Салют сонцю. UF-захист для голови та обличча

Настало літо — дітлахів не загнати з двору додому. Вони весь час хочуть проводити на свіжому повітрі й бавитись, що є сил.

Діти на відмінну від дорослих більш підтвердженні впливу факторів навколишнього середовища. У літній час сонце активно припікає та ультрафіолет може нашкодити ніжній шкірі. Тому необхідно вберегти дитину від несприятливої дії сонячного проміння з одного боку й не віднімати час забав з іншого.

Одними з основних елементів гардеробу на літо для дітей є головні убори й також сонцезахисні окуляри.

Дитячі літні головні убори

Захистимо голову від сонця з Reima

Різноманітність літніх головних уборів достатньо велика. Це і кепки, і панамки, і хусточки, і бандани. Очі розбігаються й не знають на чому зупинитись при виді безлічі моделей.

При виборі головного убору необхідно враховувати вік дитини й наскільки вона активна під час ігор, якість матеріалу й інші фактори.

У літній колекції головних уборів від Reima представленні різноманітні моделі на різний смак та вибір. Усі моделі мають фактор захисту від ультрафіолету 50+ та добру провідність повітря. У результаті голова дитини не буде нагріватись та паритись. Матеріал, який використовується, містить волокна поліестеру з повторно перероблених ПЕТ-пляшок. Допомагаючи очищувати планету, він захищає маленькі голови від жагучого сонячного проміння.

Кепки Taskurapu та Miami мають стильний козирок й добре захищають від прямого сонячного проміння. Просочення тканини, яке відштовхує воду та бруд, на основі BIONIC-FINISH®ECO без фтору вуглеводів, екологічно безпечне.

Панамки Viehe та Viiri двосторонні й в залежності від настрою можна використовувати як з лицьового боку, так і з вивороту. Екологічне просочення Teflon EcoElite®, яке відштовхує воду та бруд, без фтору вуглеводів.

Панамки з козирком MustekalaKilpikonna та Vesikirppu добре захищають від сонця голову і шию завдяки довгому відвороту у задній частині моделі. Матеріал легкий та без підкладки.

Ще одна панамка з козирком Biitsi, на відмінну від попередніх, має просочення Teflon EcoElite®, яке відштовхує воду та бруд й буде ідеальним варіантом для відпочинку біля води.

Дитячі кепки, панамки та сонцезахисні окуляри

Відбиваємо сонячне проміння з сонцезахисними окулярами

Від ультрафіолету потрібно захищати не тільки шкіру, але й очі. Reima розробила моделі сонцезахисних окулярів, що ефективно захищають від UVA та UVB випромінювання дитячі очі. Окуляри мають сертифікат CE.

Поляризовані дзеркальні лінзи покращують видимість в наслідок блокування відблисків та ідеально підійдуть як для літніх розваг біля води й на пляжі, так і для катання на снігових пагорбах.

Сонцезахисні окуляри Ahois розраховані на самих маленьких діток віком від 2 років. Зручний дизайн не буде заважати малюку будувати пісочні замки чи збирати мушлі біля води.

Сонцезахисні окуляри Hamina та Hamaro підійдуть діткам від 4 років для різноманітних розваг як літом, так і зимою.

Сонцезахисні окуляри Sereno у м’якій оправі з матеріалу TPEE та гуми. Оправа еластична та гнучка, важко піддається деформації. Дзеркальні лінзи, обробленні протитуманним покриттям, підійдуть для будь-якої погоди.

Оновлене літо

Спекотна пора року тепер не буде як колись. З новими моделями головних уборів та окулярів не потрібно турбуватись, що дитина перегріється на сонці. Літні веселощі стали ще прекраснішими й незабутніми. Батьки можуть бути спокійними — діти разом з Reima під надійним захистом від палючого сонця.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image