У Softshell гуляю ще і ще!

Коли вдається досягнути справжнього балансу комфорту та захисту, функціональності та стилю в дитячому одязі, що ще можна покращити? Зробити його більш екологічним! Саме тому надзвичайно пулярна лінійка дитячого Softshell від Reima тепер виготовляється зі 100% переробленого поліестеру (і гнучкий зовнішній шар, і м’якенький фліс всередині). Водо- та вітрозахисний матеріал пройшов сертифікацію bluesign® та GRS (глобальний стандарт вторинної переробки), про що свідчить відповідна інформація на етикетках.

Перевірте, якими сезонними принтами та кольорами оновилися ваші улюблені моделі курток, штанів та комбінезонів із софтшелл у новому весняно-літньому сезоні!

Дитячий одяг із софтшелл

У комбінезоні, як у мушлі

Тришарові дитячі демісезонні комбінезони Mjosa та Nurmes створені з урахуванням вікових особливостей дитячої статури. Mjosa призначений для діток до 98 см і має зручну подовжену блискавку, резинку, що регулює об’єм талії, додатковий простір для підгузка, посилену нижню частину спини й холоші, а також вражає яскравими візерунками, що надихають на пригоди. У Nurmes для дошкільнят та першачків до 128 см більш стримана палітра, лише коліна та задня частина виготовлені з надміцного матеріалу, а крій – більш “дорослий”, прямий. Обидва комбінезони не обмежують рух та мають чудову повітропровідність, завдяки чому малюки менше пітніють.

Куртки на всі випадки

Дитячі куртки із Softshell чудова альтернатива дощовикам – легкі, дихаючі та водовідштовхувальні завдяки просоченню без вмісту фторвуглеців Teflon EcoEliteTM.

Куртка Vantti – хіт продажу вже багато сезонів поспіль, що входить до лінійки The Originals через свій мінімалістичний дизайн та універсальність. 

Проте, для підлітків до 164 см зросту також є моделі цих м’яких курток, у яких не страшні дощ і вітер. Якщо шукаєте крій для дівчаток – зверніть увагу на куртку Espoo, або полегшену версію без флісу на зворотному боці – Kouvola. Для хлопців ми підготували Sipoo у стильному спортивному дизайні та невагому Kuopio

Куртки для старших дітей мають більші кишені, та всі вироби оздоблені світловідбивними елементами, безпечними знімними каптурами, еластичними манжетами на рукавах та якісною фурнітурою – адже кожна деталь важлива.

Дитячі куртки і комбінезони софтшелл

Чистий низ без сліз

Демісезонні штани із Softshell для дітей чудово доповнять будь-яку куртку, адже це еластичний, найбільш зручний в повсякденній експлуатації водонепроникний матеріал, що має приємну на дотик та зігріваючу флісову підкладку. Штани Kuori та Oikotie починаються від 92 см зросту. Талія має зручне внутрішнє регулювання, а найбільше батьки активних дітлахів оцінять брудозахисні властивості матеріалу. 

Моделі Agern та Idole завуженого крою чудово підійдуть для дня у школі, на природі або в торговельному центрі. Завдяки розмірній сітці до 164 см, їх можуть приміряти й мами, яким до вподоби зручний спортивний стиль.