Літні головні убори

Влітку головний убір – це маст хев прогулянок та ігор на свіжому повітрі. Він захищає від шкідливих УФ-променів, доповнює «лук» та допомагає дітям виділитися серед ровесників. В каталозі Reima ви маєте змогу обрати ідеальну панаму чи кепку для дитини.

Двостороння панама

Стильна та яскрава панама Reima Viehe добавить ще більше сонця літньому настрою. Ця модель двостороння: насичений помаранчевий колір легко змінюється на кораловий відтінок з синіми переливами. Для цього достатньо вивернути панаму. 

Головний убір виготовлений з матеріалу Sun Proof, який захищає голову дитини від шкідливих сонячних променів та подовжує термін безпечного знаходження під сонцем у 50 разів! Панама легко виводить вологу зсередини, за рахунок чого голова не пітніє. Подовжений козирок прихистить очі, уші, лице та потилицю дитини від сонця. 

Обираємо літню дитячу панамку

Панама з козирком 

Для ігор на пляжі або в пісочниці треба обирати головні убори з довгим відворотом. Такі моделі надійно захистять шию дитини. Адже коли дитина строїть фортеці або пасочки з піску, ця частина тіла відкрита до сонця. 

Довгий відворот мають моделі MustekalaKilpikonnaVesikirppu. Всі вони пошиті з матеріалу SunProof та захищають від УФ-випромінювань 50+. На передній частині панам є стильний козирок, який перешкоджає попаданню прямих сонячних променів на очі і обличчя дитини. Моделі виготовлені без підкладки для забезпечення максимальної провідності повітря до голови.

Панама з зав’язками

Діти мчать назустріч веселощам та активним іграм. Щоб при цьому не втратити головний убір, створені зручні моделі з зав’язками. В Reima це панама-капелюх з регульованими зав’язками Tropical. Модель має подовжений козирок позаду для захисту шиї від сонця, а також лазерні отвори задля доступу повітря до голови. 

При цьому матеріал SunProof відмінно пропускає повітря і затримує в 50 разів більше шкідливих для дитини сонячних променів. Завдяки волого- та брудовідштовхувальному просоченню без змісту фторвуглеців Teflon EcoElite® навіть біла або небесно-блакитна панамка надовго збережуть свою чистоту і не потребуватимуть спеціального догляду.

Обираємо літню дитячу кепку

Антимоскітні головні убори

Кепки та панами Reima ефективно захищають не тільки від сонця, але й від шкідливих комах. Моделі Itikka і Hytty пошиті з матеріалу Anti-Bite, який оброблений нетоксичним просоченням Si Repel Mosquito. Воно захищає від мух, ос, бджіл, кліщів і при цьому безпечне для дитини і природи.

Кепка Hytty має м’який захисний козирок. Завдяки йому, головний убір надійно захищає лице та очі від прямих сонячних променів. При цьому річ легко складається у кишеню, коли це необхідно. 

Панама Itikka пошита з еластичного водо- та брудовідштовхувального матеріалу. Вона має захисний козирок по всьому периметру для захисту шиї, очей, вух та потилиці. 

Стильні кепки для міста

Дітям треба, щоб кепка була красивою, а мамам – щоб безпечною та зручною. Ми прийняли до уваги побажання обох сторін та створили стильні кепки з козирками для прогулянок містом. Моделі LippisTaskurapu та Nuppi мають лаконічний модний дизайн, представлені у декількох кольорах. Речі виготовлені з «дихаючих» матеріалів, що мають рівень захисту від сонця 50+. Для комфортного носіння ззаду кепки знаходиться регулятор об’єму. Ці головні убори не потребують складного нагляду та приємні до тіла. 

Веселого та безпечного літа разом з Reima!