Куртка чи комбінезон – який ваш весняний вибір?

Час пригод настав!

Весна – це не просто пора року, це відлік нових починань, свіжих мрій та безмежних можливостей. В теплих променях все видається чарівним. А малеча бачить безліч способів весело провести час. Ця пора стимулює і нас, батьків, давати дітям свободу самопрояву і вивчення світу. 

Ми віримо, що активний спосіб життя – основа здорового розвитку малюків. А весна завжди спонукає до руху, розвиває їх уяву, вчить бути спостережливими та творчими, а ще концентруватись на власних відчуттях і вподобаннях. Reima прагне, щоб кожна дитина могла досліджувати світ без обмежень, залишаючись при цьому в теплі та комфорті.

Захист з утепленням

Цьогорічна весняна колекція Reima – бажання надати дітям свободу бути собою за будь-якої погоди. 

Утеплений дитячий одяг

Надзвичайно універсальним вибором цього сезону є куртка 3-в-1 Reimatec Sydvest – модель адаптується до різних погодних умов. Знімний жилет можна носити окремо, якщо надворі досить тепло, або разом із курткою для додаткового затишку в прохолодні дні.

Новинка цього сезону – утеплена куртка в ювілейному принті Reimatec Sihvo – забезпечить надійний захист від вітру та дощу у мінливу весняну погоду. А повітропровідний матеріал дбає про комфорт навіть найактивніших дітей. 

В утепленій курці Reimatec Anikko мода знову зустрічається з функціональністю – яскраві весняні принти та водовідштовхуючі властивості.

Для тих, хто цінує легкість без втрати тепла, ми підготували модель Untu – рішення для сухих, але прохолодних днів. 

Для найменших дослідників важливий захист з голови до ніг. Тому гарним вибором буде комбінезон: утеплені Reimatec Seutula та Reimatec Marte Mid – ідеальний вибір для нестримних забав активних дітей на свіжому повітрі, навіть коли надворі ще прохолодно, або все довкола в калюжах. 

Легкість і свобода без утеплення

Весняна погода зазвичай змінюється так швидко, як дитячий настрій. Тому ми продумали верхній одяг, що підійде для всіх проявів весни. 

У сонячні дні підійдуть комбінезони та куртки без утеплення, котрі забезпечать комфорт та свободу рухів без спітніння. При цьому матеріал не пропускає вітру. А тому, скомбінувавши з теплішими шарами, комбінезон можна носити й у вітряні дні. 

Весняний одяг для дітей

Серед зірок нашої нової колекції – комбінезон Moomin Skyddad, який оживає завдяки дивовижним принтам мумі-тролів. Навіть у дорослих уява буде малювати, що ж там за маленькими віконечками. Він не лише захищає від весняних вітрів, але й сповнює кожен день магії. Комбінезон Softshell Mjosa в однотонному виконані підійде поціновувачам яскравої класики. 

Улюблені куртки Softshell Vantti та Kuopio забезпечують додаткову свободу рухів завдяки еластичності, ідеально підходить для динамічних ігор на свіжому повітрі. Обидві моделі з’являються у нових принтах, додавши іскру стилю до весняних пригод. Тоді як Koivula в однотонному кольорі пропонує класику в сучасній обгортці і представлена до 164 розміру. 

Екологічний вибір для нестримних дослідників 

Оновлена модель Reimatec Voyager 2.0 – це відвертий виклик: навіть поціновувачі ніжно рожевого можуть бути захищеними від бруду, дощу та вітру. Куртка виробляється з мономатеріалу та демонструє, що стиль та екологічна відповідальність можуть йти пліч-о-пліч. 

Відштовхують воду – притягують пригоду 

Дощовики Reima захищають від дощу та бруду, при цьому вони на 70% виготовлені з перероблених матеріалів. Нові принти в моделях Vann та Vesi додають радісних барв до дощових днів, роблячи кожну прогулянку захопливою. 

Для теплих весняних днів з перемінним дощем підійдуть також куртки Reimatec Soutu та Anise. Легкість та захист пропонує модель Hete. Кожна з них має водовідштовхуючі та вітронепроникні властивості, гарантуючи, що раптовий дощ не стане на заваді пригодам.

М’який захист – новинка Windfleece

Оновлення в матеріалах приносить нам Windfleece – пухнастий на дотик, але відштовхує воду та не пропускає вітер, створюючи ідеальне поєднання для весняного гардеробу. З новим комбінезоном Windfleece Moomin Vindpust та курткою Windfleece Moomin Vindskydd маленьким дослідникам буде м’яко та комфортно під час будь-якої погоди.

Новинки весняної дитячої колекції

Нові принти

Ця весна – справжнє натхнення для нас. Вона символізує не лише початок нового, а й підбиття підсумків 80-річного досвіду Reima. Ніщо так не надихає, як розуміння, що ти у своїй стихії. З 1944 року Reima пройшла багато змін, випробувань та великих злетів. І весняна колекція з новими принтами «Ювілей» та «Сплеск» наче маніфест нашої багаторічної історії та яскравого майбутнього. Принти із лісовими створіннями та грайливими колами прикрасять в цьому сезоні комбінезони, куртки, дощовики, двосторонні шапки-біні та натільний одяг

Нова перешкода – чудова пригода

Діти бачать кожну калюжу та камінець на шляху не як перешкоду, а як можливість для нової пригоди. У Reima ми віримо, що ця магія дитинства має потужний вплив на майбутнє. Ці моменти роблять дітей сильнішими та креативнішими, формують їх особистість. 

Наш одяг дає дітям свободу відчувати кожен день яскраво, безпечно досліджувати навколишній світ та проявляти свою індивідуальність. Ми прагнемо надихати сім'ї на спільні веселощі, даруючи не лише захист у будь-яку погоду, а й впевненість у тому, що кожна весняна пригода стане незабутньою.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image