Sustainable дитяча мода. Два шляхи до екологічності у виробництві дитячого одягу

Компанія Reima піклується про екологію та прагне, щоб наші діти отримали планету в такому вигляді, у якому знаємо її ми. Тому все виробництво одягу ми розділили на види, які допоможуть зменшити забруднення навколишнього середовища і економно ставитися до водних і енергетичних ресурсів. Давайте докладніше розглянемо шляхи екологічності Reima!

Екологічний дитячий одяг

Два шляхи екологічності

Одяг Reima створюється з синтетичних і натуральних матеріалів. Речі, виготовлені людиною, ми переробляємо, а природою - залишаємо:

  • Натуральні й органічні матеріали. У колекції весна-літо'21 моделі головних уборів, що містять бавовну, виготовлені з натуральної сертифікованої органічної бавовни.
  • Синтетичні матеріали, що переробляється. Шкарпетки Vauhtiin з колекції весна-літо'21 створені з повністю переробленого поліаміду. Нейлон ECONYL® з перероблених волокон дозволяє зменшити кількість викидів матеріалів і допомагає очистити водні та земельні ресурси від сміття.

Перший шлях: з екологічно чистих матеріалів

Reima створює одяг для дітей з використанням натуральних матеріалів і речовин, дружніх до природи:

  • Органічної бавовни. Ми вирощуємо сертифіковану органічну бавовну природним шляхом, без шкідливих пестицидів або гербіцидів. Це також важливо для грунту, комах-запилювачів, навколишньої природи і людей - так ми оберігаємо їх.
  • Tencel. Для створення м'якого та приємного до тіла одягу з футера Reima використовує матеріал Tencel. Це екологічна альтернатива звичайній бавовні. Екологічно чисті волокна ліоцеллу створюються із застосуванням замкнутого циклу виробництва з невеликим використанням води. Вони складаються з целюлози, яка надходить з сертифікованих екологічно вирощених лісів.
  • Натуральні просочення. Для Anti-bite захисту від укусів ми використовуємо натуральні просочення нетоксичного репелента на основі IR3535, схожого з природним бета-аланином в нашому організмі, який також застосовується як харчова добавка.
  • Xylitol Cool. Це матеріал з охолоджуючим ефектом на основі безпечних природних підсолоджувачів, ксиліту й еритреї, які поглинають тепло тіла. Матеріал також захищає від ультрафіолету, а охолоджуючий ефект буде зберігатися навіть після 20 прання.

Другий шлях: recycling-матеріали та друге життя речей

Одяг з мономатеріалу - це речі, які створюються з одного типу міцного і довговічного матеріалу, який може служити не одному поколінню дітей. Після того, як одяг вже зноситься і не зможе захищати дитину від холоду, дощу, вітру або дарувати комфорт, його можна переробити і знову створювати якісні речі. При цьому буде використаний тільки один тип переробки. Наприклад, всі деталі куртки Voyager, крім блискавок і гудзиків, переплавляються одночасно. Весь перероблений поліестер Reima в колекції весна-літо'21 сертифіковано за міжнародним стандартом Global Recycled Standard.

Чим більше ми будемо переробляти пластик, тим менше він буде забруднювати навколишнє середовище:

  1. Перероблений поліестер сприяє скороченню викидів вуглеводню на 33% в порівнянні з первинним матеріалом. Повторне використання первинного пластикового сміття дозволяє запобігти зміні клімату, тоді як спалювання його для отримання енергії має зворотний ефект.
  2. У 2019 близько 83% волокон, використаних Reima для одягу, були виготовлені з поліестеру. Якби ми використовували тільки перероблений ПЕТ, нам би вдалося скоротити викиди вуглеводнів при виробництві на 27%.
  3. При виробництві 7 млн ​​предметів одягу в рік це економить 19 000 тонн еквівалента CO2, що відповідає кількості викидів CO2 за рік у 2 148 фінів.

Екологічний одяг для дітей

Ніякого нікелю

Reima використовує високоякісні кнопки YKK. Починаючи з колекції весна-літо'21, усі металеві кнопки Reima та металеві деталі кнопок з пластиковим покриттям матимуть екологічно чисту обробку, яка виконується без гальванічного покриття:

  • зменшується використання води та електрики
  • без викидів шкідливих речовин, таких як важкі метали.

Швидке відновлення

Навіть найміцніший та якісний одяг може зіпсуватися. Щоб на цьому не закінчувалося життя речей, в Reima створили комплекти для ремонту. Тепер зайняті батьки можуть легко та швидко усунути невеликі дірки або дірочки в верхньому одязі своїх дітей без ниток і голок! Водостійкий, світловідбиваючий матеріал, що самостійно клеїться, для латок в наборі Reima Repair Kit підходить для верхнього одягу будь-якого кольору, а також робить дітей ще більш помітними в темряві.

Радійте красі нашої планети та дбайте про природу, купуючи одяг етичних до природи брендів!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image