Природний комфорт: переваги натурального каучуку в дитячому взутті

Reima приділяє особливу увагу виробництву якісного та екологічного дитячого взуття. З кожним роком характеристики наших матеріалів удосконалюються і вони стають комфортнішими для дітей та безпечними для навколишнього середовища. Юним дослідникам напевно припаде до душі зручне взуття з підошвою з натурального каучуку, що представлене в новій колекції AW 21-22.

Дитяче взуття з підошвою з натурального каучуку

Яким має бути дитяче взуття  

Якісне взуття обов'язково має відповідати віку дитини, адже кожен період розвитку має свої особливості. Наприклад, наймолодшим дослідникам для успішного здійснення перших кроків важлива гнучкість підошви та надійне зчеплення з поверхнею. Цим вимогам відповідає взуття Reima з підошвою із натурального каучуку. Особливу роль у моделях для найменших відіграє устилка. Наша унікальна розробка Happy Fit забезпечує фізіологічне положення стопи дитини та запобігає виникненню захворювань опорно-рухового апарату.

Для активних та зацікавлених дітей старшого віку до перерахованих критеріїв слід додати надійний захист від вологи та морозів. Осіннє та зимове взуття Reima дозволяє проводити на дворі стільки часу, скільки хочеться дитині. При цьому ви можете не турбуватися про її здоров'я: сучасні матеріали дозволяють зберігати ніжки теплими та сухими незалежно від погоди.

Особливу увагу ми приділяємо екологічності моделей. З кожним роком в асортименті Reima стає все більше виробів з екологічно чистих матеріалів, які гарантують дітям природний комфорт та не шкодять природі. Окрім 100% каучуку та натуральної шкіри у виробництві взуття ми активно використовуємо перероблені матеріали. З них виготовляються підошви та устилки багатьох моделей. Перероблені матеріали ніскільки не поступаються за первинними характеристиками та при цьому практично не мають негативного впливу на навколишнє середовище.

Переваги натурального каучуку

Переробка природного молока гевеї супроводжується появою унікальної структури повітряних бульбашок, які є тільки в нашій фірмовій підошві LACTAE HEVEA®. Численні бульбашки стають своєрідною подушкою, надійним амортизатором та забезпечують легкість, еластичність та максимальний комфорт власнику.

Найкращим підтвердженням високої якості та безпеки підошви LACTAE HEVEA® стають рекомендації медичних фахівців. Багато лікарів радять використовувати саме таке взуття як перше в житті з метою турботи про стопу і поставу, що формується.

Особливості виробництва матеріалу

Гевея, з якою працює Reima, росте на території сучасних обладнаних плантацій із постійним доглядом за рослинами. Слід зазначити, що збирання молока не вимагає вирубки природних лісів. Процес не тільки не виснажує дерева, але навіть сприяє їхньому посиленому зростанню. Заміна дерев здійснюється лише через 25 років, коли цього починає вимагати природна структура лісу. Така особливість робить традиційний процес виробництва натурального каучуку безпечним та нешкідливим для довкілля.

Підошва LACTAE HEVEA® виготовляється вручну фахівцями невеликої компанії, де ретельно дотримуються принципів екологічного розвитку та уважного ставлення до всіх співробітників.

Підошва з натурального каучуку у взутті для дітей

Взуття Reima із натурального каучуку

В асортименті Reima представлені такі моделі з підошвою із натурального каучуку, як EkostiKummi та Ekoelo.

Вони представлені у розмірах від 19 до 24 та забезпечують максимальний комфорт дітям в один із найважливіших періодів у житті. Натуральний каучук – матеріал, роль якого у виробництві взуття важко переоцінити. 

Чи потрібний натуральному каучуку особливий догляд?

Наші моделі поєднують в собі підошву з натурального каучуку, верх зі шкіри без додавання хрому та підкладку з м'якої шкіри. Особливого догляду такі черевики не вимагають. Для видалення забруднень достатньо використовувати змочену у воді м'яку губку.

Однак, варто звернути увагу на рекомендовані умови зберігання такого взуття. Щоб черевики тривалий час не втрачали свої експлуатаційні властивості, їх слід зберігати далеко від джерел тепла та прямих сонячних променів. При недотриманні цієї рекомендації може змінюватися колір каучуку. На якості взуття це ніяк не відзначається.

Черевики довго лежали в коробці й перед новим сезоном ви виявили, що їхня поверхня побіліла? В цьому немає нічого страшного! Щоб повернути взуттю первісний зовнішній вигляд, просто протріть його вологою губкою.

Ми раді, що можемо запропонувати якісне дитяче взуття з підошвою LACTAE HEVEA® для ваших дітей.