Маленькі зернятка – великий ефект. Колекція Coffee bean

Працюючи над новими моделями функціонального одягу, ми багато вчимося у матінки-природи. Адже вона вже придумала, як зігрівати, чи навпаки, охолоджувати, як відштовхувати воду та бруд, як поєднати легкість та міцність. 

Оновлена колекція дитячого одягу з кавою

Одна з інновацій останніх років у Reima – використання просочення з наночасточками карбонізованої кавової гущі. Із точки зору функціональності, воно має термозберігальні, антистатичні та антибактеріальні властивості. А з погляду на екологічність виробництва, дозволяє з користю утилізувати відпрацьоване зерно та використовувати менше хімічних речовин у матеріалах. І ні, тканина не має характерного аромату, хоча деяким кавоманам цього хотілося б!

Оновлений верхній одяг Coffee bean

Раніше ми вже знайомили вас із комбінезонами-трансформерами для немовлят та куртками для дітей і підлітків з використанням кавової технології. Модель Tilkkanen від 56 до 74 см за потреби легко перетворюється на спальний мішок, а куртки Paahto та Porosein для старших дітей (від 104 до 164 см) мають знімні рукава і каптури та можуть носитися як тепла жилетка. Для дітей від 80 до 110 см зросту також є затишні пуховики Kupponen

Дитячі демісезонні пухові куртки з кавою

Усі моделі мають пуховий утеплювач Reima Down (60%/40%) та водо- й брудовідштовхувальне просочення без вмісту фторвуглеців BIONIC-FINISH®ECO. Вони водо- та вітронепроникні і розраховані на температуру до -20°C. Комбінезони для немовлят представлені у пастельній палітрй, а старші діти можуть обрати куртку насиченого чи ніжного кольору.

Велюр, що зігріває, як улюблений напій

У сезоні AW22 ми знайшли шлях додати кавові часточки до синтетичної пряжі і виготовили з цього матеріалу зручний та практичний проміжний одяг. Нова тканина називається Brushed coffee bean rec і на 50% складається з переробленого поліестеру з сертифікатом GRS.

Дитячі велюрові комбінезони та кардигани з кавою

Колекція Coffee bean включає велюровий комбінезон для тодлерів Kahvitus зі зручною блискавкою, штани Kahville з регульованим поясом та кардигани Kahvilla у п’яти кольорах. Усі речі надзвичайно приємні на дотик та добре виконують завдання другого шару одягу – зігрівають, відводять зайву вологу та швидко сохнуть. Комбінуйте з верхнім одягом будь-якої лінійки та насолоджуйтеся комфортом!

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image