Новинка! Тепер можна обрати між дощовим комбінезоном та комплектом від Reima

Дощ за вікном не є перешкодою для веселих дитячих ігор та пригод з Reima. Адже наш одяг зігріває та захищає дитину від вологи та холоду з голови до ніг. Відтепер у каталозі є комбінезони та комплекти від дощу – обирайте, який фасон більш до вподоби саме вам!

Водонепроникний верх

Верхній шар комбінезонів та комплектів пошитий з водонепроникного та брудовідштовхувального поліуретану, а всі шви виробу запаяні. Це позначає, що зовнішній шар не дозволить внутрішньому увібрати вологу під час дощу або туману. Дитині буде тепло, сухо та комфортно рухатися. 

Наші комплекти та комбінезони не потребують складного догляду. Незначні забруднення достатньо протерти вологою губкою або просто промити під проточною водою. За необхідності одяг можна прати у машинці, а сушити треба при низьких температурах.

Дитячий одяг для дощової погоди

Ергономічний дизайн

Дощові комбінезони та комплекти мають зручний крій, який дозволяє дитині легко рухатися, нахилятися, адже він не сковує рухів. Еластичні манжети на рукавах та штанах перешкоджають потраплянню води та вітру під одежу. 

В Reima відмовились від шнурків та зав’язок, якими дитина може за щось зачепитися рухаючись. Усі блискавки в місцях дотику зі шкірою мають безпечний клаптик тканини, який перешкоджає травмуванню. 

Для більшої універсальності комбінезони та куртки мають зйомний каптур. У погану погоду він надійно захистить шию та голову дитини від дощу та вітру. Коли ж у каптурі немає необхідності, можна його швидко відстібнути. 

Малюнки, що відбивають світло

Для безпечних прогулянок під час поганої видимості на одяг від дощу нанесені світловідбивні елементи. Коли світло фар попадає на одяг, вони світяться яскравими та гарними візерунками. Завдяки цьому, водії та інші учасники дорожнього руху завчасно помітять  маленького пішохода. 

Безпечні матеріали

При виробництві одягу від дощу Reima використовує безпечні матеріали, які не містять фталатів та ПВХ. Ці складові можуть погіршити почуття дитини, спричинити шкоду не тільки здоров’ю малюка, а й природі. Безпечність комбінезонів та комплектів Reima підтверджена міжнародними сертифікатами. 

Дитячі комплекти та комбінезони для дощу

Сухість під час холоду

Одяг Reima захистить дитину від дощу та мокрого снігу навіть коли на вулиці холодно. Він не дерев’яніє та не тріскається на морозі. Але обов’язково треба вдягти під нього функціональні шари, які допоможуть зберігати тепло тіла.

Комбінезон або комплект від дощу

Максимальний захист від дощу та вологи забезпечує комбінезон. Це майже гідрокостюм, який не залишає вологі ні єдиного шансу зіпсувати прогулянку дитини. 

Наші комплекти складаються з куртки та штанів, які можна носити окремо. Наприклад, якщо на вулиці немає дощу, але дитина бажає поміряти глибину калюж, можна вдягти з комплекту лише штани. 

Наші куртки чудово поєднуються з іншими видами одягу: джинсами, спортивними штанами або брюками «кежуал». Підберіть гумові чоботи в тон, аксесуари та впевнено вирушайте на прогулянку.

Отримуйте задоволення від прогулянок під дощем, а про сухість та комфорт дитини у цей час потурбується Reima!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image