Натхнення Арктики. Нова найтепліша модель взуття

У деяких дітей через особливості кровообігу ніжки холодніші, ніж у інших. Коли до того ж на вулиці сильний мінус, це може призвести до переохолодження та застуди. Є кілька засобів виправити цю ситуацію – носити взимку вовняні шкарпетки, обирати взуття з хутряною підкладкою або великою кількістю утеплювача.

Родом із північної Фінляндії, бренд Reima прагне, щоб кожна дитина почувалася комфортно під час зимових прогулянок та була готова до найекстремальніших погодних умов. Тому в сезоні AW22 ми представляємо вам модель Reimatec Megapito, яка не лише розрахована на температуру до -30°C, але й на 25% більш стійка за звичайне взуття, що особливо стане в пригоді при ожеледиці.

Найтепліші зимові чоботи для дітей

Надзвичайно теплою пару Megapito робить сертифікований за стандартом bluesign® утеплювач PrimaLoft® щільністю 400 г, що на 90 % складається з переробленого волокна. Проміжна підошва з високим ступенем захисту краще ізолює від холоду, що йде від землі. Традиційні для взуття Reimatec водовідштовхувальні технології дарують ніжкам сухість, а отже, допомагають зберігати тепло. Водовідштовхувальне просочення не містить шкідливого фторвуглецю. На лінії кріплення підошви відсутні шви, що також сприяє високій вологостійкості. 

Та справжню революцію в зимовій дитячій активності пропонує інноваційна підошва Vibram Traction Lug з особливою формою протектора, що схвалена професійними спортсменами. Рівень стійкості було протестовано Heelux на різних типах поверхні, і за результатами досліджень підошва з технологію Traction Lug має на 25% краще зчеплення за взуття зі звичайними протекторами. Також у моделі добре захищений носок, тому активні ігри на майданчику чи в лісі не зіпсують зовнішній вигляд та функціональність Megapito.

Дитячі зимові чоботи Reimatec Megapito

Reima подбала і про повсякденний комфорт хлопчиків та дівчаток – у чоботів є зручні петлі для вдягання та еластична шнурівка, що фіксується застібкою і не потребує вузлів. Завдяки фірмовій устілці Happy Fit підібрати розмір дитячого зимового взуття легко, а продуманий функціональний запас не обмежує рух та зростання стопи. 

Отже, якщо ви шукаєте найбільш витривалі надійні та теплі дитячі чоботи від 28 до 38 розміру, то ви знайшли Reimatec Megapito!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image