Перемагаючи холод. Найтепліші моделі зимових черевиків

Важлива умова довгих та безпечних зимових прогулянок – тепле комфортне взуття. Reima подбала про те, щоб дитячі ніжки завжди залишалися в сухості та затишку. Зимові черевики та чоботи з високим ступенем утеплення дозволяють юним дослідникам вирушати за пригодами навіть за температури від -10 до -20°С.

Найтепліші зимові чоботи для дітей

Переваги зимового взуття Reima 

Унікальною особливістю моделей, призначених для сніжної морозної погоди, є підошва Vibram Arctic Grip. У процесі виготовлення використовується тільки 100% каучук без додавання металевих компонентів і вставок. Результатом стає максимальна стійкість на слизьких поверхнях.

Інноваційна підошва Vibram Arctic Grip – це:

  • технологія, розроблена для ожеледиці;
  • довговічність та зносостійкість;
  • покращене зчеплення із землею в умовах засніжених поверхонь та ожеледиці.

Також важливу роль у збереженні тепла відіграють сучасні утеплювачі, водонепроникна мембрана та система регулювання посадки, що забезпечує щільне прилягання взуття.

Черевики зимові Reimatec Laplander

Водонепроникна зимова модель Reimatec Laplander з високим ступенем утеплення розрахована на температуру повітря від -10 до -20°С. Черевики виготовлені з комбінації термопластичної гуми, поліестеру та поліуретану, оснащені підошвою Vibram Arctic Grip, що гарантує відмінне зчеплення з крижаною поверхнею. Надійний захист від вологи забезпечує екологічне водо- та брудовідштовхувальне просочення, у складі якого відсутні фторвуглеці.

Завдяки фірмовим устилкам Happy Fit з правильним визначенням розміру у батьків не виникне проблем. Еластичні шнурки дозволяють швидко та легко надягати черевики, регулювати щільність прилягання до ноги для запобігання втратам тепла.

Черевики оснащені світловідбиваючими елементами, що дозволяють дитині бути помітною для водіїв у темну пору доби.

Чоботи зимові Reimatec Sophis

Чоботи з високим ступенем утеплення Reimatec Sophis є ефективною комбінацією водонепроникного верху, виготовленого з текстилю та синтетичних волокон зі шкіряними елементами. Підошва з каучука, що гарантує надійне зчеплення з поверхнею.

Дитина почуватиметься комфортно в такому взутті за температури до -20°С завдяки утеплювачу з алюмінієвої фольги. Чоботи легко надягаються, відрізняються простотою у догляді. Наявність світловідбивних вставок робить їх найкращим рішенням для дітей різного віку.

Найтепліші зимвові чоботи для дітей

Чоботи зимові Reimatec Vimpeli 

Універсальні комфортні чоботи Reimatec Vimpeli з високим ступенем утеплення виготовлені з комбінації текстилю, синтетики та шкіри. До переваг моделі відносяться:

  • рівень водонепроникності >5000, використання спеціального екологічного бруду- та водовідштовхувального просочення, безпечного для здоров'я;
  • рівень утеплення від -10 до -20°С;
  • спеціальна устилка Happy Fit, що дозволяє без труднощів підібрати розмір та зберігає форму ноги;
  • світловідбиваючі елементи, що гарантують безпеку дитини поблизу транспортних магістралей в умовах поганої видимості (туман, дощ, снігопад) та у темний час доби;
  • широка кольорова гама, що включає рожевий, фіолетовий, синій, сірий, чорний варіанти.

Черевики зимові Reimatec Samoyed

Водонепроникне зимове взуття з високим ступенем утеплення Reimatec Samoyed чудово зарекомендувало себе в ході численних випробувань. Для виготовлення верхньої частини моделі використовувалися натуральна замша, синтетичний матеріал та текстиль. Надійне зчеплення з поверхнею гарантує підошва, створена з термопластичного каучуку.

Додаткове утеплення забезпечують фірмові повстяні устілки Happy Fit, що допомагають безпомилково встановити розмір. Також модель має еластичні шнурки, що допомагають швидко взувати черевики, легко регулювати ступінь прилягання до ноги; світловідбиваючі елементи.

Зимове взуття Reima – найкраще рішення для кожної дитини

Моделі зимової колекції Reima – втілення уявлень дітей та батьків про те, яким має бути ідеальне взуття для морозів. У таких черевиках та чоботях непосиди зможуть проводити необмежений час на вулиці, не вилазячи з кучугур, тоді коли батьки будуть спокійні за своїх чад.

Ми пропонуємо широкий вибір виробів, серед яких представлені моделі для хлопчиків, дівчаток та практичні варіанти з універсальним дизайном. Комбінація сучасних матеріалів та використання в процесі виготовлення унікальних технологій гарантує отримання легкого, зручного та по-справжньому теплого зимового взуття, в якому не буде слизько навіть у сильну ожеледицю. Водонепроникні черевики та чоботи Reima з високим ступенем утеплення – секрет теплих дитячих ніжок за будь-якої погоди!