Перевдягни, передай, перероби

Майбутнє текстильної промисловості – замкнений цикл виробництва. Коли речі виготовляються з перероблених матеріалів і можуть бути перероблені знову, навантаження на екосистему зменшується. Ще краще, коли такий одяг є функціональним та зносостійким, а отже, до переробки служить не одному поколінню дітей. 

Ми мріяли про такий матеріал і створили його – це Reimatec Eco BS GRS, що на 45% складається із вторинного волокна, є водо- та вітронепроникним і витримує до 25000 циклів Мартіндейла (спеціальний тест на міцність тканини з використанням шліфувального паперу). 

Дитячий демісезонний одяг з мономатеріалу

Від осені до осені

Наразі ви можете обрати верхній одяг з єдиного матеріалу на будь-який сезон.

Демісезонна куртка-унісекс Reimatec+ Voyager прямого крою – перша модель, що була виготовлена Reima з мономатеріалу. Завдяки зручним деталям, герметичним швам та водо- й брудовідштовхувальному просоченню без вмісту фторвуглеців BIONIC-FINISH ECO вона отримала прихильність дітей та батьків. У ній дійсно легко та весело мандрувати. Випробувана на українських гірських вершинах і заслуговує на вашу увагу!

Для дівчинки на осінь пропонуємо комбінацію з легкої подовженої куртки Reimatec+ Muutun та стьобаної підкладки Uuteen з сертифікованим за стандартом bluesign® утеплювача Fellex® повністю із переробленого поліестеру. Аналогічне поєднання для хлопчиків – куртки Reimatec+ Jatkuu та  Seuraan. До того ж, із них можна скласти патріотичний синьо-жовтий дует. 

Якщо прагнете захисту з голови до ніг, вирушайте до магазину Reima за демісезонним комбінезоном Kerava. Він має гладеньку підкладку з переробленого поліестеру та кнопки Play Layers для приєднання проміжного шару, щоб вдягання займало мінімум часу.

Дитячий зимовий одяг з мономатеріалу

Зі схилу на схил

Ми також розширили асортимент гірськолижних курток з єдиного матеріалу. У моделі Reimatec+ Kulkija, яку ми вдосконалили у новому сезоні, з’явилися “родичі” Reimatec Perille та Reimatec Tieten

Усі куртки представлені в розмірах від 104 до 164 см. Екологічний утеплювач Fellex® щільністю 120 г/м2 розрахований на температуру до -20°C. Мембрана витримує тиск водяного стовпчика до 10 000 мм і пропускає 8 000 г водяної пари на квадратний метр за добу, іншими словами – дихає. Снігозахисна манжета на талії, еластичні манжети рукавів та безпечний знімний капюшон захистять юних лижників у будь-якій ситуації. Зовнішні кишені закриваються на блискавку, на рукаві є кишеня для skipass, а у розмірах від 116 см – внутрішня нагрудна кишеня. Яскрава палітра курток допоможе не загубитися на снігових схилах.

Будь-яку куртку з мономатеріалу чудово доповнять штани Reimatec+ Kierto. Вони також виконані з водо- та вітронепроникної мембрани Reimatec Eco BS GRS, оброблені нетоксичним водо- й брудовідштовхувальним просоченням BIONIC-FINISH ECO, мають герметичні шви та регульовану талію і манжети холош. Ну і куди ж без звичних бокових кишень, щоб зберігати важливі дрібнички! 

Усі речі з єдиного матеріалу мають унікальний ідентифікаційний код, за допомогою якого їх можна зареєструвати на сайті myreima.com для того, щоб відслідковувати їх подальшу подорож від дитини до дитини та переробку. Ми сподіваємося, що в майбутньому всі виробники верхнього одягу наслідуватимуть приклад Reima і зроблять свій цикл замкненим, щоб планета дихала легше.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image