Надійні штани для катання на гірських лижах

Активний відпочинок є невід'ємною частиною зими. Важко уявити дитину, що байдужа до гри в сніжки, катання на санчатах, лижах або сноуборді. Щоб дозвілля принесло тільки задоволення, важливо правильно підібрати одяг.

В асортименті Reima представлена ​​гірськолижна колекція, розроблена з урахуванням особливостей зимового хобі. Спеціальні куртки та штани з водонепроникного дихаючого матеріалу з якісним утеплювачем гарантують комфорт та повну свободу рухів кожному юному спортсмену!

Дитячі гірськолижні штани

Штани Rehti: секрет популярності – у простоті

Одна з найпопулярніших моделей гірськолижних штанів Reima – Rehti. Модель з нагрудником відрізняється лаконічним дизайном та відсутністю численних додаткових елементів. Але при цьому штани мають всі необхідні для молодого лижника деталі:

  • тепла підкладка, в основі якої поліестеровий трикотаж з начосом в області вище талії та на задній частині. Така структура не дає дитині замерзнути за будь-якої погоди незалежно від часу, проведеного на свіжому повітрі;
  • гладка поліестерова підкладка, що містить повторно перероблені волокна. Цей матеріал є елементом екологічного виробництва Reima, який відіграє важливу роль у збереженні природи для майбутніх поколінь;
  • водонепроникний дихаючий матеріал з надміцними ділянками в зоні колін. Завдяки такій особливості падіння ніяк не позначаться на цілісності та зовнішньому вигляді штанів, дозволяючи їм залишатися стильними та ефектними протягом багатьох сезонів;
  • світловідбивні деталі як запорука безпеки спортсменів у темний час доби, особливо у безпосередній близькості до автомобільних доріг;
  • захист від снігу в нижній частині штанів та запаяні водонепроникні шви, які дозволяють уникнути попадання снігу під одяг під час постійних влучень у замети або падіння;
  • висока комфортна посадка, регулювання талії, еластичних підтяжок;
  • місткі кишені з клапанами та на блискавках.

Штани Rehti – найкраще рішення для спортсменів будь-якого віку. У них можна сміливо вирушати як ліпити сніговика, і підкорювати гірські схили.

Надійний захист від снігу та холоду

У колекціях Reima ви знайдете зимові штани на всі випадки життя як для малюків, так і для старших дітей. Найменшим дослідникам світу напевно припаде до душі модель Juoni. До її переваг відносяться:

  • гладка підкладка, що полегшує процес вдягання;
  • висока фіксована талія та м'які підтяжки, що дозволяють підтримувати штани на зручному рівні;
  • водонепроникний надміцний матеріал, що гарантує сухість та комфорт у будь-яку погоду.

Для найактивніших непосид ми розробили штани Loikka. Вони виготовлені з матеріалу підвищеної міцності та готові скласти дитині компанію під час будь-яких пригод. Гладка підкладка виготовлена ​​з матеріалу, що містить перероблені волокна. Вона більш екологічна і допомагає швидко «стрибнути» у штани, не втрачаючи жодної секунди. Надійний захист від морозу, вітру та снігу забезпечують комфортні підтяжки, надійні штрипки та водонепроникні шви.

Ще одна модель, що призначена зберегти природу та зими для наших дітей, – штани Sild. У складі водонепроникного верхнього шару і гладкої внутрішньої підкладки присутні повторно перероблені волокна. Вони не тільки знижують екологічне навантаження, але також відіграють важливу роль у запобіганні проникнення води та збереженні тепла.

Особливої уваги заслуговують моделі Reima, виготовлені з матеріалу, що повністю підлягає повторній переробці. Серед них – штани класичного крою Reimatec+ Kierto. Єдиний матеріал та запаяні шви відрізняються підвищеною міцністю, що дозволяє моделі прослужити своєму власнику протягом тривалого часу. Можливо, навіть не одному. Щоб надати штанам друге життя, вам потрібно зареєструвати їх на сайті та після припинення використання повернути їх Reima. 

Крім того, ви можете обрати ідеальні гірськолижні штани серед багатьох інших моделей - Reimatec Proxima, Reimatec Terrie, Reimatec Wingon та інших зручних функціональних штанів.

Гірськолижні штани для дітей

Активному відпочинку – яскраві кольори!

Кольорова гама гірськолижного одягу Reima підкорить кожну дитину. У наших колекціях ви знайдете:

  • однотонні лаконічні моделі білого, синього, сірого, чорного кольорів;
  • яскраві блакитні, жовті, оранжеві, рожеві, зелені, червоні штани;
  • моделі, оздоблені контрастними візерунками.

Різноманітність кольорів дозволить з легкістю підібрати штани дівчаткам і хлопчикам різного віку. Reima дбає про те, щоб кожен юний спортсмен знайшов одяг своєї мрії для нових звершень.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image