Шукаєте дитячу зимову шапку? Допоможемо підібрати

Важливий елемент зимового дитячого гардеробу – шапка! Особливо вона важлива для непосид, які люблять довгі прогулянки незалежно від пори року, і малюків, що сплять у колясках. Reima пропонує вам широкий асортимент шапок для будь-якого віку та ситуацій. Давайте ближче познайомимося з їхніми особливостями та перевагами!

Якість та екологічність

Екологічне виробництво – не просто тренд, а усвідомлений вибір компаній, які прагнуть зберегти природу для майбутніх поколінь. Reima не стала винятком. Ми пропонуємо вам комфортний та стильний одяг, взуття та аксесуари, що дозволяють знизити екологічне навантаження.

Дитячі шапки

Органічний матеріал

Бавовна у наших колекціях виключно сертифікована та органічна. Цей матеріал відіграє важливу роль у збереженні довкілля. Його використання дозволяє:

  • знизити витрату води та електроенергії в процесі виробництва та подальшої експлуатації;
  • відмовитися від використання шкідливих для природи та організму людини пестицидів та гербіцидів.

Перероблений матеріал

Перероблений поліестер є унікальним матеріалом, який допомагає суттєво знизити негативний вплив людини на екологію. Процес переробки синтетичних полімерів призводить до зниження надходження у навколишнє середовище стійких частинок мікропластику та викидів від спалювання відходів. Це робить перероблений матеріал ефективним засобом боротьби із глобальним потеплінням.

Відмова від м'юлесингу

Важлива місія Reima — забезпечити всім тваринам та птахам, шерсть, пух та перо яких використовуються у процесі виробництва виробів, турботу та гідні умови утримання.

Вовна, яку використовує Reima, відповідає стандарту екологічного виробництва Responsible Wool Standard. Ми повністю відмовилися від жорстокої щодо тварин процедури під назвою м'юлесінг. Такі кроки необхідні для отримання вовни, яка буде не лише якісною, а й позбавленою будь-яких ознак жорстокого поводження з вівцями.

Як підібрати зимову шапку?

Під час вибору дитячої шапки враховуйте вік дитини, погодні умови, ступінь активності та, звичайно, переваги майбутнього власника щодо дизайну.

Шапка-біні Hattara 

Модель Hattara з органічної бавовни Organic cotton knit стане оптимальним варіантом для осінньо-весняного періоду. Шапка виготовлена ​​з еластичного, приємного на дотик і дихаючого матеріалу, декорована логотипом компанії, легко одягається та знімається.

Широка колірна гама дозволяє підібрати універсальну та практичну модель під будь-який верхній одяг. У нашому каталозі ви знайдете варіанти коричневого, зеленого, рожевого, білого, чорного кольорів.

Шапка-біні Taasko

Модель Taasko з унікальним дизайном напевно нагадає батькам легендарну зимову Олімпіаду, а діти просто залишаться у захваті від м'якого матеріалу, контрастних кольорів та прикольного помпону!

Шапка виготовлена ​​з трикотажу та підкладки, які на 100% складаються з переробленого поліестеру. Екологічний дихаючий матеріал гарантує юним спортсменам захист від холоду та вітру, одночасно максимально безпечний для природи.

У каталозі представлені як лаконічні варіанти для хлопчиків, виконані у чорному, білому, червоному та зеленому кольорах, так і легка рожево-блакитна модель для дівчаток.

Шапка-біні Moomin Yngst  

Модель для найменших Moomin Yngst призначена для забезпечення максимального комфорту під час сну у візку на свіжому повітрі. Ми пропонуємо теплу зимову шапку з еластичного матеріалу з вовною Wool blend knit у розмірах від 36/38 до 48/50.

До переваг моделі відносяться:

  • додаткові вітронепроникні вставки в області вух;
  • світловідбивні елементи;
  • тепла екологічна шерсть у складі матеріалу;
  • суцільна підкладка з м'якого теплого флісу;
  • зручні зав'язки;
  • яскраві кольори.

Світловідбивна шапка Bulo

Для виробництва зимової моделі Bulo зі світловідбиваючої колекції використовується матеріал шерсті Wool Blend Knit. Шапка оснащена вітронепроникними вставками в області вух і гарантує дітям комфорт незалежно від погодних умов. Така шапка — джерело особливої ​​магії, яка припаде до душі дітям і гарантує їхню безпеку в умовах поганої видимості поблизу транспортних магістралей.

Бавовняні та вовняні шапки для дітей

Інші популярні моделі Reima

У нашому каталозі ви знайдете шапки для будь-якого віку та сезону, наприклад:

  • моделі з частковою підкладкою (50% вовна, 50% ПАН) – Tassutus, Tipla;
  • полегшені шапки зі 100% бавовни без підкладки – Hattara, Koillinen, Lounatuuli;
  • моделі зі 100% вовни для вовняного базового шару – Piponen, Starrie, Tunturissa, Hazy;
  • вовняні шапки без підкладки та з підкладкою з вовни та матеріалу Tencel – Reissari, Kuukuna;
  • вовняні шапки – Muheva, Pohjoinen;
  • товсті, ще більш теплі вовняні моделі – Nunavut, Nyksund;
  • товсті та теплі напіввовняні вироби – Hiberna, Hinlopen;
  • моделі з ниткою, що відбиває – Weft, Bulo.

Шапки Reima – практичні, зручні та стильні моделі, які гарантують дитині надійний захист за будь-якої погоди. Завдяки різноманітності рішень ви точно зможете підібрати найкращий варіант для малюків та дітей старшого віку!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image