Ласкаво просимо до Мумі-долини. Асортимент для найменших

Мумі-тролі і ваш малюк

Reima вірить в мумі-тролів. Адже, у нас так багато спільного - важливість сім'ї, надійність дружби, сміливість, терплячість і необхідність з комфортом пізнавати світ. Саме тому в нашій колекції для новонароджених ми вирішили відновити яскраві і добрі образи цих створінь.

Тепло і безпека малюків - наша відповідальність

Прихід у світ нового немовляти - це величезна радість і велика відповідальність. Адже, він, як ніхто, потребує комфорту і захисту. Це і покликана зробити колекція Reima для новонароджених. Ми, як завжди, врахували всі деталі, щоб зробити процес пізнання світу найбільш ефективним. Щоб текстиль не дратував ніжну шкіру, ми зробили його ультра м'яким, а шви - плоскими. Крій наших комбінезонів забезпечує максимальну рухливість, яка так важлива для гармонійного розвитку малюка. А наші тканини відповідають найвищим стандартам безпеки і не мають ні краплі шкідливих речовин. Тому, батьки можуть бути абсолютно спокійні, навіть якщо дитина вирішила спробувати свій боді на смак.

Дитячий одяг для новонароджених

Шари для новонароджених. З чого почати?

Як і старших діток, немовлят краще одягати шарами. Наприклад, термобілизна Moomin Trivsam прекрасно підійде для базового шару в холодну пору року. Воно зшите з трикотажу на основі суміші вовни і бамбукової віскози, що робить його неймовірно теплим і відмінно вбираючим вологу. Він ідеально підходить для дітей від 1 року, коли вони вже починають активно рухатися. А для новонароджених крихіток рекомендуємо бавовняний боді Moomin Snyggast в комбінації з повзунками Benen. Дивлячись на них, мумі-тролі б сказали «mysig», що в перекладі зі шведського означає «затишний». Вони виконані з найніжнішої бавовни, а на манжетах ми придумали спеціальні підкоміри, щоб маленькі ручки не дряпали собі обличчя. Веселі мумі-тролі, на цьому комплекті, з нетерпінням чекають зустрічі з новою людиною.

Проміжний шар - тепло і комфорт

Поверх боді або термобілизни відмінно сядуть комбінезони Trygg або Sovare. Вони прекрасно впораються із завданням додаткового утеплення під час холоду і оснащені всіма необхідними деталями - відвертаючимися манжетами, м'якими швами і зручною резинкою на рукавах і штанинах. А модель Moomin Sovare ще й порятунок від одноманітності завдяки своєму двосторонньому дизайну - яскравий принт по всій довжині або забавні смужки. Міняйте за своїм настроєм.

Дитячий одяг для найменших дітей

Верхній шар - повний захист від стихії

І, звичайно, малюків особливо потрібно захищати від вітру і вологи. З цим чудово впораються наші зимові комбінезони, куртки, а також цілий арсенал аксесуарів. Для новонароджених ми створили конверт-трансформер Moomin Dalen. Його зручно використовувати як конверт для сну на свіжому повітрі ранньою весною чи пізньою осінню, а потім перетворити в комбінезон, коли малюк буде опановувати науку ходіння або вже зможе сидіти в колясці. Якщо нагрянув холод - підійде наш зимовий комбінезон Moomin Knytte. Тут ви вже маєте справу з високим ступенем утеплення. Він також забезпечений двома довгими блискавками для зручності одягання і вилогами на штанинах і рукавах для надійного захисту вашого малюка.

Для дітей 1-5 років підійде наша зимова куртка Moomin Lykta. Вона повністю водо- і вітро непроникна, має сертифікований за стандартом bluesign® утеплювач Fellex® і унікальний малюнок з нашими улюбленими мумі-тролями.

З нами ваш малюк буде готовий до прогулянок навіть в найморозніші дні!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image