The Originals - незмінні речі для щасливого дитинства

Що ми знаємо про Фінляндію? Там точно навіть на півдні є сніг, а з усього року місцеві жителі бачать сонце лише 64-65 днів на рік. При цьому ви маєте знати, що саме фіни є найщасливішою нацією у світі. Чому, — спитаєте ви? А все тому, що навіть у таку погоду вони йдуть гуляти кожного дня і знають, що свіже повітря — це запорука хорошого здоров'я, гарного настрою та ментального спокою.  

З самого дитинства фіни привчають своїх дітей до прогулянок на природі. Тому фінський бренд Reima як ніхто знає все про функціональний, стильний та комфортний одяг для дітей, що люблять гуляти надворі. 

The Originals — це лінійка одягу, створеного з матеріалів, що не пропускають воду та вітер, на різну температуру та слідують принципам екологічного виробництва одягу. Це стильний сучасний дизайн, що враховує класичні тенденції та має повністю продуманий до деталей функціонал. Цей легкий, буквально невагомий одяг, а деякі моделі можна носити при температурі на вулиці до –30 градусів Цельсія. 

Зимові дитячі парки

А ще, цей одяг не обмежує мобільність та одразу відводить зайву вологу, що не допускає спітніння. Як наслідок в такому одязі менша ймовірність отримати перегрів чи замерзнути або навіть захворіти. 

Парки на зиму

Парки чудові підходять для прогулянок по місту —  це куртка що має капюшон та прямий крій.  Моделі Reimatec+ Serkku та Reimatec Naapuri мають спеціальну мембрану Reimatec BS GRS.  Також в парці є утеплювач, наприклад, у Serkku — Reima Down на основі пуху та пера, а Naapuri  —  екологічний варіант Fellex®. Він до речі утримує тепло при температурі на вулиці до -20°C. З тими ж характеристиками раді представити новинку — куртку Reimatec Luhanka у стриманому ретро-стилі.

Reimatec Mutka на утеплювачі Reima Flex — це чудовий варіант на зиму для менших дітей. Зручний крій та багато світловідбивних елементів, щоб дитина у сутінках була ще помітнішою. 

Штани: теплі та зручні 

Зимові штани Reimatec, що мають підтяжки, легко регулювати за зростом, тому вони служать декілька сезонів. Вони прості у догляді та легко очищуються від бруду. 

Штани для дітей дошкільного віку Stockholm мають ту ж мембрану, що й парки, та утеплені матеріалом Fellex®. Вони мають завищену талію, утеплену задню частину, щоб не мерзнути під час катання на санчатах або з гірки, та еластичні силіконові штрипки, щоб штани надійно захищали ніжки. 

У теплих штанах Loikka для старших малюків використана більш зносостійка та щільна мембрана Reimatec Duraplus GRS наповнювач трохи менш теплий, але є манжети, що захищають від снігу, на холошах. Їх можна зафіксувати навколо взуття, і вони не пропустять сніг та бруд під штани та у взуття. Підтяжки відстібаються.

Зимові дитячі комбінезони

Комбінезон взимку — це суперзахист!

The Originals — це три моделі комбінезонів, що можна носити при -20°C. Дитячий комбінезон Reimatec Stavanger найбільш водонепроникний і міцний з 10-ти зимових комбінезонів, які були представлені на норвезькому ринку у 2016 році за результатами випробувань Testfakta. Він з переробленого волокна, має також знімне штучне хутро. Еластичні манжети та талія регулюється, що дозволяє мати запас до 6 см, тобто комбінезон прослужить довше. 

Модель Reimatec Gotland розрахована на тодлерів, з легшою мембраною, водостійкий та повітропровідний, у нього довша блискавка. Останнє дозволяє швидко та просто одягати малюка.  Нижня частина спини також утеплена. 

Reimatec Marte — це ретро-дизайн з новими технологіями. Мембрана Taslan Pro відштовхує воду, при цьому чудово дихає та витримує сильне тертя. Теж утеплений ззаду, має великі світловідбивні елементи та кишені для зручності. 

Всі мають герметичні водонепроникні шви та водо- й брудовідштовхувальне просочення без токсичних складових. 

Аксесуари The Originals – важлива деталь

Обов’язкове доповнення до куртки чи парки – рукавиці Reimatec Ote або рукавички Reimatec Tartu на утеплювачі PrimaLoft®. Вони розраховані на справжні морози, мають ремінці для регулювання на руці та ущільнені в місцях найбільшого контакту з іншими предметами. Обидві моделі створені з надміцного матеріалу, стійкі до стирання, на розрив, та просто зберігають чудовий вигляд протягом довгого часу. 

База кожного гардеробу — термобілизна

Якщо ми говоримо про зимову прогулянку,  не забуваймо про перевірені часом моделі термобілизни. Thermolite Lani підійде для менш морозних днів, коли не треба максимальне утеплення. Комплект створений з поліестеру Termolite: він приємний на дотик, легко переться та довго служить, а ще відмінно виводить вологу, томі чудово підходить для активних ігор. 

Тепліший варіант — це комплект термобілизни Kinsei з волокнами TENCEL®. Він містить мериносову вовну, що якнайкраще утеплює навіть у найбільші морози. При намоканні такий комплект збереже тепло та буде відводити зайву вологу від тіла дитини. Це особливо важливо під час активних зимових прогулянок з іграми, біганиною, стрибками чи грою у сніжки. 

Дитяче взуття на зиму

Класичне взуття для холодної зими

Що важливо у зимовому взутті для дитини? 

  • Надійне зчеплення підошви з крижаною поверхнею.
  • Водовідштовхування
  • Широка колодка з достатнім місцем для пальців ніг.
  • Водонепроникна мембрана з герметичними швами.
  • Утеплювач.
  • Знімні устілки для правильного підбору розміру.
  • Світловідбиваючі елементи.
  • Відсутність фторвуглецю.

Все це про Reimatec Laplander 2.0 з підошвою Vibram Arctic Grip. Рекомендуємо ці черевики саме для зимової погоди як високотехнологічне взуття, що має бути у гардеробі кожного активного малого дослідника!

Все це і є The Originals, що створює необхідний комфорт дитині у зимових походах та розвагах. Наше взуття та одяг служать багато років та передаються з покоління в покоління, від старших дітей до молодших, не втрачаючи привабливості вигляду та своїх властивостей. Це, у поєднанні з екологічним виробництвом, ми називаємо відповідальним споживанням! Приєднуйтесь!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image