Reima з дітьми

Reima в Україні залишається поруч із дітьми, де б ви не опинилися, адже плин сезонів та природних явищ лишається незмінним.

Reima в усьому світі засуджує війну та злочини Росії проти українських дітей. Ми співпрацюємо з ЮНІСЕФ та надаємо гуманітарну допомогу у польських таборах для біженців. У нашому додатку ми запускаємо опцію перепродажу дитячого одягу, усі гроші з якої будуть перераховані до ЮНІСЕФ. Ми також припиняємо роботу бренду в Росії. Ми не залишимося осторонь та допоможемо у відновленні України після завершення війни.

Українська команда Reima була вимушена взяти паузу в роботі, щоб усі співробітники та їх родини опинилися у безпечних або відносно безпечних місцях. Також, наш склад і більшість магазинів заблоковано. Та відтепер ми продовжимо робити все, щоб забезпечити Reima-дітей необхідним одягом та взуттям.

На всі товари, крім нової весняно-літньої колекції SS22 поширюється знижка -30% від повної ціни. Усі доступні товари та актуальні ціни ви уже можете побачити на нашому сайті.

Телефонні лінії інтернет-магазину Reima тимчасово не працюють. Замовлення опрацьовуються через сайт та в месенджері Telegram за номером +380 096 683 32 32 з 10 до 19 години щодня.

Строки доставки замовлення – 3-4 дні, лише на відділення Нової Пошти, які працюють. Перелік таких відділень щодня оновлюється на сайті НП.

Наші офіційні магазини у Львові у ТРЦ Forum та King Cross наразі відкриті для відвідувачів із 11 до 17 години щодня.

Якщо ви знаходитеся в Європі та маєте складнощі з тим, щоб придбати новий верхній одяг, зверніться до нас в соцмережах і отримайте індивідуальний промокод, що дає одноразову знижку 50% та безкоштовну доставку при замовленні з  сайту reima.com у межах Європи.

Ми продовжимо інформувати вас про всі зміни у нашій роботі та відповідати у direct у соціальних мережах Reima.

Бережіть себе та своїх дітей.
Разом переможемо.
Слава Україні!

Reima з дітьми