Пляжний одяг для дітей з Organic Terry – краще, ніж рушник!

Smart-батьки точно знають, що після кожного купання малечу треба перевдягати, особливо – дівчаток. Доки купальник або плавки висихають на сонечку, в пригоді стане м’який, еластичний, дихаючий одяг із високим фактором УФ-захисту. Саме такими властивостями наділена наша лінійка дитячого пляжного одягу з SunProof Organic Terry.

По фактурі ці речі з футера (або трьохнитки) нагадують махровий рушничок. Вони швидко висушують вологу шкіру, не даючи їй охолодитися, не обмежують рухи та дарують до 50 разів більше часу для безпечної гри на сонці. Завдяки якісному складу тканини (56% віскози, 24% органічної бавовни та 20% поліестеру) вони приємні на дотик, зберігають форму та колір і блокують сонячні промені природним шляхом. Усі деталі колекції продумані для свободи та комфорту маленьких відпочивальників.

Дитячий пляжний махровий одяг

Комбінезон з футера Lokoisa для найменших розрахований від 62 до 98 см зросту. Він має довгу блискавку для легкого перевдягання, довжина до коліна захищає ніжки від ультрафіолету, а каптур на еластичній резинці – прикриває голову.

Затишний кардиган Keitaalla на блискавці підійде і дітлахам дошкільного віку, і підліткам завдяки розмірній сітці від 104 до 164 см. Він також оздоблений сонцезахисним каптуром та зручними кишенями для важливих дрібничок чи цікавих знахідок дитини. Довгі рукава дозволять уникнути сонячного опіку плечей чи шкіри рук.

Дівчаткам також пропонуємо надзвичайно практичну махрову сукню Iholla з круглим вирізом та коротким рукавом. У ній приємно буде грати у пляжні ігри чи сидіти під парасолькою, насолоджуючись сухістю.

Пляжний одяг для дітей з футтера

Моделі представлені в універсальних кольорах – темно-синьому, помаранчевому та салатовому. Щоб зберегти м’якість та колір, періть одяг з футеру навиворіт, з речами подібних кольорів та з пом’якшуючим засобом без відбілюючого ефекту. Приємного відпочинку з Reima!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image