Усі кольори Softshell. Задаємо настрій демісезону

Серед сучасних функціональних матеріалів верхнього одягу Softshell займає особливе місце. Адже це найлегший та найприємніший до тіла різновид демісезонного мембранного одягу. Тришарова структура софтшелу поєднує м’яку флісову підкладку, мембранний прошарок та поверхню, вкриту водо- і брудостійким просоченням. Просочення Teflon EcoElite™ на рослинній основі не зменшує повітропровідність, не містить токсичного фторвуглецю та зберігає свої властивості до 30 циклів прання. 

Якщо ви шукаєте осінню куртку чи комбінезон, що не продувається вітром, відводить вологу від тіла, не обмежує рухи та легко миється, обов’язково спробуйте Softshell. В магазинах дитячого одягу Reima ви зможете купити верхній одяг, штани та аксесуари із Softshell на кожен день і для пригод на природі.

Дитячий одяг Softshell для дівчат

Образи із Softshell для дівчат

Дівчата прагнуть активно досліджувати світ, а софтшелл їм у цьому допомагає. Яскраві осінні куртки та комбінезони завжди залишаються ошатними, адже всі сліди активної прогулянки можна легко змити вологою губкою. 

Подовжена куртка Softshell Espoo та завужені штани Idole - справжнє втілення тендітності та витривалості. Якщо ж обираєте верхній одяг у стриманій кольоровій палітрі, додайте яскраві водовідштовхувальні рукавички Tehden, щоб зберегти тендітні ручки у теплі та підняти настрій за будь-якої погоди.

Верхній дитячий одяг Softshell для хлопчиків

Вибір Softshell для хлопчиків

Непомітно оберігати й зігрівати сина під час найшаленіших розваг - те, до чого прагнуть усі батьки. Одяг із Softshell - чудовий помічник у вихованні впевненості в собі. Еластичні манжети, безпечний знімний каптур, зручні кишені та блискавки - ці практичні деталі курток Vantti та Sippoo оцінять діти будь-якого віку. До речі, принти на куртках чудово приховують більшість забруднень!

Штани із Softshell набагато витриваліші за звичайні джинси, ще й захищають від бризків води. А комбінезони Nurmes  до 128 см зросту оздоблені зміцненими вставками на колінах та нижній частині спини та штани. Останній штрих - світловідбивні рукавиці Softshell Heippа, що підвищать видимість в осінніх сутінках - і ваш герой готовий підкорювати світ від сніданку до вечері.

Верхній одяг Softshell для дітей

Моя мушля завжди зі мною

Захищені з ніг до голови, малюки від 74 см зросту можуть бавитися у Softshell комбінезонах Mjosa хоч весь день. Крій враховує особливості статури 1-3-річних крихіток та місце для памперсу. Довга блискавка полегшує вдягання. Нижня частина холош виготовлена з надміцного матеріалу, щоб знову і знову спускатися з гірки. Зафіксуйте еластичні силіконові штрипки на взутті, щоб жодна крапля не потрапила всередину.