SunProof – обов’язковий захист від сонця на пляжі

Усі дорослі, які мали в житті досвід сонячного опіку чи удару, хотіли б уникнути цього для своїх дітей. Та в останні десятиріччя також науково доведено шкоду, якої завдає шкірі ультрафіолет, навіть якщо перебування на сонці не закінчилося видимими наслідками. Промені різної довжини занурюються в епідерміс на різну глибину і призводять до коротко- та довготривалих патологічних процесів, аж до раку шкіри.

“Пекучість” сонця в певний момент часу вимірюється УФ-індексом, і є найвищою в полуденні години. У цей період рекомендується не виходити з затінку. Проте, вирушаючи на пляжний відпочинок вранці чи ввечері, також слід подбати про захист. Сонцезахисні креми та лосьйони можуть нерівномірно розподілятися, створюють неприємні відчуття на шкірі, швидко змиваються у воді та потребують постійного оновлення. Більш надійним варіантом є бар’єрний захист – тобто, сонцезахисний одяг.

Дитячі купальники

Будь-який текстиль має здатність блокувати УФ-промені за рахунок своєї фактури та кольору, та відмінність лінійки дитячого одягу для купання Reima SunProof полягає в тому, що кожний виріб лабораторно протестовано. Позначка UV 50 на всіх моделях колекції означає в 50 разів більше часу на сонці без ризику для дитячої шкіри. Звісно ж, це стосується лише закритих ділянок. При цьому, одяг не містить додаткових просочень чи шкідливих речовин і є абсолютно безпечним для дітей.

Матеріал SunProof jersey rec на 83% складається з вторинного поліестеру. Для виготовлення купальника для дівчинки потрібно переробити дві пластикові пляшки, а щоб пошити комбінезон для плавання – чотири. Таким чином, ми зменшуємо виробництво нового поліестеру, а відходам даємо друге життя та рятуємо їх від потрапляння на сміттєзвалище чи в океан, де вони розкладалися б пару сотень років, забруднюючи екосистему нашої планети.

Хвилі колисають, комбінезони захищають

Дитячі комбінезони для плавання SunProof від Reima – безперечно, найбільш захищений та зручний варіант для відвідування пляжу або басейну з малюками дошкільного віку. Вони прикривають найбільшу площину шкіри та не можуть зісковзнути чи задертися. Завдяки довгій блискавці, їх зручно надягати, а пласкі шви не подразнюють ніжну шкіру. Модель Atlantti від 62 см зросту має рукави до ліктя і холоші до колін. У комбінезона Polskii довгі рукави та холоші, з якими ультрафіолет не страшний, навіть якщо ви вирішили провести біля водойми весь день. А якщо потрібно захистити від сонця під час купання дітлахів від 98 см зросту, на допомогу прийде комібнезон Vesihiisi з боковими вставками для більшої свободи руху, які ще й виглядають дуже стильно. Усі тропічні принти нової колекціїї нанесені за допомогою технології цифрового друку, що зменшує витрати фарби та піклується про довкілля. Також, у наявності привабливі двоколірні варіанти з контрастними смужками на рукавах.

За кольорами зустрічаємо, за УФ-фактором проводжаємо

У наших магазинах представлений чудовий вибір купальників для дівчаток. Оздоблені декоративними деталями, веселковими та квітковими візерунками, вони створюють святковий настрій та виділяються в натовпі. Пошиті із SunProof jersey rec, вони також мають фактор захисту від ультрафіолету 50+ та комфортно сидять завдяки еластичній підкладці спереду. Лише не забувайте після виходу з води ховатися під парасолькою чи прикривати відкриті ділянки шкіри одягом чи рушником. 

Суцільний купальник Korfu підійде маленьким відпочивальницям вже від першого року життя. У грайливому бікіні Aallokko з розкльошеною спереду майкою та перехресними лямками ваша донечка почуватиметься справжньою принцессою пляжу. Класичний закритий купальник для дівчаток до 140 см Krooliin має більш стриману кольорову гамму, проте прикрашений декоративними оборками на лямках. Строкатий купальник Uimaan виконаний в мінімалістичному дизайні, без зайвих деталей, та оздоблений додатковою підкладкою, з якою прохолодна водичка дошкуляє менше. Представлений в розмірній сітці від дошкільного до підліткового віку. Для ще кращого захисту від сонячних променів дівчаткам від 104 до 164 см пропонуємо модель Aalloilla у стилі колорблок із довгими рукавами, блискавкою спереду і додатковою підкладкою.

Плавки та купальники для дітей

Комплекти, що відбивають удари сонця

Короткі, як Somero, обтислі, як Simmari, чи довгі та вільні, як Papaija – яскраві плавки й шорти для плавання є базою пляжного гардеробу для хлопчиків

Дівчаткам купальні шорти також личать, ще й роблять посиденьки чи активні ігри в піску більш комфортними. Принт коротких шортиків Nauru чудово поєднується з бікіні та закритими купальниками. Однотонні унісекс плавки Pulahdus від 62 см зросту та Aaltoa від 104 см довжиною до коліна також мають приховане регулювання поясу і додаткову утеплюючу підкладку, і представлені як у синьому, так і в рожевому кольорах.

Щоб не наражати на ризик сонячного опіку верхню частину тіла, додайте до плавок чи шортів купальну футболку або лонгслів. Універсальний лонгслів для плавання Tuvalu та футболка зі смугастими рукавами Pulikoi подбають про плечі, животики та спинки малюків від 62 см зросту. Приталені моделі для дівчаток Joonia та Sukeltaja відрізняються принтами та довжиною рукава. А хлопчики можуть обрати футболку для плавання з коротким рукавом Uiva чи Kroolaus з довгим рукавом.

У шортах та футболках для купання приємно й плавати, і грати у пляжний волейбол. А сонце висушить й зігріє, та не завадить розвагам!

Магічний принт

Іграшки, що змінюють колір під впливом температури чи вологи, зараз надзвичайно популярні. Та в Reima є дещо більше, щоб здивувати дітей і навіть батьків! Просто спробуйте зануритися у воду в наших нових шортах для плавання Papaija Akva або Nauru Akva. Гарантуємо, що хлопчики та дівчатка будь-якого віку будуть у захваті, коли на одязі для купання, мов за помахом чарівної палички, проявиться літній малюнок!