує від неї подяку у вигляді лонгсливу Olokas.

Доповнити костюм супергероя можна шортами з футера Rennosti чи Raikas.

Шорти Rennosti довжиною до колін, на талії регулюються за допомогою резинки й мають пасок зі шнурком. Бокові кишені завжди прибережуть щось цікаве для розваг.

Шорти Raikas на відмінну від попередніх, короткі й будуть ідеальним варіантом для ігор у сонячний день як на пляжі, так і просто у дворі. Для більшої зручності — резинка на талії та пасок зі шнурком для регулювання.

Для супергероїнь, які обожнюють сукні, Reima спеціально підготувала сукню з футера Iholla.

Усі моделі володіють високим фактором захисту від ультрафіолету, як і комбінезон Lokoisa для малюків.

Плекаємо мрію разом

Reima вже багато років намагається охороняти природу та вчити інших бережно до неї ставитись. Природа-ненька у людства одна і якщо її шанувати, вона буде оберігати та пестити у відповідь. Якщо її ображати та забруднювати, природа буде страждати. Щоб не завдавати болю матінці природі, давайте разом із Reima вчитися правильно піклуватись та плекати її.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image