Reima – взуттєвий бренд! Представляємо кращі моделі сезону.

Наші діти зростають та змінюються. Разом з ними змінюється також каталог одягу Reima. Він вдосконалюється, щоб у кожному сезоні пропонувати вам найкращі моделі. Відтепер не тільки одягу, а й взуття. 

Сухість при будь-яких умовах

Щоб не відбувалося за вікном – дощ, калюжі, або сяюче сонце, це неважливо. Будь-яка погода підходить для активних ігор, коли ти вдягнутий у речі Reima. Наприклад, ідеальним варіантом стануть черевики Patter - легкі, практичні і водонепроникні. Їхній верх виготовлений з міцного і брудовідштовхувального матеріалу. Це позначає, що ноги дитини будуть сухими і теплими. Черевики відмінно підходять для щоденного використання. Вони легкі та зручні у використанні. Застібки з липучками надійно фіксують взуття на нозі дитини. Світловідбивні деталі роблять безпечнішим час перебування малюка на вулиці у темряві, адже він стає помітнішим.

Нові моделі дитячого взуття

Щоб гуляти та бігати калюжами на протязі тривалого часу, малюку стануть в нагоді дитячі гумові чоботи Ankles. Це модель з укороченим комфортним верхом. Ззовні чобіт зроблений з водонепроникного синтетичного матеріалу, а підошва - з вулканізованої гуми з рельєфним покриттям. Усередині чобота є текстильна підкладка. Вона допомагає ногам залишатися теплими, навіть після довгого перебування у воді. Для швидкого і точного визначення розміру на устілку чобіт нанесений позитивний малюнок Happy fit. А щоб маленького бешкетника було видно здалеку, на чоботах є світловідбивні елементи. 

Спорт кожного дня

Напевно, будь-яка дитина стрибає та бігає частіше, ніж професійний спортсмен. Саме тому для юних атлетів Reima створила спортивні кросівки Ridge. Це легке взуття з дихаючим верхом, маюче рівень повітропроникності > 7000 та гнучку підошву. Вона дозволяє комфортно і природно перекочуватися з пальців на стопу, без дискомфорту і обмежень. Доглядати за такими кросівками також легко і просто: їх можна прати в пральній машині при низьких температурах.

У якості щоденного взуття відмінно підійдуть кросівки Evaste і Elege. Обидві моделі виготовлені з "дихаючого" текстилю та мають рівень повітропровідності > 7 000. Підошва еластична, з гумовими накладками для більш надійного захисту від ковзань і падінь. Обидві моделі легко надягати і знімати. За цей момент в Evaste відповідають зручні застібки на липучках, а в Elege - еластичні шнурки.

Високі кросівки Reimatec Keveni незамінні для прогулянок та активних ігор в прохолодну погоду. Завдяки водонепроникному текстильному верху і герметичним вставкам з підкладкою з mesh-сітки, взуття вбереже ноги від промокання. Гнучка підошва з термопластичного каучуку забезпечує надійне зчеплення з поверхнею та комфорт пересування. Кросівки можна прати в машинці на режимі з низькою температурою.

Дитяче взуття на будь-який сезон

Комфортні прогулянки

Reima-діти полюбляють прогулянки, а ми обожнюємо забезпечувати вашим малюкам комфорт і захист під час їхньої активності. Для цього ми створили снікерси Aviare. Вони легкі та зручні. Верх виготовлений з синтетичного матеріалу. Підошва - з термопластичного каучуку, завдяки якому нога не ковзає по поверхнях. Застібаються кросівки дуже легко - за допомогою ремінців на липучках.

Ви не пожалкуєте, якщо на веселі прогулянки оберете дитині снікерси Aerla. Вони виготовлені з міцного текстилю, що забезпечує цілісність взуття після падінь і активних ігор. Завдяки рельєфній та пластичної підошві, дитина буде впевнено рухатися навіть на плоских поверхнях. Усередині міцна підкладка і зйомна устілка з малюнком Happy fit для зручного підбору розміру.

Нові кольори улюбленої моделі

Ваша улюблена модель ReimaTec Patter і Wetter тепер доступна в нових кольорах. Це стильні та комфортні черевики на весну та осінь. Завдяки водонепроникному верху, взуття прекрасно підходить для прогулянок в дощову погоду. Підошва з термопластичного каучуку доповнена рельєфним малюнком. Черевики мають застібки на липучках і світловідбивні елементи. Взуття не потребує складного догляду – його можна мити в пральній машині при низьких температурах.

Обирайте найбільш зручне взуття для вашого малюка. Нехай кожна прогулянка перетвориться на веселу та незабутню подорож!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image