Устілки із перероблених волокон. Екологічна основа для комфортного руху

Активне дослідження світу — важлива складова щасливого дитинства. Рухливі ігри, катання на велосипеді, зимові розваги — всі ці заняття неможливо уявити без комфортного взуття. Має значення якість устілки, зовнішніх матеріалів, структура устілки.

Розробка Reima — оптимальне рішення для дітей будь-якого віку. Виготовлені з перероблених волокон, вони призначені для турботи не тільки про підростаюче покоління, а й про навколишнє середовище. З нашими устілками OrthoLite будь-яка прогулянка буде приємною та захоплюючою від першої до останньої хвилини!

Екологічні устілки в дитячому взутті

Переваги OrthoLite 

Устілки Reima гарантують повноцінну турботу про дитячі ніжки. Завдяки інноваційному складу та конструкції, що включає малюнок Happy Fit, витівка вдасться незалежно від погоди!

Екологічність

У складі всіх моделей устілок OrthoLite — 5% переробленого каучуку. Екологічність — важлива перевага розробки, що дозволяє значно зменшувати щорічний обсяг відходів, що виявляються на звалищах.

Гнучкість на довгі роки

Головний недолік звичайних устілок — швидкий вихід із ладу через зміну структури. Стиснення моделей OrthoLite з часом становить менш як 5%. Ця особливість допомагає зберігати пружність та максимальний комфорт кроків, гарантуючи дитячим ніжкам зручність та впевненість.

Високий рівень повітропровідності

Пінополіуретан з відкритими осередками в наших устілках — запорука відмінної повітропровідності, яка досягає 95-100%. Це забезпечує постійну активну циркуляцію всередині взуття та охолодження стопи навіть у найсильнішу спеку.

Можна прати в машині

На відміну від інших устілок OrthoLite, можна впевнено прати в пральній машині. Звертаємо увагу на те, що вони при цьому зберігають початковий зовнішній вигляд і властивості протягом тривалого часу.

Легкість

Устілки OrthoLite практично невагомі. Вони не обтяжують взуття, покращують його характеристики, підлаштовуючись під кожну дитину, та створюють максимальний повітряний комфорт для свого власника.

Контроль вологи

Унікальна конструкція устілок дає змогу сформувати ефективну систему контролю вологи. Вона сприяє підтримці внутрішньої сухості та охолодженню стопи для збереження здоров'я ніг.

Збережемо природу для майбутніх поколінь

Устілки OrthoLite — це сучасне екологічне високотехнологічне рішення, що дозволяє створити закритий цикл виробництва та зменшити кількість матеріалу, що викидається. 

Головна мета Reima — мінімізувати кількість відходів у процесі виробництва. Наші устілки складаються на 98% із переробленого матеріалу, що дозволяє значно знизити екологічне навантаження. Колір устілки залежить від поєднання відтінків базових матеріалів.

Дитяче взуття з екологічними устілками

Популярні моделі Reima з устілками OrthoLite

Інноваційні устілки використовуються при виробництві багатьох осінніх та зимових моделей взуття. У широкому асортименті Reima ви зможете підібрати оптимальний варіант для кожної дитини.

Черевики Reimatec Ehtii

Водонепроникна демісезонна модель Reimatec Ehtii без утеплення чудово підійде для активних осінніх та весняних прогулянок. Завдяки знімним устілкам вдається легко визначити розмір взуття. У їх складі 30% переробленого каучуку та 70% натурального каучуку.

Снікерси Reimatec Edistys

Стильні демісезонні снікерси Reimatec Edistys в декількох кольорах виготовлені зі зносостійкого синтетичного матеріалу й оснащені екологічними устілками, що знімають, світловідбиваючими елементами. У складі моделі відсутні матеріали тваринного походження.

Снікерси Reimatec Aloitus

Низькі демісезонні снікерси Reimatec Aloitus з практичними зручними устілками підходять для активних прогулянок та рухливих ігор. Їх можна прати в пральній машинці при 30 градусах, не переживаючи за стан устілки — вона зберігає початкові якості навіть через кілька років активної експлуатації.

Черевики зимові Reimatec Vikkela

Водонепроникне зимове взуття Reimatec Vikkela з легким ступенем утеплення розраховане на наймолодших непосид. Вона представлена ​​у розмірній сітці від 20 до 27 розміру. Устілки з малюнком Happy Fit дозволяють легко визначити розмір взуття. Модель зручно вдягати завдяки застібкам на липучках. Її можна регулярно прати на делікатному режимі в пральній машинці, оскільки матеріали підошви, поверхні та устілки не втрачають своїх властивостей.

Черевики зимові Reimatec Tukeva

Класична водонепроникна зимова модель Reimatec Tukeva відрізняється високою стійкістю на будь-яких поверхнях, включаючи сніг та ожеледицю. Просте в надяганні та зручне взуття підходить для прання в пральній машині на щадному режимі. 

Черевики зимові Reimatec Vankka

Комфортна зимова модель Reimatec Vankka із середнім ступенем утеплення дозволяють зберігати тепло та стійкість за будь-яких погодних умов. Черевики можна прати у пральній машині. Вони максимально екологічні, не містять продуктів тваринного походження й оснащені світловідбиваючими елементами.

Устілки OrthoLite — це інноваційна розробка Reima, яка створена для захоплюючих багатогодинних прогулянок та нескінченних пригод! Переконатися в цьому ви можете, замовивши одну з демісезонних моделей.

 

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image