Кращі фасони дитячих купальників у новій літній колекції

Літо створили для дітей. А гарні та комфортні купальники, у яких малюкам зручно пірнати, бігати та будувати піщані фортеці, а також безпечно ніжитися на сонці, вже створили в компанії Reima. Знайомтеся з кращими моделями сезону 2021! 

Сонце в радість

Сонячні промені включають непомітне оку ультрафіолетове випромінювання. При тривалому впливі такі промені стають причиною опіків та захворювань шкіри. Діти особливо чутливі до ультрафіолету. Саме тому, щоб активні ігри на сонці та біля води буди в радість, пляжний одяг Reima має різнорівневий УФ-захист. 

Дитячі комбінезони для плавання

Плавальні комбінезони

Для максимального захисту від УФ-випромінювання в Reima створили зручні комбінезони. Цільний купальний костюм Maracuya з подовженими рукавами та штанинами убезпечить вашого малюка від ультрафіолету завдяки захисту 50+. Комбінезон виготовлений з матеріалу SunProof. Він відмінно тягнеться, швидко сохне і пропускає повітря зсередини. Костюм зручно одягати і знімати за допомогою довгої блискавки, яка захищена від випадкового відкривання. 

Комбінезони OdessaAnguilla і Galapagos мають рукава довжиною до ліктів та штанини до колін. Всі моделі пошиті з сонцезахисного "дихаючого" матеріалу SunProof, мають плоскі шви, які не дратують і не дряпають ніжну дитячу шкіру. Фасони оздоблені довгою блискавкою. Вона дозволяє дітям з легкістю самостійно надягати та знімати купальний одяг.

До кожного комбінезону пропонується великий вибір модних кольорів. Цього сезону ви маєте змогу підібрати дитині одяг з принтом яскравих апельсинів чи соковитої зеленої кропиви (моделі Galapagos, Odessa). Стильне та класичне забарвлення, яке ніколи не вийде з моди, має комбінезон Anguilla.

Дитячі плавки та футболки для плавання

Плавальні футболки

Для захисту тулуба в Reima створили футболки різних фасонів. Моделі TuvaluMadagaskarTioman мають подовжені рукава, які убезпечать від УФ-променів руки малюка до кистей. Як і весь купальний одяг Reima, ці моделі створені з матеріалу Sun Proof, мають м’які шви, зручну застібку-блискавку. Моделі розроблені з подовженою спинкою, що забезпечує захист шкіри дитини, коли вона нагибається. Яскраві забарвлення стануть до вподоби як дорослим, так і дітям. 

Також каталог має кілька моделей футболок з коротким рукавом: Azores, Ionian, Fiji та інші. Вони мають захист від УФ-променів +50, подовжений поділ і довгу блискавку. Для повної свободи рухів моделі Fiji та Ionian пошиті з бічними вставками на тілі і рукавах.

Купальні плавки

Ви можете підібрати своїй дитині короткі до колін плавки або шорти чи штани. Всі вони виготовлені з матеріалу SunProof. Він захищає від шкідливого сонячного випромінювання, виводить вологу та добре тягнеться. Задля зручного носіння зверху кожної моделі є пояс зі шнурком. Яскраві чи темні, з принтом чи однотонні – ви зможете підібрати вашій дитині модель, яка певно прийдеться до душі. 

Дитячі купальники

Купальники

Сумісний чи роздільний? З принтом чи однотонний? Трусики чи шорти-юбка? В Reima легко знайти фасон за смаком. HonoluluCaribicJamaica - роздільні моделі. CorfuSumatra - суцільні. Всі моделі виготовляються з інноваційного матеріалу SunProof, який допомагає не тільки захистити вашу дитину від УФ-променів, але й зменшити викиди пластика в навколишнє середовище. Купальники еластичні, комфортно виводять вологу, а яскраві позитивні принти і забарвлення зроблять активності біля води ще більш радісними для дітей.

Бажаємо чудового та активного відпочинку!