Під куртку – фліс, і нумо в ліс!

Усі поціновувачі легких мембранних курток для дітей знають, що найкраще вони працюють в комбінації з іншими функціональними шарами одягу – проміжним та базовим.

Саме одяг проміжних шарів дозволяє затишно почуватися в приміщенні та на вулиці. Він практичний, універсальний і навіть за екстремальних умов дбає про комфорт і здоров’я дитини. Наші синтетичні матеріали розроблені з урахуванням потреб активних дітей – вони дихають, зігрівають, відводять зайву вологу від тіла, швидко сохнуть та приємні на дотик.

Як ж речі другого шару обрати в цьому сезоні, щоб бути готовими до примх погоди?

Дитячі флісові кофти

Зв’язано з пластикових пляшок

В’язаний фліс, що поєднує переваги флісу зі стильним зовнішнім виглядом, тепер на 90% складається з переробленого поліестеру. Зовні, завдяки плетінню інтерлок, він нагадує класичний трикотаж. Дрібні ворсинки флісу на споді чудово утримують тепле повітря, вбирають у себе зайву вологу та швидко виводять її назовні. Чи вміли так светри у вашому дитинстві? А от кардигани Ornament та Northern з каптуром – вміють. Додаємо принти, натхненні ялинковими лісами, доповнюємо однотонними флісовими штанами Vuotos чи Sangis і отримуємо ідеальне піддівання на холодну пору року для дітей та матусь зростом до 164 см.

Для малюків від 74 до 98 см з цього ж матеріалу виготовлені комбінезони Myytti, наш багаторічний хіт продажів.

На зміну яскравим скандинавським візерункам візьміть однотонну модель – в’язаний кардиган Hopper, дитячий флісовий комбінезон комбінезон Tahti або комплект Tahto

Флісовий одяг для дітей

Дитячий одяг і кава – чудова команда!

І ні, ми не про плями на костюмчиках чи ранковий напій для батьків перед зборами до садочку. У постійному пошуку матеріалів, що краще зберігатимуть тепло та будуть безпечними і гігієнічними, ми винайшли інноваційне поєднання переробленого волокна та термічно оброблених часточок меленої кави. Карбонізовані рештки кавової гущі утворюють структуру, що схожа на соти, швидко нагрівається та зберігає тепло і має антистатичні та антибактеріальні властивості. 

Лінійка проміжного одягу Coffee bean представлена комбінезоном Kahvitus, кардиганом Kahvilla та штанами Kahville. Усі речі мають приємну велюрову текстуру.

Тепло у рідних стінах

М’які й теплі костюми для затишних домашніх вечорів потрібні дітям не менше, ніж функціональний одяг. Створити казкову атмосферу допоможуть світшоти Siipipari, Kukitus та штани Kastanja із зимової колаборації з фінським дизайнером Клаусом Хаапаніємі. Вони на 80% складаються з бавовни, а на вигляд і дотик – ніби оксамитові. Ще й з авторськими принтами та вишивкою, що занурять дітей і дорослих у світ фантастичних створінь та нестримної уяви. 

Якщо ж вам більше до душі “плюшеві” фактури, обов’язково приміряйте теплі флісові  штани Talja з пухнастої шерпи на підкладці з м’якого джерсі. Виконані в чорному кольорі та представлені в розмірах до 164 см, вони допоможуть створити затишний лук не лише малюкам.