The Originals. Класичний фінський дизайн

Маленькі деталі з великим значенням

Не всім хорошим речам необхідно змінюватися з часом. Ось вже понад 75 років ми успішно виробляємо дитячий одяг, який носиться цілими поколіннями. На перший погляд він може здатися вже знайомим, однак рік за роком ми з любов'ю вдосконалюємо його, щоб зробити ще краще.

Ми розробляли і вносили маленькі, але геніальні деталі, роблячи наш одяг більш функціональним, витривалим і стильним. Пройшовши цей шлях, ми можемо з упевненістю сказати, що для класичного нордичного дизайну, маленькі деталі мають вирішальне значення.

Дитячий одяг з універсальним дизайном

Мета нашої колекції The Originals

Ми створили цю лінійку, як основу для всієї нашої продукції, яка відображатиме наш бренд, концепцію і дизайнерську філософію. Ми зберегли в ній кращі традиції Reima і вдосконалили те, що могли. The Originals покликана забезпечити ваших дітей улюбленою класикою на всі сезони.

Захист і комфорт в мінливу погоду

Восени погода може змінитися в лічені хвилини. Чи варто хвилюватись з цього приводу? Адже, в The Originals є відмінні демісезонні речі, в яких не буде ні холодно, ні жарко. Наприклад, куртка Symppis класичного крою - вдалий симбіоз водонепроникного матеріалу Reimatec і легкого утеплювача. А унікальна модель 3-в-1 Syddi й зовсім оснащена полегшеної внутрішньої зйомною курткою, яку дуже просто відстебнути в сонячний день або одягнути, якщо раптово схолодніло. А наші демісезонні комбінезони Marte Mid - непромокальні, мають грязе- відштовхуючі властивості і, крім того, так легко одягаються. А ще, вони чудово замінюють одночасно і штани, і куртку, що дає вашим малюкам повну свободу дій!

Шанувальникам більш тонкого, але не менш міцного і теплого матеріалу підійдуть вироби з Softshell - придивіться до курток Vantti, які відмінно поєднуються зі штанами Kuori або Idea з того ж матеріалу. В них ваш малюк буде надійно захищений від прохолодного осіннього вітру, а теплий фліс всередині забезпечить комфортне тепло на весь час вуличних забав.

Найкращий дитячий одяг на будь-яку погоду

Дощ тепер не перешкода!

З Reima можна не бігти додому, якщо вас раптом застала осіння злива. А що ж може бути цікавішим, ніж грати під дощем і не мокнути? Підбирайте повну колекцію на свій смак - куртка Lampi і штани Lammikko просто ідеальний непромокальний дует, з запаяними швами і еластичним, що не замерзає,  матеріалом. Доповніть цей комплект нашими гумовими чоботами Taika, рукавицями Kura і шапочкою Rainy і спокійно відпускайте вашого непосиду отримувати задоволення від плескання в калюжах.

Вперед в зимову казку з Reima

Ми знаємо, як діти чекають на зиму, сніговиків і санки - це їх чарівний час і ніщо не повинно заважати їм насолоджуватися. Тому, наша зимова колекція покликана бути на сторожі їх тепла і сухості навіть в найсуворіших умовах. Зимові пуховики Naapuri і Serkku створені з повністю водонепроникного матеріалу, що також не продувається вітром. Ми проклеїли всі шви, щоб навіть дрібні крапельки вологи не проникли всередину і також поменше - наші вже улюблені кродумали всі необхідні деталі, такі як великі кишені, знімні капюшони, регульована талія і манжети і, звичайно, світловідбивачі. Куртки мають класичний дизайн, а в нашому каталозі просто маса різних кольорів. Для дітей помбінезони - Marte і тепліший Stavanger, в яких можна ліпити сніговика весь день і не намокнути! А теплі рукавиці Ote і зимові черевики Laplander якісно доповнять образ і збережуть в теплі все кінцівки вашого малюка завдяки утепленню підвищеного ступеня, водовідштовхувальному просоченню, а також герметичності застібок.

Стильний дитячий одяг

Виберіть комфорт і тепло. Термобілизна

Для батьків спортивних дітей завжди актуальним є питання меншої кількості одягу при збереженні оптимального тепла всередині, поки вони активно зайняті. На цей випадок ми створили термобілизну Kinsei з суміші мериносової вовни і матеріалу Tensel для підтримки ідеальної температури тіла. Завдяки вовни білизна обігріває та відштовхує вологу, а завдяки волокнам Tensel - має високу зносостійкість і підвищений комфорт. М'які плоскі шви не подразнюють шкіру, а еластичність матеріалу забезпечує ідеальну посадку не обмежуючи рухів. Ця білизна - ідеальний базовий шар для вуличних занять спортом навіть взимку!

The Originals - збереження кращих нордичних традицій з увагою до кожної деталі.