Сяй, як зіронька зі світловідбивним одягом Reima

У вранішніх чи вечірніх сутінках, коли туман або коли вночі не працюють ліхтарі та світлофори, наявність світловідбивних елементів на одязі має критичне значення для безпеки дитини. 

При ввімкнених дальніх вогнях пішохода зі світловідбивачами видно з відстані 650 м, а при близькому світлі — 350 м. Цієї відстані достатньо, щоб водій вчасно загальмував, а ви з малюком продовжили прогулянку неушкоджені та в гарному настрої. 

На жаль не кожен водій дотримується правил дорожнього руху та свідомо керує автомобілем,  тож задача батьків продумати будь-які небезпечні ситуації, а задача нашого бренду — допомогти в реалізації.

В асортименті магазину дитячого одягу Reima ви завжди знайдете верхній одяг, взуття та аксесуари, що мають елементи, що відбивають світло.

Дитячий одяг зі світловідбивачами

Reimatec Reflective: як ми це зробили

У спеціальній світловідбивній колекції верхнього одягу з матеріалу Reimatec Reflective є малюнок з крихітних скляних часточок, що відбивають світло. Він наноситься по всій площині виробу і міцно закріплюється на мембрані. Прання цій технології також не страшне. Тобто дитина може ходити в такому одязі, робити все до чого звикла, і це не загрожує тим, що світловідбивні часточки можуть відпасти або потускніти. 

Верхній одяг

З такою технологією в нашому асортименті є комбінезон Reimatec Bergen на зиму з утеплювачем Fellex®. Він максимально захищений від пропускання вологи, дихає, але й захищає від вітру. Куртки Reimatec Silda та Reimatec Sprig мають такі ж характеристики. 

Аксесуари 

Рукавиці Reimatec Vilkku та рукавички Reimatec Refle — це аксесуари для тих, хто прагне зробити лук своєї дитини максимально безпечним та вберегти її від можливих неприємностей у сутінках або в темний час доби. Ці моделі сертифіковані за стандартом CE (16437RJS01rev1) як засіб підвищення індивідуального захисту.

Також світловідбивний образ можна доповнити шапками - повністю світловідбивною Tuike, з такою ж сертифікацією як рукавички, або більш класичними моделями Pilke та Pilkotus: до пряжі, з якої вони виготовлені, додано світловідбивні нитки.

Світловідбивачі на одязі для дітей

Взуття

Зимові черевики Reimatec Slither Flash  мають спеціальні світловідбиваючі елементи та чудово утеплюють ніжки при температурі -10°С. Вибирайте їх як доповнення всього образу для безпечної прогулянки містом. 

 

Інші моделі верхнього одягу та взуття Reima також оздоблені світловідбивачами різного типу: світловідбивні лінії на швах, блискавках, логотипи та навіть великі cвітловідбивні смуги на рукавах, холошах та каптурі. Всі світловідбивачі нанесені за тією ж технологію, що і принти на тканині Reimatec Reflective. 

Завжди звертайте увагу на опис виробу. Навіть якщо це інша лінійка одягу чи взуття або аксесуарів, на них у більшості випадків є світловідбивні елементи, бо ми за безпеку, комфорт та спокій батьків!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image