Купальники з перероблених пляшок: рятуємо океан, граючись на пляжі

Reima піклується про комфортні рухи та безпеку дітей, а також дбає про природу. Компанія перероблює харчові ПЕТ-пляшки та створює з них зручний одяг для пляжного відпочинку з захистом від сонця. 

Інноваційний матеріал 

Нова колекція пляжного одягу виготовляється з матеріалу SunProof. Він на 50-80% складається з поліестеру. Наприклад, один комбінезон Reima створений з чотирьох ПЕТ-пляшок, а суцільний купальник – з двох. Як результат, менша кількість пластику потрапляє в океани та забруднює водойми.

Купальний одяг з SunProof швидко висихає, пропускає повітря зсередини, гарно тягнеться та не сковує рухів дитини. Але, найголовніше,такий матеріал добре захищає від сонячних променів – на 98%, та є більш кращим захистом для шкіри від опіків, передчасного старіння, ніж креми та інші косметичні засоби. До того ж, сонцезахисна косметика завдає шкоди навколишній середі, тому що змивається під час купання, та може негативно впливати на морську флору та фауну.

Дитячі купальники з переробленого поліестеру

Головне – це панамка 

Під час пляжного відпочинку у першу чергу треба захистити голову дитини від сонячних променів. Для цього в Reima створені панами Turtle. Головний убір, що виготовлений з матеріалу SunProof,гарантує захист від ультрафіолету 50+. Стильний захисний козирок захистить очі та лице від сонячних променів, а подовжений задній відворот – шию. 

Модель виготовляється без підкладки, щоб забезпечити кращу подачу повітря до голови. Яскрава кольорова гама чудово впишеться в будь-який дитячий лук та сподобається як хлопчикам, так і дівчатам. 

Пляжні футболки

Чим більше ділянок шкіри прикрито сонцезахисним одягом, тим спокійніше батькам та тим краще дитина захищена від сонця. Для максимального захисту тіла в Reima розробили футболки з довгим рукавом (моделі Madagaskar, Tioman) та з коротким (Camiguin). Всі моделі виготовляються з матеріалу SunProof. В цих футболках можна як купатися, так і засмагати. Тканина швидко сохне та гарно тягнеться.

Зручні плавки

Плавки Reima також шиють з матеріалу SunProof, який виготовляють з перероблених пляшок. У нашому каталозі ви знайдете шорти для наймолодших – Guadeloupe з водонепроникною підкладкою. Вони щільно прилягають до тіла, що дозволяє утримувати тверді частки. Завдяки шнурку можна швидко відрегулювати пояс,щоб він не передавлював талію дитини. 

Для більш дорослих дітей в Reima є плавки з подовженими холошами Santorini, Babuyan. З переднього боку у шортів є еластична підкладка. Вони щільно прилягають до тіла, перешкоджаючи потраплянню піску під одяг. Шорти гарно тягнуться, що дозволяє дитині вільно рухатись.

Купальники для дітей з перероблених матеріалів

Зручні комбінезони та купальники

Малюки обожнюють плескатися у воді та будувати піщані фортеці. Для більшої зручності маленьких туристів в Reima створили костюм Anguilla. Це суцільний комбінезон з матеріалу SunProof. Він надійно захистить тіло дитини до ліктів та колін від УФ-променів. Завдяки зручній блискавці костюм легко надягати та знімати. 

Для модних дівчат в Reima створили яскравий та стильний купальник Jamaica. Він виготовляється з перероблених волокон поліестеру та має фактор захисту від УФ-променів 50+. Зручна спортивна майка ніде не тре шкіру та забезпечує зручність активних рухів. Трусики мають еластичну талію. 

Піклуйтеся про комфорт та безпеку дітей, захищаючи нашу планету від забруднень разом з Reima!