Серпень - останній місяць літніх канікул і час підбирати дитячий гардероб на новий навчальний рік. Та незалежного від того, чи почнуть ваші діти новий семестр у шкільних стінах, чи за моніторами, зручний повсякденний одяг, що дихає, контролює температуру та зберігає тепло, обов’язково стане їм у пригоді, коли холодні вітри принесуть перші осінні дощі. Погляньте, що з асортименту функціональних речей Reima ви можете купити вже зараз!

 

Дитячий одяг для школи та на кожен день

Кардигани, світшоти та туніки

На шкільній перерві чи під час відпочинку від online-занять просторі кофти зі зносостійких матеріалів - чудова альтернатива піджакам. Крім того, сучасні матеріали дозволяють дбати водночас і про комфорт дітей, і про довкілля.

Кардигани на блискавці з в’язаного флісу чи функціонального велюру чудово виглядають, легко надягаються та знімаються, відводять зайву вологу від тіла, швидко сохнуть та мають високий вміст переробленого волокна. Обирайте однотонні моделі Toimiva та Hopper, принтовані у скандинавському стилі Maaret та Micoua,   Northern та Neuvokas з каптурами.

Якщо ж дитині більше до вподоби худі, маємо яскраві  моделі-бестселери Puhto з органічної бавовни та Toimekas, виготовлені на 100% з перероблених пластикових пляшок. Затишне худі Funtsi має гладеньку поверхню з м’яким начісуванням всередині. 

Дівчата можуть додати у гардероб ніжні бавовняні туніки Voikukka з колекції Reima х Klaus Haapaniemi, оздоблені декоративною об’ємною вишивкою та двома врізними кишенями по боках. Також, зверніть уваги на три кольорових варіанти (рожевий, зелений та синій) худі Timotei з принтом “весняне поле” з цієї ж казкової колаборації.

Зручно сидіти, легко бігати

Темний низ - універсальне рішення для школи та розваг на майданчику. А у штанах вільного крою з регульованою талією, виготовлених із м’яких функціональних матеріалів, діти менше пітніють та рухаються з радістю.

Моделі Harmio з бавовни, велюрові Pehmyt, Sangis із в’язаного флісу та Notkea з переробленого поліестеру представлені у класичних чорних, сірих та синіх кольорах.

Модні дівчатка оцінять еластичні легінси Luotan, що підійдуть і для занять спортом. А бавовняні легінси Kaunokki з принтом чарівних комах від славетного фінського дизайнера чудово комбінуються з туніками та подовженими худі для повсякденного луку.

Дитячий шкільний та повсякденний одяг

Захист від холоду та дощу: верхній одяг

В офіційних магазинах Reima ви знайдете великий вибір демісезонного одягу: від дощовиків до тришарового матеріалу Softshell з флісовою підкладкою та курток-трансформерів, щоб регулювати комфорт дитини за будь-якої погоди.

Із класичними дощовиками Lampi та Pisaroi легко скласти екологічний фемілі-лук, адже вони виготовлені з переробленого волокна і представлені у розмірах від 86 до 164 см.

Унісекс-штани Idea та Idole із матеріалу Softshell захищають від вологи, а їх крій цілком підходить для шкільних буднів. Легкі водонепроникні куртки з софтшеллу Vantti, Espoo та Sipoo не лише захищають надійно, як мушля, але й так само легко миються завдяки нетоксичному брудовідштовхувальному просоченню без фторвуглецю.

Куртки 3-в-1 з лінійки The Originals вже давно стали вибором №1 батьків в усьому світі. Sydvest має знімну підкладку у вигляді жилета в тон куртки, а Syddi кількома рухами перетворюється на окрему яскраву вітровку та чорний стьобаний жакет. Обидві моделі мають водонепроникну мембрану, брудовідштовхувальне просочення, великі помітні світловідбивачі та місткі кишені для всього найнеобхіднішого. Такі куртки мають подовжений сезон носіння - від перших холодів до -10°C з теплим піддіванням. Свідоме рішення для справжніх smart-батьків!

Куртки 2-в-1 Avek та Veke з легким утеплювачем з переробленого волокна Fellex®, сертифікованим за стандартом bluesign®, мають знімні рукава та каптури. То ж ви щодня можете обирати - стильна жилетка чи тепла куртка.

Більше новинок уже скоро!

Слідкуйте за нашими новинами і вже з 15 серпня насолоджуйтеся ще більшим вибором функціонального дитячого одягу та взуття Reima, натхненного, як завжди, природою. Інноваційні екологічні матеріали, нові ергономічні моделі та цікаві принти прямують до України!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image