Наввипередки з вітром. Матеріали вітрівок Reima

Вітрівка захистить малюка від мінливої погоди, не займе багато місця у чемодані та дозволить батькам не перейматися з приводу того, що дитина змерзне. В колекції Reima представлені вітрівки з сучасних матеріалів. Кожен з них має різні рівні захисту від вологи та заслуговує на те, щоб ви дізналися про нього детальніше. Тож, почнемо.

Reimatec light

Легкий та дихаючий матеріал для демісезонної погоди. Його вага складає 155 г/м². Куртки з такого матеріалу не мають утеплювача, проте в них є сітчаста підкладка та додаткові дихаючі властивості. Одяг з такої тканини має гарні вітрозахисні властивості, проклеєні шви, а також оброблений просоченням без вмісту фторвуглеців, яке відштовхує бруд та воду. Ось дві популярні моделі з цього матеріалу: Nivala, Vesanto.

Дитяча вітрівка з Reimatec light

Taffeta

Куртки з матеріалу Taffeta – це ідеальні легкі вітрівки для теплої пори року. Вага тканини складає усього 75 г/м². При цьому одяг має брудо- та водовідштовхуюче просочення, зручну блискавку по всій довжині, вітронепроникні властивості. Це ідеальний варіант для теплої весни або мінливої погоди влітку. Дуже популярні моделі – вітрівка Hippasilla з ярким принтом для дітей або більш спортивна модель Piilos для підлітків.

Дитяча вітрівка з Taffeta

Light SunProof

Це новітній матеріал компанії, найбільш легкий з існуючих у Reima-куртках. Вага складає усього 40 г/м². Тому якщо ви вагаєтесь, яку куртку краще придбати для зміни погоди влітку, обирайте одяг з цієї тканини. Окрім незначної ваги, матеріал має ще й сонцезахисні властивості – рівень захист УФ 40+. Це означає, що дитина зможе безпечно провести на сонці у 40 разів більше часу. До того ж, куртки з цієї тканини легко звернути та покласти до кишені, що робить їх найкращими для подорожей та довгих прогулянок. Пропонуємо розглянути модель Kuulto у яскравих забарвленнях для дівчат і хлопчиків.

Дитяча вітрівка з Light SunProof

Anti-Bite Soft shield

Синтетичний матеріал має не найменшу вагу, але все ж достатньо легкий – 135 г/м². Проте він оброблений унікальним просоченням Anti-Bite, яке відлякує комах від дитини. Тканина швидко сохне, еластична, гарно відводить від тіла вологу. Рівень УФ-захисту складає 50+, що дозволяє дитині набагато більше часу безпечно провести на сонці. Куртки Anti-Bite Kannas і Mantereet представлені у різних кольорах, що дозволяє підібрати варіанти для хлопчиків та дівчат.

Дитяча вітрівка з Anti-Bite Soft shield

Обирайте вітрівку Reima в залежності від погоди та будьте впевнені, що дитині зручно та комфортно!