Різдвяні подарунки: затишних свят із Reima!

Скандинавські візерунки та м’які, гіпоалергенні й екологічні матеріали – важлива складова кожної зимової колекції бренду Reima, народженого у країні північних казок. Саме тому в наших магазинах ви можете знайти найтепліші та наймиліші кардигани, шкарпетки, рукавички й шапочки, щоб покласти їх під ялинку. Або й комплекти вовняної термобілизни, що огорнуть малечу лагідними обіймами й зігріватимуть протягом усього холодного сезону.

Reima x Klaus Haapaniemi: спеціальна зимова капсула

Казкові створіння, натхненні фінським фольклором, повертаються, щоб зробити Різдво насправді магічним. 

Коли родина збереться за столом в оточенні гірлянд і свічок, велюрова сукня Samettiruusu зручного вільного крою та костюм з оксамитового світшоту Kukitus і штанів Kastanja у класичній червоній і синій кольоровій гамі допоможуть створити вишуканий та зручний святковий образ.

Подарунки дітям

Трикотажна піжама Lentouni з органічної бавовни з еластичною талією та манжетами просто створена для солодких снів у Святвечір. Така ж приємна на дотик сукня Unikukka у пастельній палітрі припаде до душі кожній маленькій принцесі. У поєднанні з велюровим світшотом Siipipari з вишивкою на грудях ці костюми та сукні стануть ще більш затишними. А високі шкарпетки Niittypolku з суміші мериносової вовни дбайливо зігріють ніжки від 22 до 41 розміру і довершать відчуття комфорту в рідних стінах, яка б хурделиця не лютувала за вікном.

Різдво в Країні мумі-тролів

Справжнє диво для найменших членів родини – теплі костюми та аксесуари з принтами за мотивами казок Туве Янссон. Ніжна на дотик та зігріваюча суміш мериносової вовни – найкращий вибір для святкових і повсякденних образів. Щільний в’язаний комбінезон Moomin Mysig на ґудзиках від 50 см зросту – втілення зимової казки для немовляти. Матеріал настільки безпечний, що його можна жувати, й не подразнює ніжну шкіру. А декоративний орнамент нагадує речі, зв’язані бабусиними руками. У комплект до такого комбінезону можна придбати шапку-біні на зав’язках Moomin Yngst із вітрозахисними вставками в зоні вух та вовняні рукавиці Moomin Viska на флісовій підкладці. Також дітям від народження пасуватиме вовняний костюм Sieppo із штанів та кардигану у ретро-стилі. Він на 55% складається з вовни та на 45% – із органічної бавовни, та підтримує найкомфортнішу температуру тіла малюка.

Для тодлерів ми підготували візерунчастий вовняний комбінезон Delvis з довгою блискавкою для легкого вдягання та кардиган Idelar з теплого трикотажу в стилі колор-блок. Яскравий комплект термобілизни Trivsam з суміші вовни та бамбукової віскози дуже приємний на дотик, має пласкі шви, чудові терморегулювальні властивості, добре вбирає зайву вологу та швидко сохне. Це найкращий вибір для насиченого дня в садочку, затишних родинних вечорів чи довгих прогулянок!

Ялинки та сніжинки

Багато сезонів поспіль Reima доводить, що функціональний одяг може бути привабливим і навіть ошатним. Саме таким, щоб з новорічної вистави одразу вирушити на ковзанку, і всюди почуватися впевнено.

Подарунки для дітей

Вовняна термобілизна Taitoa з геометричним ялинковим орнаментом милує око вдалим поєднанням кольорів і гарантує дбайливе тепло завдяки подвійному плетінню з мериносової вовни та бамбукової віскози. Виконані в тому ж стилі, кардигани Northern із в’язаного флісу та вовняний Perinne створені для нестримних зимових розваг і найкращим чином дбають про терморегуляцію дитини. 

Створити справжній святковий настрій допоможуть яскраві зимові аксесуари – вітронепродувні вовняні шапки TunturissaKuurainen та Pohjoinen, прикрашені стилізованими сніжинками, вовняні рукавички з принтом Luminen та гірськолижні шкарпетки з суміші вовни Suksee чи Frotee. Довгий вовняний шарф Nuuksio чи стильна трикотажна манішка Palaset доповнять образ і зігріють шию навіть у найморозніші дні.

Теплі подарунки від улюбленого фінського бренду завжди привертають захоплені погляди і піклуються про здоров’я та комфорт малечі. Батьки можуть не турбуватися про холод чи перегрів. Функціональні повсякденні речі зі святковим настроєм вдало доповнять будь-який гардероб і точно стануть у пригоді. Шукайте більше теплих подарунків для дітей у нашій різдвяній добірці!