Перші уроки плавання: збираємось у басейн

Вчити дитину плавати можна з будь-якого віку, навіть з народження. Це не тільки весело, але й корисно для здоров’я та розвитку малюка. Батькам треба завчасно підготуватися до уроку: проконсультуватися з педіатром, обрати басейн та тренера, а також придбати зручний плавальний одяг та аксесуари. Адже якщо дитині не сподобається одяг та буде незручно, він може відмовитись відвідувати басейн.

Плавальний одяг

Для басейну підходять ті ж самі речі, що й для пляжу. Крихітним плавцям обирайте плавки з водонепроникною підкладкою. Наприклад, шорти Guadeloupe еластичні та щільно прилягають до ніг та талії. Вони надійно утримують тверді частки та не дозволяють їм потрапити до шкіри дитини. 

Обираємо дитячий купальний костюм

Оптимальний вибір для занять в басейні – комбінезони  (VesihiisiAtlantti) та суцільні купальники (KorfuTropiikkiUimaan). Такий одяг не стримує рухів, щільно прилягає до тіла, чим зменшує опірність води. Купальники та купальні костюми Reima виготовлені з еластичних та повітропроникних матеріалів. Кожен дизайн розроблений з урахуванням особливостей будови дитячого тіла. Всі пройми додатково ущільнені, щоб купальник не загинався під час активних рухів. Комбінезони доповнені блискавками, тому дитина має змогу вдягати та знімати речі самостійно.

Для хлопців обирайте плавки з еластичного матеріалу, який щільно прилягає до ніг. Для плавання в басейні гарно підійдуть подовжені моделі AaltoaPulahdus або класичні боксерки Simmari. Вони гарно сідають по фігурі та мають непомітний пояс для регулювання посадки одягу.

Плавальне взуття

Для візиту в басейн дитині також знадобиться змінне взуття. По території плавального комплексу зручно пересуватися у дитячих в’єтнамках. Завдяки невигадливому дизайну їх легко обувати та знімати самостійно навіть малюкам. Підошва такого взуття виготовлена з матеріалу ЕВА. Він легкий та добре гнеться, а також не тоне у воді. Навіть якщо капці потраплять у воду, залишаться на поверхні. 

Для занять у басейні оптимально підходить гідровзуття. В аквакапцях можна ходити по території, приймати душ, плавати. Верхня частина виготовляється з легкого синтетичного матеріалу, який дозволяє дихати дитячій нозі. Підошва створена з термопластичного каучуку. Він забезпечує надійне зчеплення навіть з вологою поверхнею та перешкоджає ковзанню.

За гідровзуттям та в’єтнамками легко доглядати. Їх достатньо промити під проточною водою або попрати в машинці при низькій температурі. 

Обираємо дитяче аквавзуття та в'єтнамки

Одяг після плавання

Після занять в басейні хочеться закутатись або ж одягти щось тепле та м’якеньке. Спеціально для таких випадків в Reima існує ціла колекція речей з плюшевого трикотажу. Він приємний для шкіри навіть найменших плавців, відводить вологу зсередини та дуже комфортний. 

У цій колекції присутні моделі суконь та светрів, які доповнені зручним каптуром. Комбінезони мають блискавку по всій довжині для комфортного вдягання – з такою застібкою дитина впорається самостійно. Шорти мають регульований шнурок на талії для зручного носіння. 

З Reima вправи у басейні принесуть радість дітям та батькам! Бажаємо веселого навчання!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image