Подаруйте дітям пригоди. Що покласти під ялинку активній дитині?

Новорічні свята підкралися непомітно і до найяскравіших днів року практично не залишилося часу. Але це не привід забувати про найважливіше завдання всіх батьків – створення справжньої зимової казки для дитини. 

Ви вже підібрали дітям подарунки? Якщо ні, Reima зробила це за вас! Пропонуємо вам найкращі рішення для юних дослідників, які припадуть їм до душі.

Для снігових забав

Важко знайти дитину, яка була б байдужою до гри в сніжки, ліплення сніговиків або катання на санчатах. Якщо випав сніг, нікуди не подітися від валяння у кучугурах чи снігового янгола. Все, що можуть зробити батьки в такому випадку, — забезпечити непосидю теплим водонепроникним одягом та аксесуарами.

Що подарувати дитині на Новий рік?

Запорукою спокою дорослих та комфорту дітей стануть:

  1. Зимові водонепроникні комбінезони з високим ступенем утеплення. Малюки будуть із задоволенням ловити сніжинки в пухових конвертах-трансформерах Reimatec+ Polarfox, а старші дітки зможуть без побоювання пірнати в найбільші кучугури в комбінезонах Reimatec KipinaReimatec+ Aapua і Reimatec Puhuri Extra. Завдяки використанню водо- та брудовідштовхувального просочення та водонепроникного матеріалу вони забезпечать дитині сухість та комфорт. Запобігти втратам тепла покликані еластичні манжети, штрипки, утеплена задня частина виробів. А якщо ви всією сім’єю полюбляєте гірськолижний спорт, то обов’язково придивіться до комбінезонів  Reimatec Reach, Patoniva або Purnumukka.
  2. Зимові рукавиці Reimatec Ote, Reimatec Uusio, Reimatec Snoukka. Яскраві та стильні, вони виготовлені з водонепроникного матеріалу, покриті водо- брудовідштовхувальним просоченням та оснащені водонепроникними вставками. У таких рукавичках можна зліпити не одного сніговика або пройти тривалі снігові баталії, залишившись із теплими та сухими руками. Особливо варто відзначити модель Reimatec Vilkku зі світловідбиваючої колекції. Вони не тільки ефектно виглядають у темний час доби, але й відіграватимуть важливу роль у забезпеченні безпеки дитини.
  3. Зимові рукавички Reimatec Tartu, Reimatec Refle. Моделі з водонепроникного матеріалу зі спеціальним просоченням оснащені додатковими накладками на долонях, великих пальцях та кінчиках інших пальців. Вони не тільки покращують захист від вологи, але й забезпечують надійне захоплення. Завдяки м'якій підкладці всередині рукавичок та сучасному утеплювачу дитячі ручки завжди будуть у теплі.

Щоденна турбота в кожній деталі

У холодну пору року для батьків немає нічого важливішого, ніж комфорт дитини. Для дитини ж неї має особливе значення зовнішній вигляд одягу та взуття. Задовольнити вимоги обох сторін зможуть барвисті та незвичайні моделі Reima.

Обираємо новорічні подарунки для дітей

Напевно кожна дитина буде задоволена, знайшовши під ялинкою красиву річ. А ще краще - комплект!

  1. Зимові шапки HinlopenHiberna або Paljakka. Ці та інші утеплені моделі не лише захищають від морозу та поривчастого вітру, а й виглядають як у справжній скандинавській казці! Акуратні в'язані візерунки, контрастні поєднання, пухнасті помпони та м'яка підкладка всередині – що ще потрібно активним різдвяним ельфам, щоб весело бігати холодними вулицями?
  2. Зимові шарфи, манишки, хомути, наприклад, Star, Teputus, Nuuksio. Барвисті вироби, оснащені світловідбиваючими елементами, зігріють у найсильніший мороз та стануть яскравим доповненням образу.
  3. Утеплені черевики та чоботи Reimatec Dome, Reimatec Vimpeli, Slither Flash, Reimatec Orm. Reima пропонує моделі, розраховані на дівчаток, хлопчиків та варіанти з універсальним дизайном. Діти молодшого віку залишаться у захваті від яскравих принтів та насичених відтінків, а для старших школярів незамінними будуть стриманіші та лаконічні однотонні рішення.
  4. М'яка красива термобілизна Taitoa, Taival, Moomin TrivsamThermolite Lani. Вовняні та синтетичні комплекти стануть надійним захистом від холоду за будь-якої погоди та активності. У ньому буде комфортно під час повсякденних походів до школи, піших прогулянок, катання на санках, лижах, гри у сніжки. Завдяки точному повторенню силуету дитини моделі щільно прилягають до тіла та запобігають втратам тепла, а широка колірна гама робить їх яскравим елементом дитячого гардеробу.
  5. Світшотикардигани та джемпери, наприклад, Villis, Maaret, Ladulla. Універсальні моделі для повсякденного використання зігріють дитину та порадують яскравими кольорами. Вибрати стильні скандинавські орнаменти або однотонні лаконічні моделі – вирішувати тільки вам!

Reima – це не просто якісний іноваційний одяг та взуття. Ми створюємо вироби, які стануть чудовими різдвяними подарунками для дітей завдяки незвичайному дизайну. Переконатись у цьому ви можете самі вже зовсім скоро! Широкий асортимент одягу, взуття та аксесуарів, а також гірськолижна, преміальна колекції та готові Baby Box для найменших чекають вас у нашому каталозі.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image