Крок у майбутнє з вологовідштовхуючим просоченням для взуття без ПФВ

Дощ та мокрий сніг не перешкода прогулянкам та новим відкриттям , якщо на ногах є взуття Reima. Волога не потрапить усередину та не намочить дитячі ніжки завдяки спеціальному просоченню, яке відтепер не містить ПФВ.

Взуття без ПФВ

ПФВ – це пер- та поліфторовані хімічні речовини. Вони мають волого- та жировідштовхувальні властивості, тому багато світових виробників використовують їх при створенні одягу та взуття для активного відпочинку. ПФВ мають великий термін розкладу, тому надовго можуть залишатися в навколишньому середовищі. 

Reima турбується про цілісність природи заради наших дітей, тож планує повністю виключити використання ПФВ до 2023 року. Перші кроки до цієї мети вже зроблені: моделі з водонепроникного матеріалу Reimatec - WetterPatter, Quing, Quicker і Laplander, а також гумові чоботи Taika і Ravata не містять ПФВ.

Нове просочення без фторвуглеців забезпечує високий рівень захисту від води та бруду. Взуття залишається чистим та сухим навіть під час дощу або мокрого снігу. При цьому черевики можна прати у машинці – з ними нічого не станеться, будуть виглядати, як нові. 

Дитяче взуття з водовідштовхуючим просоченням

Безпечність та комфорт для майбутніх кроків 

Reima не зупиняється на досягнутому та постійно удосконалює матеріали, дизайн та системи дитячого взуття. За рахунок цього, знайомство з природою стає приємним заходом не тільки для малечі, але й для батьків. 

Наші нові моделі доповнені зручною системою шнурівки Freelock. Зробіть усього один поворот для розслаблення або затягування шнурків. Система забезпечує ідеальну посадку на нозі, скорочує час взування і допомагає розвивати навички самостійного одягання у дітей.

При створенні нової колекції Reima використовує сучасний матеріал EVA з додаванням гуми. Він міцний та практично невагомий, тому не обтяжує взуття та дозволяє малюку вільно рухатись. Це ідеальний варіант для щоденного носіння та занять спортом. Підошва має перфоровані візерунки, які забезпечують дитині стійкість навіть на вологій або слизькій поверхнях. 

Водовідштовхуюче взуття для дітей

Головна умова комфорту – це точне визначення розміру взуття. У Reima спростили це завдання для батьків та створили устілку Happy Fit. Достатньо вийняти устілку з взуття і прикласти ніжку дитини. Якщо пальці не виступають за зазначену лінію, ви правильно підібрали розмір. Згідно з рекомендаціями ортопедів, в системі Happy Fit закладені зайві 5 мм для свободи руху і 10 мм для зростання стопи.

Для безпечних прогулянок навіть у темряві Reima створює взуття зі світловідбивними елементами. У моделі Slither Flash пішли ще далі: чоботи з матеріалу Reimatec покриті дрібними світловідбивними крапками. Разом вони утворюють великі світловідбивні ділянки, помітні у світлі фар. Це не тільки безпечно, але й дуже красиво.

В Reima представлені розміри взуття для малюків, дітей та підлітків від 20 до 38-го. Заходьте у каталог та обирайте красиве, безпечне та комфортне взуття, яке не шкодить ані дитині, ані природі. 

Потурбуйтесь разом з Reima про комфортні кроки вашої дитини під час прогулянок в дощ та сніг. Ми, в свою чергу, потурбуємось, щоб кожен крок був безпечним для навколишнього середовища.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image