Смакуємо дощі: екологічні дощовики Reima

Дощова вода – частина екосистеми. Вона напуває рослини та повертається до водойм, з яких ми беремо питну воду і в яких купаємося. Матеріали дощового одягу Reima максимально екологічні, щоб стікаючи з них, вода лишалася такою ж чистою, якою впала з неба. Вже давно ми відмовилися від токсичного полівінілхлориду (або ПВХ), який часто використовується у таких виробах. Крім того, ми прагнемо, щоб і процес виробництва дитячих дощовиків якомога менше забруднював довкілля. Тому в новій весняно-літній колекціїї SS’23 всі дощові плащіштани та комбінезони для дітей на 70% складаються з переробленого поліестеру.

Матеріал дитячих дощовиків

Від холодних злив

Для перших весняних місяців, коли температура часто знижується і періщать зливи, найкраще підійдуть дощовики із підкладкою з флісу або джерсі. Такі моделі не можна вважати утепленими, проте вони зберігають тепло дитячого тіла та збільшують комфорт.

Дощовик-куртка Koski для малюків та дошкільнят має цікаві сезонні принти, безпечний знімний каптур та збільшені світловідбивні елементи на рукавах. Якщо потрібен злегка утеплений захист від дощу з голови до ніг, зверніть також увагу на дощовий комбінезон для хлопчиків та дівчат Roiske. Він оздоблений довгою блискавкою для зручного вдяганння та еластичними штрипками. Маємо також роздільний комплект для дощу Joki з напівкомбінезоном, що прикриває груди. 

Усі моделі виготовлені з еластичного матеріалу Rainwear rec, що не дубіє на холоді та не обмежує дитячі рухи. Герметичні шви не залишають волозі шансів потрапити всередину.

Дитчяі дощовики, дощові штани та комбінезони

Живильний дощ

Весняні зливи пробуджують до життя природу. Але не тільки парки й ліси полюбляють воду з неба – дітлахам теж дуже до вподоби гратися під дощем. Тому дизайн класичних дощовиків від Reima натхненний лісовими мешканцями й рослинами, і такий же яскравий, як перші квіти сезону. А функціональні деталі дарують справжню насолоду від “мокрих” розваг.

Куртка-дощовик Vesi в синьому та блакитному кольорах із принтом волелюбних пташок – мабуть, одна з найупізнаваніших моделей колекції. Проте, якщо ви з малечею надаэте перевагу однотонним варіантам, ви можете скласти родинний лук із дощовиків Lampi (від 86 до 152 см зросту) та Pisaroi (до 164 см, з великими місткими кишенями). Дощовик Vatten із квітковими принтами та кроєм у формі трапеції обов’язково сподобається тендітним дівчаткам.

Важливо відмітити, що блискавки та кнопки дитячого одягу Reima не містять нікелю, а фарбування виконано не гальванічним методом. Ці маленькі деталі також мають свій вплив на збереження екології.

Як і весь верхній одяг Reima, наші дощовики для дітей мають запас до цифри на бірці +6 см. Завдяки цьому, їх можна носити кілька сезонів, а також використовувати як захист від бруду для утеплених курток та комбінезонів у перехідний період. З цією метою особливо добре підійдуть дощові штани Lamikko на регульованих підтяжках та з регульованою талією, а також комплект без підкладки Tihku

Дитячі аксесуари для дощу

Захист в деталях

Маленькі дослідники уважно роздивляються довкола та все тягнуть до рук? Тоді чудове рішення – зручні аксесуари від дощу. Рукавиці Puro з поліестровою підкладкою та шапка Rainy на зав’язках, з козирком і захистом шиї заохочують до активності і дбають про здоров’я малечі. До речі, такими аксесуарами можна доповнити й мембранний демісезонний одяг в дощову погоду.