Натхнення Арктики. Нова найтепліша модель взуття

У деяких дітей через особливості кровообігу ніжки холодніші, ніж у інших. Коли до того ж на вулиці сильний мінус, це може призвести до переохолодження та застуди. Є кілька засобів виправити цю ситуацію – носити взимку вовняні шкарпетки, обирати взуття з хутряною підкладкою або великою кількістю утеплювача.

Родом із північної Фінляндії, бренд Reima прагне, щоб кожна дитина почувалася комфортно під час зимових прогулянок та була готова до найекстремальніших погодних умов. Тому в сезоні AW22 ми представляємо вам модель Reimatec Megapito, яка не лише розрахована на температуру до -30°C, але й на 25% більш стійка за звичайне взуття, що особливо стане в пригоді при ожеледиці.

Найтепліші зимові чоботи для дітей

Надзвичайно теплою пару Megapito робить сертифікований за стандартом bluesign® утеплювач PrimaLoft® щільністю 400 г, що на 90 % складається з переробленого волокна. Проміжна підошва з високим ступенем захисту краще ізолює від холоду, що йде від землі. Традиційні для взуття Reimatec водовідштовхувальні технології дарують ніжкам сухість, а отже, допомагають зберігати тепло. Водовідштовхувальне просочення не містить шкідливого фторвуглецю. На лінії кріплення підошви відсутні шви, що також сприяє високій вологостійкості. 

Та справжню революцію в зимовій дитячій активності пропонує інноваційна підошва Vibram Traction Lug з особливою формою протектора, що схвалена професійними спортсменами. Рівень стійкості було протестовано Heelux на різних типах поверхні, і за результатами досліджень підошва з технологію Traction Lug має на 25% краще зчеплення за взуття зі звичайними протекторами. Також у моделі добре захищений носок, тому активні ігри на майданчику чи в лісі не зіпсують зовнішній вигляд та функціональність Megapito.

Дитячі зимові чоботи Reimatec Megapito

Reima подбала і про повсякденний комфорт хлопчиків та дівчаток – у чоботів є зручні петлі для вдягання та еластична шнурівка, що фіксується застібкою і не потребує вузлів. Завдяки фірмовій устілці Happy Fit підібрати розмір дитячого зимового взуття легко, а продуманий функціональний запас не обмежує рух та зростання стопи. 

Отже, якщо ви шукаєте найбільш витривалі надійні та теплі дитячі чоботи від 28 до 38 розміру, то ви знайшли Reimatec Megapito!