Правила безпечної дитячої засмаги. Читати усім батькам!

Сонячні літні дні – не тільки можливість проводити більше часу на вулиці, але й додаткова небезпека у вигляді опіків та перегріву. Інфрачервоне випромінювання таке ж небезпечне, як пар від чайнику – можна отримати термічні опіки. Щоб ігри на пляжі не перетворилися на неприємності, слід заздалегідь потурбуватися про безпеку та насолоджуватись відпочинком. З Reima це набагато простіше, адже у нас ви знайдете лінійку одягу з сонцезахисним фактором, який дозволяє набагато довше безпечно знаходитись під сонцем.

Правила безпечної дитячої засмаги

Основні правила безпечної засмаги

  1. Оптимальні часи перебування на сонці з дитиною – зранку до 11 години та після 17 годин ввечері. Слід пам’ятати, що чим менша дитина, тим менше часу на сонці треба їй знаходитись. Необхідно заздалегідь згадати про сонцезахисну лінійку одягу від Reima з тканини SunProof. Вона дозволяє знаходитись на сонці до 50 разів довше завдяки спеціальному просоченню. 
  2. Пам’ятайте про те, що отримати свою порцію ультрафіолету можна навіть у тіні, тому не втрачайте пильності під зонтом також. У каталозі представлені моделі, які закривають ручки та ніжки дитині. 
  3. Після кожного купання потрібно використовувати сонцезахисний крем. Рівень захисту від сонця не обов’язково повинен сягати 50+ - треба дивитися на тон шкіри дитини. Малюкам з білявим волоссям потрібен найбільш високий рівень захисту. Однак 50+ - це той максимальний рівень, що дозволить безпечно знаходитись під сонячними променями набагато довше. 
  4. Головний убір – обов’язковий атрибут літніх прогулянок. Популярні панами з широкими полями та козирком, кепки, двосторонні моделі. 
  5. Не забувайте про захист очей – придбайте малюку сонцезахисні окуляри зі 100% захистом. У колекції Reima є окуляри для різного віку, які захищають від спектру А та В класу 5. 
  6. Треба пити більше води. Пропонуйте дитині воду ще до того, як він сам попросить пити. Зневоднення під час ігор на пляжі трапляється набагато швидше. 
  7. Після купання витріть дитину насухо, бо краплі води та кристали солі працюють, як лінзи, збільшуючи дію сонця. 
  8. Ніхто не застрахований від неприємностей, тому візьміть на відпочинок засіб від сонячних опіків про всяк випадок. 

Безпечна засмага для дітей

Як захищає від сонця одяг Reima

В тій чи іншій мірі від сонячних променів захищає увесь одяг. Чим темніша та товстіша тканина, тим більше її рівень природного захисту. Тонкі та світлі тканини можуть не захистити зовсім, але це не про матеріали Reima, які оброблені спеціальним безпечним просоченням. Одяг SunProof  дозволяє знаходитись на сонці у 50 разів довше, адже має максимальну ступінь захисту 50+. Просочення, яке екологічне та безпечне, зберігається на одязі на протязі 20 циклів прання. До того ж, матеріал джерсі з колекції Reima на 80% складається з переробленого ПЕТ – тож, це не тільки безпечно, але й є великим кроком до збереження природи. 

Не втрачайте пильність після купання

Як ми вже згадували, не можна припускати того, щоб дитина залишалася мокрою після того як вийде з води. Краще за все надягти на малюка одяг з м’якого футеру Tencel, який також захищає від ультрафіолету, але завдяки своїм природнім властивостям. У каталозі Reima є ціла лінійка речей з такого матеріалу – кофти, плаття, шорти, комбінезони. Tencel – сучасний матеріал з целюлозного волокна, який вбирає вологу краще за бавовну, ніжний, немов шовк, та прохолодніший, ніж льон. 

Вдягаючи дитину на пляж правильно, ви зможете насолодитися сонячними ваннами без неприємних наслідків.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image