Куртки теплі, як чашка лате. Зігріваючі властивості мікрочастинок кави

Забезпечити дитині тепло та комфорт у холодну пору року — пріоритетне завдання для всіх батьків. Одним із найкращих рішень для дітей незалежно від віку стане верхній одяг Reima з унікальної колекції Coffee Bean. Чим вона відрізняється від інших наших моделей?

Кава — не тільки для дорослих

Кавові зерна здатні перетворитися не тільки на бадьорий напій з насиченим смаком. Завдяки інноваційній технології обробки мелена кава стає речовиною, яка має високі теплозберігаючі властивості та може використовуватися у виробництві верхнього одягу!

Дитячий одяг з кавовими мікрочастками

Як це працює?

Coffee Bean Shimmer — це мерехтлива тканина, розроблена Reima, у складі якої міститься 7% перероблених карбонізованих частинок кави для швидкого накопичення тепла. Дрібні кавові частинки вплітаються у волокна поліестеру, забезпечуючи теплоізоляційні, антистатичні властивості, захищаючи від сторонніх запахів.

У процесі виробництва матеріалу ми використовуємо мелену каву. Під впливом дуже високих температур кавова гуща перетворюється на вуглець з численними пористими структурами мікроскопічних розмірів. Такі вуглецеві пори добре акумулюють тепло аналогічно автомобілю, який довгий час перебуває під сонцем.

Відразу поспішаємо відповісти на питання кавоманів: ні, верхній одяг із колекції Coffee Bean Shimmer не пахне кавою. Але, не сумніваємося, що багато покупців дуже зраділи б такому факту.

Переваги «кавового» одягу

Швидке накопичення та утримання тепла

Дрібні частки меленої кави за високих температур карбонізуються, набуваючи пористої структури. Після термічної обробки їх розмір становить близько 300-500 нм.

Карбонізовані кавові частинки рівномірно розподіляються по всьому волокну, відрізняються поверхнею, що швидко нагрівається і вбирає. Тепло, проникаючи всередину матеріалу, надовго утримується в ньому і гарантує дитині комфорт при найсильніших морозах.

Це явище можна порівняти зі станом повітря, яке знаходиться всередині закритого автомобіля, розташованого на сонці. Чим довше машина знаходиться під сонячним промінням, тим спекотніше стає всередині.

Антистатичні властивості 

Внаслідок карбонізації під дією високих температур атоми вуглецю кристалізуються. Являючись спочатку напівпровідником, вуглець після додавання до поліестеру посилює протидію статичній електриці.

Антибактеріальний ефект

Молекули вуглецю мають антибактеріальні властивості, що захищають від неприємних запахів.

Coffee Bean Shimmer — надійний захист від морозів

Одяг із кавової колекції відповідає критеріям усіх батьків. Він: 

  • захищає від холоду завдяки кавовим частинкам;
  • є водонепроникним;
  • як утеплювач містить пух/перо качок і гусей. Він має сертифікат Responsible Down Standard, який підтверджує підтримку гідних умов життя птахів та дбайливе поводження з ними.

Конверт-трансформер пуховий Tilkkanen

Зимовий конверт-трансформер Tilkkanen розрахований на новонароджених та дітей раннього грудного віку. Він оснащений водо- і брудовідштовхувальним просоченням без вмісту фторвуглеців, утеплений сертифікованим пухом і пером. Завдяки фіксованому капюшону, еластичним манжетам та можливості перетворюватися з конверта на комбінезон, модель стане кращою покупкою для найменших.

Пуховик Kupponen

Пуховик Kupponen вітронепроникного матеріалу з водо- та брудовідштовхувальним просоченням та утеплювачем з пуху та пера відмінно підійде для активних дошкільнят та школярів. У складі підкладки є повторно перероблене волокно. Модель має знімний капюшоном, еластичні манжети та кишеню на блискавці.

Куртка пухова 2-в-1 Paahto

Діти старшого віку залишаться в захваті від стильного пуховика Paahto з рукавами, що відстібаються, що дозволяє йому швидко перетворюватися на теплу жилетку. Модель утеплена сертифікованими пухом і пером, має водо- і брудовідштовхувальне просочення. 

Куртка пухова 2-в-1 Porosein

Яскравий пуховик-трансформер Porosein виготовлений із вітронепроникного матеріалу. Завдяки водо- і брудовідштовхувальному просоченню він відмінно підійде для активного проведення часу на вулиці в будь-яку погоду. Модель має знімний капюшон, еластичні манжети, дві кишені на блискавці.

Куртка Kahvi 

Модель Kahvi із середнім ступенем утеплення допоможе дитині комфортно почуватися при температурі до -20 градусів. Завдяки трапецієподібній формі з подовженим ззаду подолом надійно захищається від холоду та вітру спина. У складі гладкої підкладки з поліестеру — повторно перероблені волокна.

Куртка Sumppi 

Зимова куртка Sumppi з водо- та брудовідштовхувальним просоченням, підкладкою із вмістом переробленого волокна. Оснащена знімним капюшоном, двома кишенями на блискавці та резинкою на талії та манжетах, що запобігає надходженню холодного повітря.