Підводне місто. Одяг для прогулянок під дощем

Дощ – це не катастрофа та не привід відміняти прогулянку. Це лише ще одна причина додати у дитячий гардероб новий одяг. Захистить дитину від вологи, і ми вам гарантуємо, що прогулянка під дощем стане однією з найулюбленіших! То як це зробити? Легко! З одягом бренду Reima прогулянка у будь-яку погоду перетвориться на захоплюючу пригоду.

Дитячі дощовики

Як одяг Reima захищає від дощу

Компанія Reima турбується не тільки про своїх маленьких клієнтів, але й про навколишнє середовище. Саме тому спеціальне просочення, яке відштовхує бруд та вологу, не має у своєму складі фторвуглеців. Вони стійкі до розкладення та тривалий час зберігаються у природі в незмінному вигляді, тому шкодять флорі та фауні. Поліуретанове покриття в Reima не має цих речовин, тож є безпечним не тільки для людей, але й для природи.

А для максимального захисту від дощу Reima створили лінійку водонепроникного одедягу та аксесуарів - Rainwear.

Вологовідштовхуючі речі фінського бренду:

  • Багатофункціональні – окрім просочення, яке не пропускає вологу та бруд, у виробах проклеєні шви. 
  • Не містять ПВХ, тож безпечні для людей та навколишнього середовища.
  • Не потребують частого прання, що дозволяє економити ресурси планети та спрощує догляд за речами.
  • Представлені у різних кольорових рішеннях, які підходять хлопчикам та дівчатам.
  • Мають невелику вагу, тому не займають багато місця у багажу або під час прогулянки, якщо погода раптом змінилася. 

Куртки Reimatec  мають дихаючу мембрану з показником 12000 мм, яка надійно утримує вологу назовні та виводить зайву, якщо дитина пітніє. 

Популярні моделі для дощової погоди

В каталозі Reima представлено багато моделей, які надійно захистять вашу дитину від дощу та вологи. Можна підібрати куртки, брюки, дощовики чи аксесуари, або ж цілі комплекти, якщо не хочеться витрачати багато часу на пошуки. Ось, наприклад, комплект Tihku. Можливо, для когось ідеальною пропозицією стануть комбінезони, які також гарно захищають від погодних умов. Один з таких - Roiske.

Серед найбільш популярних моделей можна виділити плащ LampiVesi і Vatten, які підійдуть для будь-якої пори року. Універсальний дощовик Vesikko, завдяки вільному крою, легко можна надягти поверх іншого верхнього одягу, якщо на вулиці холодно. Внутрішній його шар – це м’яке та еластичне джерсі, а зовнішній – водонепроникний поліуретан. Такий одяг не втрачає еластичності та не тріскається навіть на морозі. 

Серед популярних моделей брюк - Lammikko. Ця модель має зручний фасон на манжетах, які попереджують потрапляння вологи до ніг. Шви виробу запаяні, матеріал еластичний, не містить ПВХ. В брюках можна регулювати талію, на свій розсуд зняти штрипки або підтяжки. Дана модель зроблена без додаткового утеплення та підійде для демісезонної погоди. Reima завжди приділяє увагу безпеці, тому ці брюки, як і інший верхній одяг бренду, мають світловідбивні елементи. 

Дощовики для дітей

Під час літнього дощу про додаткові аксесуари можна забути, а ось у міжсезоння стануть в нагоді водонепроникні рукавиці та шапки. В каталозі такі речі також є! Ось, наприклад, шапка від дощу Rainy надійно захистить не тільки голову, а ще шию та очі. Завдяки наявності зав’язок, її не здують з голови пориви вітру.

Що стосується рукавичок – лідером залишається модель Kura. Завдяки подовженому фасону їх можна вдягти зверху манжет рукава, тим самим ще більше захистивши руки від вологи. В моделі є липучки, які дозволяють зафіксувати рукавички на руці дитини. 

Доповніть образ яскравими гумовоми чоботами- Ankles, Ravata або Taika. Створіть абсолютно водонепроникний образ і скоріше насолоджуйтеся іграми під дощем.

Reima надає чудову можливість підібрати повний комплект речей на дощову погоду та не оставити волозі жодного шансу!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image