Срібне сяйво майбутнього. Преміальна колекція Hopea

Щоб сяйлива блакитна кулька, яка обертається в космосі, і на якій нам випало щастя жити, не втратила свій блиск, ми створили цю безкомпромісно екологічну колекцію для дітей. Екологічна свідомість – пріоритет Reima, і сучасні технології дають нам можливість поєднати найвищу якість та комфорт із дбайливим ставленням до скарбів природи. Саме тому ця унікальна колекція отримала назву Hopea – “срібло” з фінської.

Усі синтетичні матеріали в колекції виготовлені з вторинної сировини та схвалені системою контролю якості та безпечності виробництва bluesign®. Зовнішня мембрана курток Hopea – це Reimatec Flow, справжній прорив у функціональному текстилі. Різниця відчувається навіть на дотик! Він надзвичайно еластичний, водонепроникний (15 000 мм) і дихаючий (8 000 г/м2/24год). І на 100% складається з переробленого поліестеру. 

Преміальні зимові дитячі куртки

Дотримання хімічно безпечного процесу при створенні водо- та брудовідштовхувального просочення BIONIC-FINISH®ECO захищає як людей, які виготовляють одяг, так і навколишнє середовище.

Колекція також оздоблена преміумною фурнітурою.

Вершину підкорено

Кожен елемент у дизайні гірськолижних курток з лінійки Hopea наближає юних чемпіонів до мети. Інноваційна технологія утеплення та герметизації швів гарантує рівномірний розподіл утеплювача і відсутність слабких зон. Додатковий утеплювач Primaloft® ThermoPlume Eco у швах блокує холод і вітер навіть у стрімкому русі. Структура мембрани Reimatec Flow і волокна Primaloft® ThermoPlume Eco сприяє вільному руху пари від тіла назовні. Тепло надійно збергіається, а надмірна волога відводиться. У зоні коміру є додаткові отвори для провітрювання, виконані лазером. 

Обирайте гірськолижну куртку  Reimatec+ Tervola для хлопчиків та Nivanmaa для дівчаток.

Скарбниця  комфорту

Подовжений крій зимової куртки Reimatec+ Saunavaara забезпечує першокласний захист за будь-яких погодних умов, на жвавих вулицях мегаполісу чи на засніжених заповідних стежках. Це ідеальний баланс стилю та функціональності, легкості та тепла, блиску та стриманості. Для безпеки в сутінках передбачені світловідбивні елементи, а для зручного пересування без зайвих речей – три надійні кишені. Інноваційний утеплювач PrimaLoft® на 100% виготовлений з переробленого поліестеру. Він невагомий і має неперевершені термоізоляційні властивості – саме те, що треба для комфортного пересування взимку.

Преміальний зимовий дитячий одяг

Ця куртка чудово комбінується з зимовими штанами Reimatec+ Pello з колекції Hopea. Модель має актуальний завужений крій, та вони дуже еластичні, адже мембрана Reimatec 4way stretch тягнеться не в двох напрямках, як зазвичай, а на всі чотири боки. Додатковий утеплювач Primaloft® ThermoPlume Eco всередині м'яких вставок на швах гарантує тепло за найекстремальніших умов. Холоші мають снігозахисні манжети та зручне регулювання ширини. Талію також можна відрегулювати для максимального комфорту. Широкі світловідбивні смуги підвищують помітність у темряві.

Перший вибір

Пуховий комбінезон Reimatec+ Ilomantsi від 74 см зросту має високе співвідношення пуху та пера (80/20) і максимальний ступінь утеплення до -30°C. Ми знаємо, як малюки полюбляють сидіти в снігу, тому збільшили щільність утеплювача в задній частині виробу. Ця тепла розкіш не шкодить тваринам, адже про гуманне ставлення до водоплавних птахів дбає стандарт Responsible Down Standard. Комбінезон легкий та еластичний завдяки екологічній мембрані Reimatec stretch GRS.

Шапки на всі часи

М’які й теплі шапки-біні Tuiskuta з китицею прикрашені витонченим зимовим візерунком за мотивами сніжинок. Виготовлені з м'якої мериносової вовни, вони мають підкладку з суміші вовни та волокон Tencel®, щоб бути ще більш лагідними до шкіри та дбайливо зігрівати. Ми, як і діти, любимо наших пухнастих сусідів, тому використовуємо лише вовну, отриману без застосування травмуючої процедури м’юлесингу.

Вовняний дитячий одяг та шапки

Дякуємо талановитому Mikko Niiranen за створення цієї унікальної колекції. Вже 75 років Reima створює дитячий одяг, що витримує випробування часом. З колекцією Hopea наша експертиза стала ще глибшою.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image