Пташине тепло. Легкі пуховики Reima

Натуральний пух – унікальний витвір природи, що пропускає повітря та зберігає тепло, тому верхній одяг із таким утеплювачем має довший період носіння та забезпечує дітям особливий комфорт. У новому осінньо-зимовому сезоні Reima не забула про цей матеріал. Ми раді представити нову модель легкого пуховика Fossila, що є не лише функціональною, а й екологічною.

Сертифікована якість

Ми прагнемо до сталості на кожному етапі виробництва, і всі складові нової куртки Fossila виготовлені з повагою до природи.

Наповнювач з пуха та пера Reima Down 80/20 відповідає RDS (Responsible Down Srandard), що підтверджує гуманне ставлення до водоплавних птахів. Ми хочемо, щоб умови утримання тварин були якомога кращими, а наші покупці – впевнені у відповідальному підході до отримання сировини.

Зовнішній матеріал Taffeta rec на 100% складається з переробленого поліестеру та схвалений GRS (Global Recycled Standard), що займається перевіркою вторинної сировини і відстежує шлях від постачальника до кінцевого продукту. Соціальні, екологічні та хімічні вимоги GRS є дуже суворими і створені для того, щоб зменшити вплив виробництва на довкілля.

Матеріали та підкладка пухової куртки Fossila також схвалені системою bluesign®. Партнери цієї програми використовують на всіх етапах виробництва лише матеріали та хімічні речовини, дозволені за стандартами bluesign®. Таким чином, з найперших етапів виключається вплив токсичних речовин на природу та організм людей. bluesign® також контролює відповідальне споживання ресурсів та ставлення до людської праці. Ми пишаємося тим, що Reima бере участь у програмі і дбає про майбутнє планети на практиці, а не лише в рекламних гаслах.

Легкий дитячий пуховик

Повсякденна функціональність

Колись міцний технологічний одяг був перевагою спортсменів, учених та рятувальників. Завдяки досвіду та інноваційним технологіям, захист від негоди та ергономічний дизайн стали доступні навіть дітям. Куртка Fossila має все необхідне, щоб подбати про дитину протягом демісезону та на початку зими.

Утеплювач Reima Down 80/20 із FP 650 розрахований на погоду від +5 до -10°C. FP, або Fill Power – це показник “пухнастості” наповнювача та кількості теплоізоляційних повітряних карманів, які вміщає в себе один грам пуху. Вироби із 550-750 FP відповідають дуже хорошому рівню якості.

Матеріал Taffeta rec зі 100% вторинного поліестеру оброблений водо- та брудовідштовхуючим просоченням без вмісту фторвуглеців BIONIC-FINISH®ECO. Тож пуховик Fossila є вітронепроникним, водостійким та легким у догляді. Більшість забруднень можна прибрати з нього вологою губкою.

Зручні кишені на блискавках, безпечний знімний каптур та еластичні манжети на рукавах довершують щоденний комфорт дитини. А світловідбивні елементи дбають про безпеку в осінніх сутінках.

Яскравий стиль

Пухова куртка Fossila представлена у п’яти яскравих кольорах із контрастною фурнітурою та підкладкою. Оригінальні шви створюють безтурботний настрій. Універсальний крій підійде і хлопчикам, і дівчаткам від 104 до 164 см, тому її легко передати молодшим дітям чи друзям.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image