Одяг з охолоджуючим ефектом: безпечне просочення знижує температуру тіла

Взимку завжди хочеться тепла, а спекотними днями – відчути хоча б трошки тієї прохолоди. Reima вже багато років допомагає зігрівати ваших малюків взимку, а відтепер, завдяки сучасним технологіям, дозволяє охолодити тіло в спеку. Матеріал Reima Xylitol Cool з просоченням Tastex® Cool-ex здатен знижувати температуру тіла на 1-3 °C.

Як це працює

Діти активно рухаються – волога починає активувати зниження температури. Відчуття прохолоди приходить через 10 хвилин. Даний ефект можливий завдяки молекулам просочення Tastex® Cool-ex. Він заснований на дії ксиліту та еритриту. Це натуральні харчові підсолоджувачі. Вони виготовляються з відходів сільськогосподарського виробництва: соняшника, бавовни, кукурудзи, фруктів, овочів та грибів. 

Дитячий одяг з охолоджуючим ефектом

Просочення Tastex® Cool-ex безпечне для людей та природи. Воно на 100% натуральне та гіпоалергенне. Тому його можна використовувати навіть в виробництві одягу для дітей від першого дня народження. 

Просочення відповідає вимогам Oeko-Tex класу 1 і виготовляється голландською компанією Tanatex Chemicals. Одяг з просоченням Tastex® Cool-ex легкий та невибагливий в догляді. Його можна прати і прасувати згідно підказкам на бирці. Ефект прохолоди залишається як мінімум після 20 прань. 

Яку модель обрати

З матеріалу Reima Xylitol Cool з просоченням Tastex® Cool-ex пошита модель футболок Speeder і майка Sanikka. Тепер вашій дитині не буде жарко під час рухів та активних ігор. Окрім ефекту прохолоди, одяг гарно відводить вологу від тіла, добре тягнеться та має рівень повітропровідності >7000. Футболка пропонується у різних кольорових варіаціях. 

Для дівчаток в каталозі Reima є сукні з охолоджуючим ефектом: Badestrand, наприклад. Це оптимальний варіант для дівчат, які цінують зручність і красу в одязі. Сукні приємні на дотик, еластичні, пропускають повітря. Модель має зручний крій, який не буде сковувати рухів під час активностей, а також яскравий дизайн. Кожна сукня створена в стильному забарвленні, завдяки чому будь-яка дівчинка буде почуватися маленькою принцесою навіть під час рухливих ігор.

Одяг для дітей з охолоджуючим просоченням

Від високих температур та прохолодного вітру дітей врятують кофти під горло Brygge і Block. Вони пошиті з матеріалу Xylitol Cool, відмінно проводять повітря і тягнуться. Кофти доповнені блискавкою по всій довжині для зручного використання одягу. На манжетах передбачені спеціальні отвори для пальців, щоб було зручніше їздити на велосипеді. 

Для занять спортом і прогулянок ідеально підійдуть шорти і легінси з охолоджувальним просоченням. Вони швидко виводять вологу зсередини і пропускають повітря. Матеріал Xylitol Cool еластичний, легко тягнеться в різні боки. Для зручності при носінні і надяганні в моделі передбачений регульований пояс зі шнурком. Дитина легко зможе підігнати шорти під необхідний розмір талії. З обох боків зроблені кишені, щоб малюк зміг заховати туди руки або свої цінні речі.

Нехай літо буде комфортним з Reima і подарує вашим дітям багато свіжих вражень і веселих активностей.