Снігові схили чекають: новинки гірськолижної колекції

Незалежно від того, катаєтеся на лижах чи бордах, сніг приносить найбільше задоволення в одязі Reima, яке створено для захисту та продуктивного відпочинку. Натхненням для принтів цієї колекції стала захоплююча сила витворів мистецтва, створених самою природою та зимою. Ми хочемо передати чарівність зимових ночей: відблиски й тіні, що відкидає місячне світло, морозний блиск, чудернацькі візерунки та холодна краса. Все це створює спокійну, тиху і трохи таємничу атмосферу.

Дозвольте дітям насолоджуватися зимою та снігом, гратися в кучугурах, ліпити снігову бабу та робити янгола на свіжому полотні зими без остраху захворіти. Це будуть найтепліші спогади навіть через десятки років в уже дорослої людини. Новорічні свята, прогулянки на вулиці, снігові ігрища, санчата, ліплення сніжків та звісно багато-багато друзів поруч.

Дитячий гірськолижний одяг

Лижний одяг Reima: міцний, довговічний, надійний

Лижний одяг Reima міцний, а значить — довговічний. Всі лижні моделі одягу створюються з вмістом перероблених волокон. Це великий крок до збереження планети навіть у зимових видах спорту. Цей одяг так само можна носити в умовах міста та на звичайній прогулянці взимку.

Які ще факти про лижну колекцію ви маєте знати?

  • Просочення без фторовуглецю.
  • Водовідштовхувальна поверхня: можна сміливо мити та прати і заощаджувати воду, електроенергію та миючі засоби.
  • Міцна тканина з посиленими зонами, схильними до найбільшого стирання та контакту з поверхнями. 
  • Одяг, що не продувається, але створює комфорт для дитини під час активного руху. 

Новинки та принти лижного одягу 

Зустрічайте нові принти на таких моделях:

  • Reimatec Reach — комбінезон, що не пропускає вітер та холод, має проклеєні шви. На утеплювачі  Fellex®. Має кишені на блискавці та спеціальну — для скіпасу. Розрахований на температуру до -20°C. 
  • Підлітки оцінять куртку Reimatec Posio або Reimatec Tirro. Обидві моделі представлені в яскравих кольорах. Місце з’єднання зі штанами додатково захищене. Дівчатка скоріше оцінять крій моделі Reimatec Posio, хоча ця лінійка не має суворого розділення. Ви можете поєднувати моделі одягу як вам захочеться. Куртки так само чудово захищені від води, не промокають, захищають від вітру, мають проклеєні надійні шви. 
  • Куртки Reimatec Kairala та Reimatec Kiiruna підійдуть для менших діток. Всі функціональні показники в них ті ж, що й у інших моделей. Талія та манжети регульовані, внутрішні манжети з м’якої лайкри. 

Крім нових принтів на улюблених моделях ми також підготували новинки гірськолижного одягу.

  • Гірськолижний комбінезон Reimatec Palaten має міцні вставки ззаду та на холошах внизу. Має зручну нагрудну кишеню та кишені ззаду на липучках. Звертаємо вашу увагу, що в цій моделі є мембрана з переробленого матеріалу для кращого захисту від холоду та зайвої вологи. 
  • Куртки Reimatec Hepola та Reimatec Timola мають регульований поділ та сніговий замок на талії, утеплювач Fellex® та міцний матеріал верху, а також водо- та брудовідштовхуюче покриття BIONIC-FINISH®ECO. Таке доповнення робить одяг більше довговічним. 
  • Куртки-пуховики Reimatec+ Viikki та Reimatec+ Villinki на утеплювачі пух/перо (60%/40%), Fill Power 550 розраховані вже на температуру до -30°C. Обидві моделі мають сноулок на талії, резинку на подолі і манжетах, підкладку з гладкого поліестеру. 
  • До таких курток пасуватимуть водо- та вітронепроникні штани. Обирайте на свій смак: Reimatec Terrie, Reimatec Wingon, Reimatec Proxima, Reimatec Liukuja, Reimatec Laskija. Кожна модель має підтяжки для кращого захисту під час занять зимовими видами спорту. Напівкомбінезон Reimatec Oryon має теплий верх зі флісу, що додатково створює тепло і комфорт взимку.

Одяг лижний для дитини

Аксесуари: обов’язкова частина екіпірування

Спеціальні шкарпетки для зимових видів спорту — Suksee та Frotee розраховані на активний рух в зимових умовах. Вони мають спеціальний склад, що контролює виділення вологи та відводить зайву. Це створює необхідний комфорт для дитячих ніг під час зимових веселощів та спортивних занять. 

Рукавички Reimatec Skimba і рукавиці  Reimatec Snoukka зі сноулоками та цупкою тканиною на долонях зігріють маленькі ручки та не загубляться, бо мають спеціальну мотузочку, яку можна прикріпити до іншого спорядження. 

І от тепер, коли у маленького любителя зимових видів спорту є підходяща куртка, теплі штани, надійні шкарпетки та цупкі рукавички або рукавиці, можна відправлятися в гори.  Одяг Reima служить діткам багато років. Сім'ї передають верхній одяг друзям та родичам, що мають малечу такого ж віку. Таким чином одяг Reima —  це вкладення одразу у кілька поколінь дітей, що будуть рости та бачити світ в його різноманітті, все цікаве, що відбувається, навіть коли на вулиці холодна зима або заметіль. 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image