Нова колекція вже тут. Чим Reima дивує в цьому сезоні

У Reima розробка сучасних технологій не припиняється ні на секунду! Приходить новий сезон, а разом з ним - і неймовірні новинки від бренду, які зроблять дитячий відпочинок ще веселішим, комфортнішим і безпечнішим.

Впевнені, ви такого не очікували, тому поспішаємо поділитися з вами інноваціями. Як і раніше без шкоди для екології в новому сезоні ми зуміли: поліпшити якість органічної бавовни, створити інноваційний матеріал для верхнього одягу, використовуючи каву, розробити нові речі з мериносової вовни, яка має унікальні властивості, зробити підошву з каучуку ще стійкішою, а також як і раніше створювати моделі, повністю готові до переробки в майбутньому. Цікаво? Розповімо докладніше.

Нова колекція дитячого одягу

Ще більше органічного бавовни 

Органічна бавовна займає все більшу частку в матеріалах для одягу Reima. До 2023 року компанія хоче всю сврю бавовну сертифікувати як органічну. ЇЇ вирощування дозволяє економити ресурси планети, адже збирають урожай вручну, а поливи здійснюються дощовою водою. При цьому не використовуються хімікати і пестициди, а це значить, що органічний матеріал безпечний не тільки для тих, хто носить ці речі, але і для тих, хто займається вирощуванням на полях.

У новій колекції ви знайдете речі з органічної бавовни. Шукайте в каталозі толстовку з капюшоном Puhto і штани Tarkka та Siivo.

Мериносова вовна в базовому шарі

Тепер базові та проміжні шари багатьох видів одягу Reima містять ще більше мериносової вовни. По-перше, це забезпечує краще утеплення. По-друге, це дозволяє менше забруднювати частинками мікропластіка воду при пранні речей. В каталог додано повітряний, м'який двосторонній одяг з тонкої мериносової вовни, а також використовується поєднання вовни і синтетики - такі комбінації дозволяють взяти кращі якості від двох матеріалів і створювати неповторні характеристики. Так, вовна мериноса добре тримає тепло при своїй невеликій вазі. Поєднання її з синтетикою дозволило отримати матеріал, який добре відводить вологу, гріє і простий у догляді.

Дитячий одяг для осені та зими

Кава не бадьорить, а гріє? Так!

В осінньо-зимовій колекції Reima використана унікальна тканина Coffee Bean Shimmer. Вона містить вуглець, отриманий з використаного меленої кави. Кавова гуща під впливом високих температур перетворюється в вуглець, в якому утворюються пори, що утримують тепло. Такі новинки дозволяють дітям відчувати себе тепло в будь-яку погоду, а тканина з ефектом мерехтіння додає казковості зимового періоду. Серед новинок - куртки Kupponen, Porosein, Kahvi, комбінезон Tilkkanen. Такий одяг захищає від бактерій, неприємного запаху, а також знижує статичну електрику завдяки вуглецю.

Кругообіг речей завдяки переробленим волокнам

Компанія Reima вже давно створює речі з додаванням волокон з переробленого пластику. Фінський бренд вперше в світі створив одяг для дітей з єдиного матеріалу, яка прослужить довго, а коли її властивості вичерпаються, компанія забере річ на переробку для створення чогось нового. Єдиний матеріал цінний як сировину для нових синтетичних полімерів. Його можна розплавити і створити нові вироби.

Крім того, долю такої речі можна відстежувати, якщо попередньо зареєструвати товар на сайті. Серед новинок в цій категорії - куртка Vuteen, в'язаний фліс в комбінезоні Tahti, худі Toimekas з підкладкою з перероблених волокон, м'яке джерсі Ladulle з начосом з переробленого ПЕТ.

Крім волокон з переробленого ПЕТ, додані і нові технології використання вторинних матеріалів. Так, в речах з натуральної шкіри використовується тільки вторинна. Це та, яка отримана від фермерів, які вирощують тварин не для отримання доходів від продажу шкіри.

Нова колекція одягу для дітей

Нові принти

У новому сезоні в серцях клієнтів і речах Reima міцно зайняла своє місце маленька видра на принтах. Дрібний пухнастий звір з м'яким хвостом органічно вписався в принти на верхньому одязі малюків і дітей старшого віку, а також залишив свої лапки на сорочках. Його грайливу вдачу ідеально відображає настрій діточок на прогулянках, тому тваринка гармонійно вписалася в забарвлення на речах для непосид.

Ще серед новинок став частіше зустрічатися принт з Муммі-тролями. Тепер кумедних мешканців можна зустріти на речах не тільки для малюків, а й діток старшого віку. Однак в каталозі як і раніше представлено багато кольорів, тому вибрати принт на свій смак в будь-якої моделі не складе труднощів.

Стійкість навіть на мокрому льоду

Новинкою цього сезону в взуттєвому розділі стала гнучка підошва з каучуку Vibram Arctic Grip. Вона забезпечує відмінне зчеплення навіть на мокрому льоду, надійно захищає від вологи і морозів. Каучук не вперше використовується у взутті бренду. Він утворює особливу структуру підошви з бульбашками повітря, що з'являються при переробці натурального молока гевеї. Однак Vibram Arctic Grip - найостанніше рішення компанії, в якому застосований 100% каучук без додавання інших вставок. Варіанти взуття, в яких використано це рішення: Sophis, Samoyed і класична модель Vimpeli.

Кращий дитячий функціональний одяг

The Originals

Під такою назвою ви знайдете колекцію, в якій зібрані моделі, що зберігають популярність вже не один рік. Істотно дизайн таких речей не змінюється, лише вдосконалюються якісь дрібниці. Які теж важливі. Зустрічайте серед новинок цього розділу комбінезони Marte і Gotland, куртка Syddi, рукавиці Ote.

Залишайтеся з Reima і ми незмінно порадуємо вас черговими сюрпризами знову і знову!