Одна шапка – добре, а декілька – краще

Жоден осінній образ не буде повним без шапки. У магазинах Reima ви можете купити дитячі шапки різного фасону, з екологічних матеріалів, що дихають. Демісезонні головні убори для дітей виготовлені з органічної бавовни або переробленого поліестеру, мають зручні функціональні деталі та чудово міксуються з верхнім одягом. Завжди майте на поготові запасну або змінну шапку, щоб вберегти дитяче здоров’я.

Дитячі демісезонні шапки

Універсальні біні

Однотонні бавовняні шапки-біні Hattara без підкладки щороку б’ють рекорди продажів. Натуральний матеріал приємний на дотик та не парить шкіру голови. Еластичний трикотаж добре тягнеться. У новому осінньо-зимовому сезоні ми трохи освіжили їх дизайн – замінили велике кругле лого на маленьку брендову бірку на краю широкого загнутого краю. Ця шапка підійде і для теплої зими.

Шапка крою біні Reissuun має трохи менш щільне плетіння та стильне смугасте забарвлення. Вона чудово пасує до мінливої осінньої погоди. А для додаткової безпеки в сутінках – оберіть стриману чорну біні з бавовни Heijastus з невеликим додаванням еластану та м’якою поліестровою підкладкою. Її вирізняють витончені, але яскраві світловідбивні елементи.

Коли перші морози кусають за вуха і дме холодний вітер, про комфорт дитячої голови подбає стильна шапка Reissari зі 100% мериносової вовни. Розміри від 48 до 58 см та шість кольорів на вибір.

Пухнасті китиці, північні візерунки

Дизайнери фінського бренду надихаються скандинавськими мотивами, а прихильники Reima в усьому світі приймають їх на ура. Шапки з суміші 50% мериносової вовни та 50% поліакрилу Tassutus і Tipla втілюють саме цю тенденцію. Додавання синтетики підвищує міціність, зносостійкість та пришвидшує висихання. Вітронепроникні вставки в області вух чудово захищають від вітру, а світловідбивне лого підвищує видимість дитини у темряві. Симпатична пухнаста китиця підіймає настрій навіть у найпохмуріші ранки.

Контрастна шапка-біні Taasko виготовлена з перерообленого поліестеру, включно з м’якою трикотажною підкладкою. Її ретро-стиль відсилає до славетних олімпійських традицій. Вона довершить образ у спортивному стилі.

Осінні шапки для дітей

Вибір для дошкільнят

Універсальне рішення для малюків – шапки-біні на зав’язках, як-от Kivi чи Lounatuuli. Це демісезонні моделі з органічної бавовни, без підкладки.

Легка бавовняна шапка-шолом Honka – саме те, що ви шукали, якщо ваша дитина не любить шарфи. Вона зігріває не лише голову, а й шию, крім того, має додатковий захист від вітру в зоні вух.

В теплу погоду, у машину чи під щільний капюшон надягайте тонку біні Tanssi із яскравими сезонними принтами.

Дещо новеньке

Пухнасті флісові матеріали чудово втримують тепло та мають цікаву фактуру. Саме тому ми вирішили використати їх не лише в одязі проміжних шарів, а й у головних уборах. Панама з шерпи Piletys, шапка з вухами Piletti та кепка Piilee – новинки сезону, що одразу привертають погляди. Та це не єдина їх сильна сторона – ми подбали і про функціональність, і про відповідальність. Із турботою про довкілля, усі вищезазначені вироби створені на 100% із вторинного волокна.