Разом з дітьми: літній сейл до -50%

Як і багато інших українських бізнесів, наша компанія постраждала від ворожого вторгнення в Україну. Протягом повномасштабної війни було зруйновано офіційні магазини Reima у Києві та Харкові, вщент знищено єдиний склад у Гостомелі, у тому числі з новою весняно-літньою колекцією. 

Не зважаючи на це, наша команда з оптимізмом дивиться у майбутнє та продовжує працювати заради перемоги: Reima-експерти у Києві, Львові та Дніпрі щодня з радістю зустрічають маленьких клієнтів та їх батьків і допомагають підібрати необхідний функціональний одяг, а інтернет-магазин відправляє замовлення в усі куточки України, де працює Нова пошта. Щоб надати максимально широкий вибір, ми вивозимо товар із зачинених торговельних центрів, наприклад, в Одесі, та заручилися підтримкою фінських колег і плануємо новий осінньо-зимовий сезон так, щоб ви мали змогу придбати усі необхідні речі за розумними цінами.

Також, з моменту відновлення роботи Reima у квітні, ми надаємо знижки до 50% на великий асортимент товару різних сезонів. Наразі, ви можете переглянути на нашому сайті товар за зниженими цінами, що будуть дійсні до 31 липня. Кожен знайде собі щось до смаку!

Асортимент дитячого одягу зі знижками

Крокуйте за знижками

Саме зараз купуйте легкі текстильні снікерси Elege за ціною 1129 грн. замість 1620 грн., мембранні кросівки Reimatec Edeten за 1349 грню замість 1930 грн., а високі водовідштовхувальні кросівки Reimatec Keveni за 1809 грн. замість 2590 грн. Також, якщо ви ще плануєте відпочинок біля водойм цього літа, дитячі ноги від прибережного каміння чудово захистять аквакросівки Adapt, на які діє знижка 30%. Шанувальники яскравих кольорів та розваг під дощем оцінять акційну модель гумових черевиків Ankles усього лише за 759 грн.

М’який Softshell, м’які ціни

Усі найпопулярніші моделі водонепроникного одягу Softshell зараз можна придбати з вигодою: штани Idea - за 1319 грн., куртки Vantti для хлопчиків та дівчаток у різних кольорах - за 1389 грн., комбінезони з Softshell - від 1739 грн., а зручні еластичні рукавиці - від 549 грн.

Вибір на кожен день

Дитячий натільний одяг Reima також входить до акційного асортименту. Купуйте футболки з органічної бавовни від 389 грн., з ефектом AntiBite проти комах або охолоджуючим Coolmax від 529 грн. та надягайте вже зараз! На більш прохолодну погоду дитині знадобляться худі з начісуванням (наприклад, м’якенька Funtsi за 969 грн.) або флісові кардигани чи комбінезони - ціни сейлу стартують від 599 грн. за класичну модель комбінезону для малюків Tahti. Більший вибір розмірів знайдете у моделях Ornament, Northern, Myytti. Старші діти зрадіють стильним оверсайз моделям Puhto зі 100% органічної бавовни або Toimekas з переробленого поліестеру. Не баріться, щоб встигнути забрати свій розмір. І пам’ятайте, що дитячий одяг від Reima має 6 см запасу зросту до цифри на бірці.

The Originals - безцінний досвід та інновації в деталях

Зазвичай, ми уникаємо знижок на класичні моделі з лінійки The Originals, адже вони мають оптимальні функціональні характеристики та бездоганний скандинавський дизайн поза часом. Проте зараз, коли всім дітям України особливо необхідно почувати себе захищеними від негараздів природи та вільними, ми надаємо широкий вибір верхнього одягу та взуття, з яким вам не доведеться економити на добробуті малюків, проте вдасться зекономити гроші. Демісезонні водовідштовхувальні черевики Patter, дощовики Lampi, куртки Symppis, трансформери 3-в-1, комбінезони Marte Mid та зимові Marte можна придбати майже у всіх розмірах за ціною до 3000 грн. Ціна на класичні парки Reimatec та комбінезони Gotland  з утепленням до -20 або -30°С за акційною пропозицією коливається від 3000 грн. до 4000 грн.

Збережемо щасливі миті дитинства за будь-якої погоди та виплекаємо нове покоління здорових та активних українців разом!

З любов’ю до дітей, ваша Reima.