Органічна весна. Дев'ять головних уборів з бавовни

Навесні дитині без головного убору не обійтися. Шапка зігріє і захистить від вітру в прохолодні та похмурі дні, а кепка вбереже від ультрафіолетового випромінювання в жарку погоду. Reima створює весняні головні убори з органічної бавовни. Чому вибір припав саме на цей вид матеріалу та які моделі можна вже зараз вибрати для дитини, розповідаємо в статті!

Дитячі головні убори з бавовни

Органічна бавовна: переваги для природи

Органічна бавовна вирощується природним шляхом, без застосування пестицидів і гербіцидів, які можуть негативно впливати на комах, грунт і людей. Така бавовна дозволяє ефективніше піклуватися про навколишнє середовище:

  • Глобальне потепління. Органічний хлопок економить 92,5 млн кг CO2 на рік.
  • Споживання енергії. Споживання енергії, розраховане на один урожай органічного бавовни, на 62% нижче, ніж у звичайного бавовни.
  • Органічна бавовна дозволяє економити до 91% води в порівнянні зі звичайною бавовною.
  • Безпечне виробництво. При виробництві звичайної бавовни використовується 16-25% від загальної кількості пестицидів, вироблених у світі. Органічна бавовна вирощується без пестицидів.
  • Соціальна відповідальність. Сертифіковане органічне сільське господарство передбачає краще забезпечення для фермерів і справедливе ставлення до співробітників.

Головні убори з органічної бавовни

У нашому каталозі представлені моделі для прохолодного демісезонну, теплої весни та літа для найменших і вже самостійних, дорослих діток Reima. Обирайте, яка модель підійде саме вашому малюкові!

Бавовняні шапки для дітей

Захист від холоду та вітру

Усі шапки з органічної бавовни Reima еластичні і швидко відводять природну вологу від шкіри дитини. Моделі Kivi і Haapa створені для ранньої весни на зміну зимовій шапці. Вони доповнені світловідбиваючими елементами, які допомагають дитині стати більш помітною в темряві для водіїв та інших учасників руху. По бокам шапок розташовані вітронепроникні вставки, які захищають вушка від поганої погоди.

Моделі Koillinen і шапки-біні із зав'язками Lounatuuli прикрашені помпонами і мають позитивний смугастий дизайн. Головний убір Hattara відрізняється стильною вертикальної в'язкою моделі та практичною кольоровою гамою, яка гармонійно підійде під гардероб малюка.

Для найменших шукачів пригод ми створили шапку Moomin Avig. Це двосторонній головний убір: веселі принти в тематиці Мумі-тролів можна швидко змінити на милі смужки. Легкий органічний інтерлок дозволить в теплі та комфорті відкривати дитині веселий світ рухів.

Захист від сонця

Тепла весна вимагає легких головних уборів. Для такої погоди підійде шапка-біні Tanssi. Це двостороння модель з органічної бавовни: одна сторона однотонна, а друга - в яскраву смужку. Чергуйте їх за настроєм або під колір одягу.

Захистити дитину від яскравого сонця і ультрафіолетового випромінювання допоможе кепка Lippis. Вона виготовлена ​​з дихаючої бавовни без підкладки. Модель має захисний козирок і зручне регулювання розміру.

Модель Kilppari - це шапка і кепка в одному виробі. До того ж, вона двостороння. Це ідеальний варіант, який поєднує в собі захист від сонця, холоду і стильний зручний дизайн.

Упевнені, наші головні убори органічно доповнять гардероб вашої дитини і подарують море приємних емоцій цієї весни.

 

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image