Скажи комашні “Ні!”. Одяг із захистом від комах

Навіть комахи, яких ми звикли вважати шкідниками, важливі для природи. Із приходом тепла вони прокидаються і починають свою маленьку, але необхідну для екосистеми роботу. Комарів, мух, ос та кліщів можна зустріти і в місті, проте найбільше вони полюбляють зелені насадження та водойми. Як і діти. То як же захистити малечу від болючих укусів та небезпечних хвороб, не завдаючи шкоди довкіллю?

Для цього існують репеленти – засоби, що не вбивають комах, але відлякують їх неприємним запахом. Традиційно, це спреї, що розпилюються на шкіру. Та батькам слід враховувати, що ніжна дитяча шкіра може бути чутливою до складових репеленту. Крім того, захисний шар слід регулярно оновлювати. І звісно ж, флакони від використаних спреїв потребують правильної утилізації.

Саме тому, дитячий одяг зі спеціальним просоченням є більше екологічним та практичним рішенням. Вже кілька сезонів поспіль Reima представляє лінійку Anti-Bite з біорозкладним, нетоксичним синтетичним репелентом, аналогічним природній речовині бета-аланіну, що виробляється людським організмом. Дитина знаходиться під захистом увесь час, доки її шкіра прикрита антимоскітним одягом, без необхідності додаткової обробки. Колекція продумана таким чином, щоб ігри у траві та в затінку дерев приносили дітям лише радість.

Дитячий одяг, що захищає від комах

Репелент IR353 від португальскої компанії компанії Smart Inovation схвалений Всесвітньою організацією охорони здоров’я та Агенцією з охорони довкілля для використання дітьми від 6 місяців. Для малюків від 92 см у лінійці Anti-Bite від Reima представлені вітровка на блискавці Turvassa та штани з еластичним поясом Siimes. Регулювати температурний режим у перехідний сезон можна за допомогою кардигану з органічної бавовни Suojaaja. А для більш теплих, сонячних днів на природі підійде м’якенький бавовняний лонгслів Varmana. Одяг створює фестивальний настрій завдяки яскравим принтам із тваринами-музиками.

Ефект від одягу з антимоскітним просоченням поширюється лише на закриті ділянки шкіри. Тому більшість представлених моделей мають довгі рукави. Куртка Turvaisa, худі Vahti та кардиган Varmistus від 116 до 164 см також оздоблені каптурами, які можна натягнути, коли над вухом дзижчить набридливий комар. Додатково захистити дитячі маківки від нападів комашні можна з панамою Itikka чи кепкою Hytty. Головні убори без підкладки не будуть парити навіть у спеку.

У якості низу можна обрати або універсальні комфортні джогери з бавовняного футера Turvaan, або моделі-трансформери для дівчаток Virrat та для хлопчиків Sillat, які за потреби одним рухом перетворюються на легкі шорти. У поєднанні з високими шкарпетками Insect або Karkuun, штани не залишають кліщам шансів потрапити на дитячу шкіру з трави. При цьому, після 50 прання одяг Anti-Bite має 85% ефективності, а загалом репелентні властивості зберігаються до 100 циклів прання, що важливо для штанів та шкарпеток, які доводиться прати частіше. Це також означає, що доки одяг підходить за розміром, не потрібно постійно купувати нові спреї та турбуватися про переробку пакування старих.

Одяг для дітей з просоченням проти комах

Із таким екипіруванням вилазки на природу стають набагато безпечнішими. Проте, не забувайте оглядати дітей на предмет укусів та наявності кліщів після повернення додому. Пильність у цьому питанні ніколи не буває зайвою. 

Також, звертаємо вашу увагу, що завдяки великій розмірній сітці, мами теж можуть подбати про свою безпеку з курткамиштанами і аксесуарами Anti-Bite.
І приємних вам досліджень!

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image