Приборкуйте бурі зі Stormblock

Дружити з будь-якою погодою – один із базових принципів виховання дітей у Фінляндії. Для цього ми постійно шукаємо набільш сучасні та функціональні рішення у текстильній промисловості та адаптуємо їх до дитячого одягу. Так у новій весняно-літній колекції Reima з’явився інноваційний матеріал Stormblock, що може скласти конкуренцію улюбленому багатьма батьками Softshell. Він розроблявся для активних занять спортом, щоб не заважати рухам та підтримувати температурний режим тіла навіть за екстремальних погодних умов – і чудово справляється з цією задачею.

Новий матеріал Stormblock

Reima Stormblock базується на новій безмембранній технології з високою дихаючою здатністю. Показник повітропровідності Stormblock майже в два рази вищий, ніж у інших матеріалів верхнього одягу – 12 000. Тканина дуже добре відштовхує воду та бруд завдяки унікальній структурі та безфторвуглецевій обробці поверхні DWR від Unidyne. Цей матеріал розроблено компанією Singtex, Тайвань, і схвалено bluesign®, щоб забезпечити мінімізацію шкідливого впливу на людей і навколишнє середовище під час його виробництва. Ще однією екологічною перевагою Stormblock є низький рівень виділення мікропластику при пранні – менше 0,01% маси після 10 прань, порівняно зі звичайними для одягу Reima 0,2%. Вимірювання здійснені компанією Measurlabs у Гельсінкі, Фінляндія.

Навесні вже не хочеться обтяжувати себе великою кількістю одягу та шарів, але погода може змінитися будь-якої миті. Анорак Ulkoiluun – неймовірно легкий та гнучкий, завдяки дихаючим властивостям чудова альтернатива дощовику, якщо ви плануєте ходити в куртці цілий день. Має блискавку збоку, щоб полегшити вдягання через голову, а також внутрішню кишеню на блискавці, що збереже важливі дрібниці сухими, так само як і дитину. Регулювати провітрювання анораку можна за допомогою кнопок на передній частині виробу. Доповніть образ демісезонними штанами Ulos з матеріалу Stormblock з еластичною талією та манжетами.

Дитячий весняний одяг

Малюкам потрібний захист з голови до ніг, тому найкраще рішення – це комбінезон, у якому затишно у вітряну та вологу погоду, приємний на дотик та еластичний, наче друга шкіра, що повторює всі рухи дитини. За описом здається, що це щось на кшталт костюму Аквамена, але реальність набагато доступніша – спробуйте новий Reima Ulkona для малюків, які люблять пізнавати світ просто неба, і ви будете вражені.