Reima – взуттєвий бренд! Представляємо кращі моделі сезону.

Наші діти зростають та змінюються. Разом з ними змінюється також каталог одягу Reima. Він вдосконалюється, щоб у кожному сезоні пропонувати вам найкращі моделі. Відтепер не тільки одягу, а й взуття. 

Сухість при будь-яких умовах

Щоб не відбувалося за вікном – дощ, калюжі, або сяюче сонце, це неважливо. Будь-яка погода підходить для активних ігор, коли ти вдягнутий у речі Reima. Наприклад, ідеальним варіантом стануть черевики Patter - легкі, практичні і водонепроникні. Їхній верх виготовлений з міцного і брудовідштовхувального матеріалу. Це позначає, що ноги дитини будуть сухими і теплими. Черевики відмінно підходять для щоденного використання. Вони легкі та зручні у використанні. Застібки з липучками надійно фіксують взуття на нозі дитини. Світловідбивні деталі роблять безпечнішим час перебування малюка на вулиці у темряві, адже він стає помітнішим.

Нові моделі дитячого взуття

Щоб гуляти та бігати калюжами на протязі тривалого часу, малюку стануть в нагоді дитячі гумові чоботи Ankles. Це модель з укороченим комфортним верхом. Ззовні чобіт зроблений з водонепроникного синтетичного матеріалу, а підошва - з вулканізованої гуми з рельєфним покриттям. Усередині чобота є текстильна підкладка. Вона допомагає ногам залишатися теплими, навіть після довгого перебування у воді. Для швидкого і точного визначення розміру на устілку чобіт нанесений позитивний малюнок Happy fit. А щоб маленького бешкетника було видно здалеку, на чоботах є світловідбивні елементи. 

Спорт кожного дня

Напевно, будь-яка дитина стрибає та бігає частіше, ніж професійний спортсмен. Саме тому для юних атлетів Reima створила спортивні кросівки Ridge. Це легке взуття з дихаючим верхом, маюче рівень повітропроникності > 7000 та гнучку підошву. Вона дозволяє комфортно і природно перекочуватися з пальців на стопу, без дискомфорту і обмежень. Доглядати за такими кросівками також легко і просто: їх можна прати в пральній машині при низьких температурах.

У якості щоденного взуття відмінно підійдуть кросівки Evaste і Elege. Обидві моделі виготовлені з "дихаючого" текстилю та мають рівень повітропровідності > 7 000. Підошва еластична, з гумовими накладками для більш надійного захисту від ковзань і падінь. Обидві моделі легко надягати і знімати. За цей момент в Evaste відповідають зручні застібки на липучках, а в Elege - еластичні шнурки.

Високі кросівки Reimatec Keveni незамінні для прогулянок та активних ігор в прохолодну погоду. Завдяки водонепроникному текстильному верху і герметичним вставкам з підкладкою з mesh-сітки, взуття вбереже ноги від промокання. Гнучка підошва з термопластичного каучуку забезпечує надійне зчеплення з поверхнею та комфорт пересування. Кросівки можна прати в машинці на режимі з низькою температурою.

Дитяче взуття на будь-який сезон

Комфортні прогулянки

Reima-діти полюбляють прогулянки, а ми обожнюємо забезпечувати вашим малюкам комфорт і захист під час їхньої активності. Для цього ми створили снікерси Aviare. Вони легкі та зручні. Верх виготовлений з синтетичного матеріалу. Підошва - з термопластичного каучуку, завдяки якому нога не ковзає по поверхнях. Застібаються кросівки дуже легко - за допомогою ремінців на липучках.

Ви не пожалкуєте, якщо на веселі прогулянки оберете дитині снікерси Aerla. Вони виготовлені з міцного текстилю, що забезпечує цілісність взуття після падінь і активних ігор. Завдяки рельєфній та пластичної підошві, дитина буде впевнено рухатися навіть на плоских поверхнях. Усередині міцна підкладка і зйомна устілка з малюнком Happy fit для зручного підбору розміру.

Нові кольори улюбленої моделі

Ваша улюблена модель ReimaTec Patter і Wetter тепер доступна в нових кольорах. Це стильні та комфортні черевики на весну та осінь. Завдяки водонепроникному верху, взуття прекрасно підходить для прогулянок в дощову погоду. Підошва з термопластичного каучуку доповнена рельєфним малюнком. Черевики мають застібки на липучках і світловідбивні елементи. Взуття не потребує складного догляду – його можна мити в пральній машині при низьких температурах.

Обирайте найбільш зручне взуття для вашого малюка. Нехай кожна прогулянка перетвориться на веселу та незабутню подорож!